Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 18. Marec , 2006, 11:48:50 » |
|
No tak už som vymyslel miesto, kde si dáme aj pivo, aj pokecáme, aj hodíme jam. Odohrá sa to v novom propeleri = Barbara bar na Bajkalskej ulici, od Slovanetu je to za rohom 100m. Mapa so značkou:http://mapy.zoznam.sk/474476/barbara-barAparát tam bude celý postavený - bicie, PA, gitarové a basový aparát. Majo - napíš, kedy prídete, od 14:00 je to otvorené, do 19:00 je aparát k dispozícii len nám, potom by tam mali byť nejaké kapelky, čo majú hrať dnes na Living Blues v BA. A potom zas jam. Navrhujem teda už skoršie popoludnie, v kžude pokecáme, pohráme, popozeráme gitarky, dáme pivko, prípadne ferneta. Naposledy upravil Pitu, : 18.03.2006 o 11:50 Naposledy upravil Pitu, : 18.03.2006 o 11:54
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 18. Marec , 2006, 12:16:53 » |
|
Nakoniec sice nam kluce od skusobne, ale aj tak sa asi niekomu ten napad nepozdaval. Jam takto verejne, no neviem, tak si zahrate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 18. Marec , 2006, 12:24:56 » |
|
Takže všetci bratislavčania z fóra dúfam prídu. Aj ty, MartinLM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 18. Marec , 2006, 12:29:30 » |
|
Pitu to je ten podnik co je v takom podzemi,oproti Bille blizko sportovej haly Pasienky??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 18. Marec , 2006, 12:42:28 » |
|
Peto, paradicka! B) Skvelo si to zabezpecil.. povedz mi este ci mam doniest aspon hlavu, bedne tam asi budu?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 18. Marec , 2006, 12:49:50 » |
|
Golev - hej, to vyzerá byť ono. Je to cez cestu (Bajkalskú) oproti Bille, v budove za zastávkou autobusu a asi 100m od slovanetu. Mrkni tú mapku. Roberto je tam nejaké kombíčko Fender a Budínsky- hlava + bedňa. Takže keď prinesieš hlavu, dá sa zapojiť len do tej Budínskeho bedne a tým odstavíme tú hlavu zas. Keď už, tak aj s bedňou. Prípadne kombíčko nejaké, alebo ak to má výstup so speakersim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 18. Marec , 2006, 12:59:22 » |
|
Dosiel by som ... mam to kusok od domu, donesiem aj stratocastrol. Ale neviem kedy mi to vyde, skor az tak na vecer. Na tie kapely co si spominal sa tesim, ked tam bude rene lacko a bobos, bude uplne super, chcel som ist dnes na livin blues, len mi to daco prekazilo. Tak si ma aj potesil ze tam vecer hraju :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 18. Marec , 2006, 13:51:19 » |
|
Pitu napísal:Keď už, tak aj s bedňou. Prípadne kombíčko nejaké, alebo ak to má výstup so speakersim. Dojdem aj s Ackovou bednou.. budem ale potrebovat pomoc s nosenim.. je to predsalen vaha.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 18. Marec , 2006, 13:53:30 » |
|
Ja len dufam, ze ak tam bude niekto okrem nas, tak negitaristi, lebo poniektori aj usi budeme pilit.
Naposledy upravil Roberto, : 18.03.2006 o 14:45
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 18. Marec , 2006, 16:21:50 » |
|
Ked tam pridem o 21.00, stretnem tam este niekoho ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 18. Marec , 2006, 16:33:48 » |
|
Kurnik, zas jedna dobra akcia, ktora mi nesadla ako na truc casovo. Mozno okolo deviatej by som dobehol, skor vyzera ze nestihnem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 18. Marec , 2006, 17:06:04 » |
|
Milos, taky koncert si nechas ujst?? ccc...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 18. Marec , 2006, 17:57:14 » |
|
Rastis - okolo 21:00 neviem, ale hádam väčšina, čo tam bude, neodíde. Ja som už dohodnutý s Trenčanmi, že sa tam hneď, ako si všetko vybavia, poobede stretneme. Tipujem tak okolo 15:00. Presný čas doplním, hneď ako budem vedieť. Odvtedy do 18:00 tam bude kžud, v pohode pokecáme aj pohráme, tak najlepšie bude prísť už vtedy. Bubeník na jam aj basák - Viktor budú k dispozícii. Potom sa predpokladám budú štelovať tie kapelky, aj žudí bude viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 18. Marec , 2006, 21:00:28 » |
|
clovek tu dva dni nieje a toto:woohoo: ak mi to vyjde tak sa rad pripojim. rozhodne je nutne aby dakto zobrak fotak aby sa to zapisalo do hostorie. lebo ja mozno nepridem, ak pridem, tak samozrejme aj s fotakom:kiss: hm, hm, parada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 18. Marec , 2006, 21:06:33 » |
|
No skoda, ze to tak narychlo. By som prisiel aj ja. Aspon by mal Martin s kym kecat. Mozno nabuduce.:sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
|