predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. November , 2007, 15:03:13 » |
|
Ešte k tomu V-Ampu - nie je to efekt, skôr preamp, a tak do efektovej slučky to nebude hrať dobre. Ale s dobrým lampovým koncákom a boxom to bude dobré. Len na toto použitie treba povypínať simulácie boxu.
Väčšina zvukových problémov s týmito modelermi vyplývala z toho, že ľudia si neuvedomili, že tá mašina sa snaží emulovať box, a prehnali to cez aparát so zapnutým speaker simulátorom. Potom sa divili, že im to huhle a je to rozmazané.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. November , 2007, 15:04:28 » |
|
v musichouse na tom hra karol a idu mu to do nejakeho all tube laneyho..a zvuk ma celkom slusny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. November , 2007, 22:45:13 » |
|
Ešte k tomu V-Ampu - nie je to efekt, skôr preamp, a tak do efektovej slučky to nebude hrať dobre. Ale s dobrým lampovým koncákom a boxom to bude dobré. Len na toto použitie treba povypínať simulácie boxu.
Väčšina zvukových problémov s týmito modelermi vyplývala z toho, že ľudia si neuvedomili, že tá mašina sa snaží emulovať box, a prehnali to cez aparát so zapnutým speaker simulátorom. Potom sa divili, že im to huhle a je to rozmazané.
takze teraz neviem. ani do clean a ani do slucky... som to dnes skusal len cez sluchadla a prvy dojem je celkom fajn. uvidim co to da ked sa s toho pokusim vytiahnut zvuk sity pre mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 20. November , 2007, 07:04:06 » |
|
No ja som to myslel tak, že to treba zapojiť iba do returnu slučky ... teda aby gitara išla priamo do V-Ampu (nie cez preamp komba ) a z neho do koncáku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. November , 2007, 08:16:15 » |
|
No ja som to myslel tak, že to treba zapojiť iba do returnu slučky ... teda aby gitara išla priamo do V-Ampu (nie cez preamp komba ) a z neho do koncáku. pockaj , to je haluz...akoze gitara priamo do input na vampe a line z vampu do returnu na slucke hlavy???tak som to este nepocul...dobre som ta pochopil? a simulaciu bedni treba povypinat???a simulacia zos. nebude robit sarapatu ked simulacia bedni ju roby? cize miesto preampu hlavy pouzijem ten behringer... a vlastne ked povypinam tie simulacie boxov tak odpadne aj problem s tymi pauzami pri prepinani.
|
|
« Posledná zmena: 20. November , 2007, 08:24:53 od jasomto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. November , 2007, 08:29:45 » |
|
jasomto: presne toto iste ti napisal uz aj rastis o stranu, dve dozadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 20. November , 2007, 08:38:55 » |
|
nebude to bohvie čo..ten Vamp to je taky chemicky zvuk...predaj to a urobiš najlepšie :zdar:simulacie musiš vypnut...ale ten vamp je potom strašne ubzučany,ma tam ešte jeden ekvalizer s tym sa to da hodne vylepšit..preštuduj si manual...vypni sp.simulator a zapni druhy EQ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 20. November , 2007, 11:05:49 » |
|
...akoze gitara priamo do input na vampe a line z vampu do returnu na slucke hlavy???tak som to este nepocul...dobre som ta pochopil? aj citas co Ti kto napise ? pisal som Ti predlhociznu odpoved, kde som napisal presne to iste...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. November , 2007, 11:06:28 » |
|
jasomto: presne toto iste ti napisal uz aj rastis o stranu, dve dozadu aha - reagujem skorej, ako docitam vsetky odpovede
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 20. November , 2007, 13:52:17 » |
|
no vidis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 20. November , 2007, 14:01:34 » |
|
nebude to bohvie čo..ten Vamp to je taky chemicky zvuk...predaj to a urobiš najlepšie :zdar:simulacie musiš vypnut...ale ten vamp je potom strašne ubzučany,ma tam ešte jeden ekvalizer s tym sa to da hodne vylepšit..preštuduj si manual...vypni sp.simulator a zapni druhy EQ... no som pozeral manaal a nic som sa nedozvedel o druhom eq. akurat tam je "utajene" presence-to si mal na mysli?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. November , 2007, 14:06:21 » |
|
nie,ale druhy eq...keby som to mal v ruke tak ti to ukažem nepamatam si kde sa to vyvola..ktory mas PRO??alebo tu sloniu hlavu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. November , 2007, 14:23:17 » |
|
nie,ale druhy eq...keby som to mal v ruke tak ti to ukažem nepamatam si kde sa to vyvola..ktory mas PRO??alebo tu sloniu hlavu? mam v -amp 2 nie tu rack. verziu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 20. November , 2007, 16:48:13 » |
|
nebude to bohvie čo..ten Vamp to je taky chemicky zvuk...predaj to a urobiš najlepšie :zdar:simulacie musiš vypnut...ale ten vamp je potom strašne ubzučany,ma tam ešte jeden ekvalizer s tym sa to da hodne vylepšit..preštuduj si manual...vypni sp.simulator a zapni druhy EQ... No podľa toho, do čoho to pichne ... ak do nejakého smiešneho polovodičového kombíčka za pár korún, tak áno, je to hrôza, ale počul som už ukážku V-Ampu PRO do lampového koncáku a vcelku sa dala ... Treba ale rátať s tým, že z lacného efektu sa zostava rozrastie na dosť drahú zbierku vecičiek, poriadny lampový koncák s boxom vyjdú o dosť viac ako ten digitálny preamp sám. http://www.cybermuff.cz/music/mp3/vamp_pro.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 20. November , 2007, 20:37:28 » |
|
no som to skusal na skusobni...problem je hlavne v tom ze to pomaly prepina...budem to pouzivat asi len doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|