Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 10. Január , 2007, 13:28:53 » |
|
Tsss... vraj o nicom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 11. November , 2007, 21:48:14 » |
|
ja mam doma dvdcka kiss..a na jedno songu...shock me...spieva ace tak falosne ze dovi dopo do pi...a nehoworiac o tom ze jak maju tie biele masky maju strasne zlte zuby...teraz vazne..kiss je fakt vazne pecka...a pocuvam ich ..jooj...uz aj par rockov...a stale si ich rad vypocujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 11. November , 2007, 22:09:03 » |
|
sorry chlapci kiss je humus, kapela, ktoru neberem vazne.... specificky glam rock, to je vsetko nechapem ako toto niekto može treskut na jednu vybornu kapelu...rad by som vedel čo nie je humus no napiš chcem sa zabavit..určite to bude pecka!!ved nebudem hodnotit niečo čo urobilo velke bum do sveta...potom už vyzeram ako chuj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. November , 2007, 09:06:04 » |
|
no ja si tiež myslím, že kiss je o ničom, koľko máš teraz hip hopových pičovín, RNB a iných sračiek ktoré tiež spravili dieru a tiež mi nič nehovoria
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. November , 2007, 15:22:03 » |
|
marrtin Nemôžeš porovnávať neporovnateľné. Hip hop p... a RNB majú životnosť rok max dva. Kiss tu budú ešte dlho. A že hrajú trochu iný glam rock. A čo je dobo*a na glam rocku zlé. To že nepočúvaš kapely ako Poison, Motley crue alebo Cinderella ako argument neberem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. November , 2007, 18:26:10 » |
|
KISS sú predovšetkým výborní skladatelia, hudobníci, speváci a potom jedene veľký cirkus. Keď si nasporíš v prasiatku dosť peňazí, kúp si nejaké LIVE DVD KISS a padnú Ti trenky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. November , 2007, 18:53:16 » |
|
Tak , tak a každý normálny gitarista ktorý má v žilách krv a nie destilovanú vodu by na tom pódiu chcel byť s nimi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. November , 2007, 19:39:02 » |
|
KISS sú predovšetkým výborní skladatelia, hudobníci, speváci a potom jedene veľký cirkus. Keď si nasporíš v prasiatku dosť peňazí, kúp si nejaké LIVE DVD KISS a padnú Ti trenky...
no jo hlavne z toho bum čvachového bubeníka kiss som videl, počul, nemusím
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 12. November , 2007, 19:44:58 » |
|
noze hod ty nejaku ukazku!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 12. November , 2007, 19:56:44 » |
|
no ja si tiež myslím, že kiss je o ničom, koľko máš teraz hip hopových pičovín, RNB a iných sračiek ktoré tiež spravili dieru a tiež mi nič nehovoria
...no hej, ale kiss majú tu dieru už dvadsať rokov, a nemiešaj s kiss hip hop a pod.....to sú výplody komercie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 12. November , 2007, 20:02:45 » |
|
to sú výplody komercie
A Kiss hadam neboli?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 12. November , 2007, 20:06:07 » |
|
lenze tento hiphop je velmi husta kokotina. ked vidim tie huste siltovky a XXXXL oblecenie tak mi je zle, a este sa tvaria jak najvacsi borci. a ten rytmus na toho nemam slov. to sa ani neda opisat.
|
|
« Posledná zmena: 12. November , 2007, 20:07:18 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 12. November , 2007, 20:16:36 » |
|
a da sa:
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 12. November , 2007, 20:17:29 » |
|
lenze tento hiphop je velmi husta kokotina. ked vidim tie huste siltovky a XXXXL oblecenie tak mi je zle, a este sa tvaria jak najvacsi borci. a ten rytmus na toho nemam slov. to sa ani neda opisat.
Neviem, na mna komickejsie posobili trebars Kiss v ich kostymoch a s este nadnesenejsimi pozami.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|