FiRe
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 10. August , 2009, 21:44:23 » |
|
Dík za přivítání, Já chtěl původně provedení hardwood, dokonce byla šance, jenže přihazovat v aukci na ebay na poslední chvíli s 13timěsíčním klukem je v podstatě nemožný :-) Strašně ho zajímala ta myš, takže jsem to nakonec netrefil a prošvihnul. Pak jsme natrefil na hlavu a tak mam hlavu. Minulý týden se mi ještě povedlo sehnat nejmenší kousek Acoustic G20-110, ale ten ke mě dorazí nejdřív zítra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FiRe
nováčik
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 09. September , 2009, 20:48:35 » |
|
Tak a je to tady, konečně jsem sehnal G100T v provedení Hardwood.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 09. September , 2009, 21:37:26 » |
|
Tak a je to tady, konečně jsem sehnal G100T v provedení Hardwood.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 09. September , 2009, 21:50:19 » |
|
velmi rad by som pocul niekedy taketo nieco nazivo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 10. September , 2009, 09:56:30 » |
|
Tak a je to tady, konečně jsem sehnal G100T v provedení Hardwood. Nemecký ebay ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FiRe
nováčik
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 10. September , 2009, 12:29:53 » |
|
Nemecký ebay ? Samozřejmě, jak jinak. Tímto se rovnou zeptám. Má někdo zájem o jeden z následujících kousků? K dispozici by byl buď G60T nebo hlava G100T (viz fotky před nedávnem). Sice nerad, ale jednoho se budu muset zbavit Jednoho zájemce už mám, ale nějak se nemůže vymáčknout (ale jestli se vymáčkne, tak mu dám přednost - je to kamarád). I když to by mělo správně patřit do jiné části tohoto fóra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 10. September , 2009, 12:42:43 » |
|
Samozřejmě, jak jinak. Tímto se rovnou zeptám. Má někdo zájem o jeden z následujících kousků? K dispozici by byl buď G60T nebo hlava G100T (viz fotky před nedávnem). Sice nerad, ale jednoho se budu muset zbavit Jednoho zájemce už mám, ale nějak se nemůže vymáčknout (ale jestli se vymáčkne, tak mu dám přednost - je to kamarád). I když to by mělo správně patřit do jiné části tohoto fóra. Máš ss.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 16. Október , 2009, 19:03:18 » |
|
hlava G100 je pomerne zriedkava, iste obdobie som mal nutkanie si ju zaobstarat, ale nejak sa nepodarilo...
tak a uz tuto hlavu mam (od FiRe) nejaka je divna zatial, musim este poskumat, co a ako, lampy, Brdo, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 17. Október , 2009, 19:42:52 » |
|
tak a uz tuto hlavu mam (od FiRe) nejaka je divna zatial, musim este poskumat, co a ako, lampy, Brdo, atd... To je tak, ked nekupis poctivu britsku "plesnivu haraburdu", tie su podstatne spolahlivejsie ako tieto amicke podivnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 17. Október , 2009, 20:17:32 » |
|
To je tak, ked nekupis poctivu britsku "plesnivu haraburdu", tie su podstatne spolahlivejsie ako tieto amicke podivnosti. ty sa v tom tak vyznas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 18. Október , 2009, 13:09:02 » |
|
ty sa v tom tak vyznas V plesnivinach viac ako Ty.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 28. Marec , 2010, 15:15:55 » |
|
Nieco pre Rastika. Acoustic a 71 LP Custom. Inak Janda vsade pise ze ma 68 a pritom to je 71ka, musim ho upovedomit o jeho kardinalnom omyle ako Hladika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 29. Marec , 2010, 19:38:44 » |
|
A to vieš posúdiť podľa tohoto videa? Myslím gitaru, zosik je v rohu
|
|
« Posledná zmena: 29. Marec , 2010, 19:39:40 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 29. Marec , 2010, 19:58:00 » |
|
A to vieš posúdiť podľa tohoto videa? Myslím gitaru, zosik je v rohu
Jasne, ze viem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 29. Marec , 2010, 20:05:10 » |
|
to čo robili s tým jazzbasom šak to hrá jak lepší kus jolany To an neni lajfka ty trulo sak mozno to na jolanku aj nahravali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|