proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« kedy: 02. Marec , 2006, 11:06:40 » |
|
Co dodat, este raz blahozelam k skvelemu nastroju. Je to velmi inspirujuca gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Marec , 2006, 11:09:52 » |
|
Bol by som rad, keby zareagovali ty ludia, co hrali na mojom nastroji. Nech hodia osobne postrehy, nech to nieje jednostranne. Vopred dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Marec , 2006, 11:16:29 » |
|
Ja som na nej tiez chvilku hral a zvukovo je fakt krasna. Zahras akord a krasny zvuk a hodinu znie. Ale nakolko nehravam velmi na akustike, tak mi bol dost tvrdy hmanik a do nejakych sol som sa radsej nepustal
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Marec , 2006, 11:20:29 » |
|
Ma strasne cisty a velmi zvonivy ton a skvelu dynamiku. Nech sa akokolvek snazim, ziadne negativum som si na nej nevsimol ani keby som moc hladal. Je to nastroj, ktory cloveka vyslovne nuti sa mu venovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Marec , 2006, 11:37:29 » |
|
Aj tu niečo uvidíme, prípadne budeme počuť???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. Marec , 2006, 23:44:48 » |
|
jojo, na tie ukazky som fakt velmi zvedavy, lebo prvy krat som hral na gitare, co mala taky \"medovy\" zvuk, sranda je, ze pomale frazy s krasnym tonom su velmi pekne zafarbene zvukom gitary, no co treba este dodat, ze na vela gitarach sa hra dobre a zenju aj dobre, ale len brnkatkom. Tuto gitku mozno taktiez pouzit na prstovu hru a vobec nestrati svoju brilanciu, asi tolko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. Marec , 2006, 19:10:23 » |
|
Dnes som hodil test s Gibson SJ 200 v predajni MADA. Ten Gibson je velmi podareny kus, cize az na to ako som nadaval na danu SJ 185 v recenzii, plati vsetko, co som recenzke napisal. Zaver-Nedalo sa urcit, ktora gitara je lepsia, lebo ta trieda kde sa obe pohybuju je naozaj vysoka, ale ak mas zbytocnych 124000,- skk kup si Gibson. Ak ich nemas a nezalezi ti na \"logu\" Gibson, ser na to a zavolaj Klemovi. Pre zaujimavost, dnes si na moju gitaru zahral aj Pitu, tak mam aj svedka so skusenostami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 20. Marec , 2006, 19:49:43 » |
|
Ako presvedceny Gibsonfil ale dufam Dorian, ze ostanes Gibsonom verny aj nadalej a ze tato akustika bola vynimocna nevera .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. Marec , 2006, 19:55:59 » |
|
progrocker napísal:Ako presvedceny Gibsonfil ale dufam Dorian, ze ostanes Gibsonom verny aj nadalej a ze tato akustika bola vynimocna nevera . Ja ostavam verny, len radim ostatku gitarofilov k dalsiemu vyberu gitar:woohoo: :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Marec , 2006, 00:56:25 » |
|
Gitara od Klemu je dobrý dôvod byť neverný jednej, akokožvek slávnej, značke. Tú Gibsonku som si otestoval vo štvrtok, dnes u Vadima jeho Klemovku a musím potvrdiť, že je to naozaj dobrý nástroj. Aj tá Gibsonka hrá vežmi pekne, nie je tiež o čom. Keby som si mal ale vybrať, vyberiem si Klemu, vyzerá výborne a takisto hrá a cena je neporovnatežná. Ten Gibson hrá výborne, aj vyzerá, len tie kvetinkové vzory sú mierne infantilné. A v niečom predsa musím Vadimovi oponovať - cena Gibsonky z Mady je 124 900,-
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Marec , 2006, 17:28:07 » |
|
pitu- Dorian uz ratal aj so zlavou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. Apríl , 2006, 21:21:45 » |
|
Pitu napísal:len tie kvetinkové vzory sú mierne infantilné. Ja som si tie gitary pamatal z klipov a koncertov najprv podla tych kvetiniek :-)), az potom som zistil ze gibson je daka znacka ... ale to bolo many years ago ... a zacal som hrat na gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
|