jolan
|
|
« kedy: 25. Február , 2006, 18:56:15 » |
|
Taaak, rozmyslal som o kupe tejto vecicky, je to preamp s digitalnymi simulaciami znamych aparatov + bedne, modulacne efekty atd. atd. myslim ze netreba behringer predstavovat, komba V-Amp mozno niekto uz tiez poznate... chcem sa spytat ako to hra? vyzera to ako nejaka lacnejsia kopia Line6 POD... oplati sa to kupit, ak by sa to dalo zapojit do nejakeho lamp. koncaku? ta cena cca 4600 za \"ladvinkovo kopirovany\" design mi je celkom prijatelna, da sa vsak zohnat aj ako 19\'\' rack za 7200... vopred vdaka za nazory! B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Február , 2006, 19:15:07 » |
|
Ja som pocuval dakedy nejake nahravky na nete, a vobec sa mi to nepacilo.... ale nevim ako je to LIVE
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Február , 2006, 22:39:37 » |
|
Ja som s tym hral na sluchatka a Amplitube na mojom PC hra (podla mna) lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Február , 2006, 23:25:25 » |
|
cize sa neoplati? dostal som len taky strih, ale za tu cenu to naozaj uz logicky nemoze byt asi dobre hral som na digitechoch co su tiez 24 bit efekty a to sa mi absolutne nepacilo... ale na nahravanie by sa mi daco zislo, kde by som mal aj ine efekty... Naposledy upravil martinlm, : 25.02.2006 o 23:32
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Február , 2006, 23:27:11 » |
|
mozno som trochu zaujaty,behringer sa mi ale nepaci ako znacka ako taka ..takze ja by som nevkladal svoje peniazky do efektu od tejto firmy..v-amp som pocul nazivo,niekolkokrat,nicim ma neoslovil..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Február , 2006, 11:10:25 » |
|
Skus radsej nieco ine... nie som ten typ, ze odpisem znacku ked sa mi od nich nepaci jedna vec, ale veci od Behringeru sa zahadne kazia.... to teraz nehovorim o multiefekte... bratrancovi sa nedavno pokazil mix a to iste aj kamosovi....vsetko nove kusy... divneeee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Február , 2006, 11:48:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Február , 2006, 11:50:58 » |
|
tiež som počul, že behringer je kazový. ja mám ale opačnú skúsenosť a to mám repro, kombo, midi kontrolér, 3 efekty a kvákadlo. s ničím z toho ešte nebol problém. ale keď som išiel kupovať kombo, tak v predajni mali také isté na reklamácii... ináč kamarát má hlavu v-ampire 1200 čia ko sa volá, dáva ju do 2x12 celestion H&K a je vežmi spokojný...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Február , 2006, 12:10:10 » |
|
no ja neviem.v skusobni sme mali raz kombo v-amp 2x30 a zvukovo to bolo dost divne.pripominalo mi to zoom ufo zvuky.radsej som hral cez stareho regenta ako cez neho,a co je podstatnejsie potom odislo nieco vo vnutry a zacalo chrcat a hrat dost slabsie a nebolo to v reprakoch.porozmyslaj nad korgom alebo nejakym digitechom
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Február , 2006, 12:17:28 » |
|
Prave v tychto dnoch dostal Behringer pokutu 1 milion USD od FCC za to, ze predaval a dalej po upozorneni predava necertifikovane vyrobky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Február , 2006, 20:32:31 » |
|
Treba si to vypocut, ci sa to Tebe paci. Pretoze ak niekto napise, ze stary Regent sa mu paci viac, neviem, co si mam o tom mysliet. Ja som pocul ukazky kdesi na nete a hralo normalne. Na Behringer je moderne nadavat, hlavne argumentami \"bratrancovho kamosa mixpult\" a pod. Ale Behringer vyraba plnu prdel veci, ktore normalne funguju a nemaju v cene konkurenciu. A vyraba plnu prdel veci, ktore su na prd ale v danej cenovej relacii je to prepacitelne. Takze asi tak.
Ak chces silou mocou nejaku umelinu, za take prachy zozenies aj stary POD a ten je overeny, ze funguje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Február , 2006, 21:23:56 » |
|
nj, diky, nad tym PODom som aj ja rozmyslal... skusim pochodit dake hudobniny a bazare a uvidim co najdem, kazdopadne dik.. :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaktus
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. Marec , 2006, 12:21:53 » |
|
Kamarat ho mal zvukovo na tom nebol az tak zle , praveze by som povedal ze to bolo slusne ale jedneho pekneho dna sa mu v nom vybili baterky a vsetky zvuky co tam mal sa mu vymazali a v ten den s nim nebola rec..... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Dnesny hudobny svet je o hitoch...
|
|
|
malmsteen1
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Apríl , 2006, 11:05:03 » |
|
Ja mam vamp2 uz asi 4 roky (to bol vtedy este riadne drahy) a som s nim naozaj spokojny. Je tam kopec toho, sice aj veci ktore vobec nevyuzivam ale to nie je na skodu. Co sa tyka toho co sa mu \"vybili baterky\" tak staci odtiahnut 5 srobov, otvorit to a vymenit baterku - obycajna, presne taka ako mas na zakladnej doske na BIOS...nejaka 3V mam pocit. ( cca 70Sk )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Apríl , 2006, 12:49:28 » |
|
tiez som to pocul (ladvinu aj modru gitaru) ,este ked to boli cerstve novinky. Vtedy sa mi viac pacil zvuk VAMPu, ale to je asi vec vkusu. Inak nas bassak ma uz druhy raz v reklamacii kombo Behringer (2 kanal + ultrabass) . Keby fungovalo tak je za tie prachy perfektne Na multaku su moc nema co pokazit.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
|