Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 20:24:41
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Behringer V-Amp  (Prečítané 13212 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 19. November , 2007, 15:03:13 »

Ešte k tomu V-Ampu - nie je to efekt, skôr preamp, a tak do efektovej slučky to nebude hrať dobre. Ale s dobrým lampovým koncákom a boxom to bude dobré. Len na toto použitie treba povypínať simulácie boxu.

Väčšina zvukových problémov s týmito modelermi vyplývala z toho, že ľudia si neuvedomili, že tá mašina sa snaží emulovať box, a prehnali to cez aparát so zapnutým speaker simulátorom. Potom sa divili, že im to huhle a je to rozmazané.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #46 kedy: 19. November , 2007, 15:04:28 »

v musichouse na tom hra karol a idu mu to do nejakeho all tube laneyho..a zvuk ma celkom slusny...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
jasomto
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 19. November , 2007, 22:45:13 »

Ešte k tomu V-Ampu - nie je to efekt, skôr preamp, a tak do efektovej slučky to nebude hrať dobre. Ale s dobrým lampovým koncákom a boxom to bude dobré. Len na toto použitie treba povypínať simulácie boxu.

Väčšina zvukových problémov s týmito modelermi vyplývala z toho, že ľudia si neuvedomili, že tá mašina sa snaží emulovať box, a prehnali to cez aparát so zapnutým speaker simulátorom. Potom sa divili, že im to huhle a je to rozmazané.

takze teraz neviem. ani do clean a ani do slucky... ?§!. ?§!. ?§!.  som to dnes skusal len cez sluchadla a prvy dojem je celkom fajn. uvidim co to da ked sa s toho pokusim vytiahnut zvuk sity pre mna
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 20. November , 2007, 07:04:06 »

No ja som to myslel tak, že to treba zapojiť iba do returnu slučky ... teda aby gitara išla priamo do V-Ampu (nie cez preamp komba Si píš!!!) a z neho do koncáku.
Zaznamenané
jasomto
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 20. November , 2007, 08:16:15 »

No ja som to myslel tak, že to treba zapojiť iba do returnu slučky ... teda aby gitara išla priamo do V-Ampu (nie cez preamp komba Si píš!!!) a z neho do koncáku.

pockaj , to je haluz...akoze gitara priamo do input na vampe a line z vampu do returnu na slucke hlavy???tak som to este nepocul...dobre som ta pochopil?Huh!
a simulaciu bedni treba povypinat???a simulacia zos. nebude robit sarapatu ked simulacia bedni ju roby?

cize miesto preampu hlavy pouzijem ten behringer...

a vlastne ked povypinam tie simulacie boxov tak odpadne aj problem s tymi pauzami  pri prepinani.
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 08:24:53 od jasomto » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #50 kedy: 20. November , 2007, 08:29:45 »

jasomto: presne toto iste ti napisal uz aj rastis o stranu, dve dozadu  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 20. November , 2007, 08:38:55 »

nebude to bohvie čo..ten Vamp to je taky chemicky zvuk...predaj to a urobiš najlepšie :zdar:simulacie musiš vypnut...ale ten vamp je potom strašne ubzučany,ma tam ešte jeden ekvalizer s tym sa to da hodne vylepšit..preštuduj si manual...vypni sp.simulator a zapni druhy EQ... Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #52 kedy: 20. November , 2007, 11:05:49 »

...akoze gitara priamo do input na vampe a line z vampu do returnu na slucke hlavy???tak som to este nepocul...dobre som ta pochopil?Huh!

aj citas co Ti kto napise ? pisal som Ti predlhociznu odpoved, kde som napisal presne to iste...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #53 kedy: 20. November , 2007, 11:06:28 »

jasomto: presne toto iste ti napisal uz aj rastis o stranu, dve dozadu  :)

aha - reagujem skorej, ako docitam vsetky odpovede :)
Zaznamenané
jasomto
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 20. November , 2007, 13:52:17 »

no vidis Bavím sa skvele
Zaznamenané
jasomto
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 20. November , 2007, 14:01:34 »

nebude to bohvie čo..ten Vamp to je taky chemicky zvuk...predaj to a urobiš najlepšie :zdar:simulacie musiš vypnut...ale ten vamp je potom strašne ubzučany,ma tam ešte jeden ekvalizer s tym sa to da hodne vylepšit..preštuduj si manual...vypni sp.simulator a zapni druhy EQ... Na zdravie!

no som pozeral manaal a nic som sa nedozvedel o druhom eq. akurat tam je "utajene" presence-to si mal na mysli?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 20. November , 2007, 14:06:21 »

nie,ale druhy eq...keby som to mal v ruke tak ti to ukažem nepamatam si kde sa to vyvola..ktory mas PRO??alebo tu sloniu hlavu?Huh!
Zaznamenané

jasomto
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 20. November , 2007, 14:23:17 »

nie,ale druhy eq...keby som to mal v ruke tak ti to ukažem nepamatam si kde sa to vyvola..ktory mas PRO??alebo tu sloniu hlavu?Huh!

mam v -amp 2 nie tu rack. verziu
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 20. November , 2007, 16:48:13 »

No podľa toho, do čoho to pichne ... ak do nejakého smiešneho polovodičového kombíčka za pár korún, tak áno, je to hrôza, ale počul som už ukážku V-Ampu PRO do lampového koncáku a vcelku sa dala ... Treba ale rátať s tým, že z lacného efektu sa zostava rozrastie na dosť drahú zbierku vecičiek, poriadny lampový koncák s boxom vyjdú o dosť viac ako ten digitálny preamp sám.

http://www.cybermuff.cz/music/mp3/vamp_pro.mp3
Zaznamenané
jasomto
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 20. November , 2007, 20:37:28 »

no som to skusal na skusobni...problem je hlavne v tom ze to pomaly prepina...budem to pouzivat asi len doma
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.