Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:39:00
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: stretko, pivo, jam - nedeža 19.3  (Prečítané 34936 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
drumstar
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #105 kedy: 21. Marec , 2006, 08:21:34 »

imbus napísal:
Citácia
ty si ten nas ringo ? :)

no jo to som ja B) lepsie povedane ja som sa snazil byt ten ringo :woohoo:
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #106 kedy: 21. Marec , 2006, 08:54:19 »

skoda, ze som musel odist tak skoro Smútim ale taketo akcie by mohli nahradit gpc piva :)) Fakt parada a kludne by som velmi rad hocijako pomohol s hocicim aj pri dalsom takomto stretnuti. Hoci som si nejako nezahral, drzal som 1. krat v ruke doktorovu PRS, a aj Americana Fendra, kraaasne veci. Videl som Jamovat len Pita+Doktor, Robo+bambus a to je tak vsetko Smútim(
Veeelmi sa mi pacila rozmanitost a napaditost aku prezentoval doktor :)) Pitu to iste a velmi s mi paci ako dokaze nahradit s gitarou aspon 2 clenov kapely :)))) Dole klobuk aj pred Robertom, hras naozaj dobre, hoci obcas sa do teba tazko hra vzhladom na mnozstvo pouzitych tonov, ale si ma naozaj potesil a aspon som konecne pocul to, o com som len pocul :)
A bambus s megadistortion zvukom mal tiez niekedy pekne veci...
Vlemi peky zazitok chalani...:)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #107 kedy: 21. Marec , 2006, 09:38:22 »

No hej, tuto chalani co si napisal celkom v pohode frcali.
Zaznamenané

5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #108 kedy: 21. Marec , 2006, 11:30:53 »

Smútim jedna smutna sprava predsa len ( :) )niekde som tam nechal kabel cierny Jack Jack, proel, 4m. celkom dobry. Ak by ste tam niekto isiel ,tak vam zavolam a mozme ho identifikovat (-nebude problem, podla mojho letovania) ak by tak DIKY ak nie tak ... co uz :silly:
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #109 kedy: 21. Marec , 2006, 14:39:57 »

nemozem si pomoct, ale na tom george dennis som nemohol hrat....ja neviem ci to bolo pokazene alebo co, ale na robertovom ampiku uz to islo jedna radost
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #110 kedy: 21. Marec , 2006, 14:50:22 »

cisto nahodou nejake videjko nie je z akcie?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #111 kedy: 21. Marec , 2006, 14:51:44 »

Ja som z cistej roztopase Robertovym fotakom nieco natocil, aspon si to myslim. Asi to ale nestoji za to.
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #112 kedy: 21. Marec , 2006, 15:04:20 »

no ja by som si to aj z cistej roztopase pozrel
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #113 kedy: 21. Marec , 2006, 15:30:53 »

imbus, dost tazko porovnavat tieto dva ampi :) Robertov Valwatt je fakt paradny, viac sa mi pacil ako Hiwatt. A George Dennis je uplne nieco ine... Dalsi jeden OBROVSKY aspekt dobreho zvuku je bedna!

To ako sa Ti to zacalo zahltavat ,ci co... to neviem co bolo :) Mne to vcera urobilo taku vec ,ze to zacalo brumiet z repraku, potom som stiahol REVERB z maxima, a bolo dobre, len sa roztriasli struny. No haluz ,este sa mi to nestalo, ale strunova jednotka je na boku skrine ,tak asi preto.

off topic-
Vcera som sa s combom hral 2 hodiny a nastavil som skoro presne co som chcel. Ale fakt ze 40000Sk by som za nove nikdy nedal. este skusim vymenit reprak za The Governor a uvidime. Za 40000, mohli pouzit aj lepsiu strunovu jednotku reverbu.
- pisal som si aj s Georgeom a ten mi vravel ze robia nejaku upravu na tieto komba za 1700Czk a ze ma potom sirsie nastavenie.
Inak master mam naplno (EL34) a hlasitost mam nastavenu na kanaloch. Chystam este nejake drobne upravy...

Naposledy upravil 5o, : 21.03.2006 o 15:34
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #114 kedy: 21. Marec , 2006, 15:40:11 »

5o napísal:
Citácia

Vcera som sa s combom hral 2 hodiny a nastavil som skoro presne co som chcel.

No veď na ďalšom stretku môžeš predviesť aké zázraky sa s tým dajú robiťB)
to že si to combo vlastnil 1. deň ťa ospravedlňuje..
Aj keď s tým fšetci točili a točili stále to nebolo ono..
Ale mal som taký subjektívny pocit, že keď dr.karpathorky na ňom zahral tak to znelo OK...
Zaznamenané

FALLGRAPP
drumstar
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #115 kedy: 21. Marec , 2006, 21:23:36 »

kua chalani taketo akcie musia byt castejsie Ja som čert..  sice to beriem z ineho pohladu ako z \"gitaroveho\" :blink:  ale boloooo supeeer - nestava sa kazdy den ze si mozem zahrat s takymi super muzikantami ako je dr.karpathorky a pitu Žmurk  dufam ze coskoro sa podari nieco podobne Popiskujem si

Naposledy upravil drumstar, : 21.03.2006 o 21:24
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #116 kedy: 21. Marec , 2006, 21:59:35 »

imbus napísal:
Citácia
nemozem si pomoct, ale na tom george dennis som nemohol hrat....ja neviem ci to bolo pokazene alebo co, ale na robertovom ampiku uz to islo jedna radost

ty si nam ukazkovo predviedol Kubrielov vyrok: viac gainu, viac gitarista Beeee :woohoo:

http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko.MOV

Naposledy upravil Roberto, : 21.03.2006 o 22:05
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #117 kedy: 21. Marec , 2006, 22:18:20 »

Nemôžem si pomôcť, ale jak tak počúvam to videjko, Bambus to s tým gainom fakt prehnal...Beeee Beeee Beeee Beeee
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #118 kedy: 21. Marec , 2006, 22:58:39 »

hehe no to je bieda..

oznam pre nezucastnenych...hentak hrozne to tam az neznelo

5o, jaj, ja som nevedel, ze to kombo vlastnis 1 den, tak pohoda. Ja som sa len divil, ze ked som sa tam s tym trapil, tak mi nikto neprisiel dat po paprciach, ze co tam s tym tolko krutim a nenastavi si to majitel sam.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #119 kedy: 22. Marec , 2006, 09:33:27 »

Aby som sa 5a zastal, tak kombo kupil asi 15min. pred prichodom na stretavku. Boli sme pren v BA. Žmurk

A k tomu zvuku komba, tak to je tazko hodnotit, ked ho vlastne (okrem Pita) nikto neskusal poriadne nastavit. Vcetne mna, ja som len popri hre rychlo cimsi pootocil, aby som sa pocul. Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.