Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 20:43:22
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kiss  (Prečítané 28809 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #75 kedy: 05. September , 2008, 07:23:24 »

napriek tomu ze mam rad aj 80e roky toto je uz aj na mna moc : videoklip Tears are falling : ruzove saty a kriklavozelene rukavice :
http://new.music.yahoo.com/videos/--2143592  (preckajte videoreklamu ak bude pred klipom)

Kiss: Knights In Satan's Service  Bavím sa skvele čo si čakal od toho???  Bavím sa skvele Ale nie 80s mám moc rád, no a tieto ich vyparádené výlety a nie len u Kiss, beriem s nadhladom. Ide mi o muziku a ta je kvalitná a dobrá  Zdravíčko Ako sopel som na tom frčal, až na tu parádu samozrejme  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #76 kedy: 05. September , 2008, 07:26:29 »

Moja oblúbená a sú tu aj výzorovo ako ľudia Bavím sa skvele  Kiss- still love you
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #77 kedy: 06. September , 2008, 19:41:28 »

Tá kapela vždy vyzerali ako kok*ti.... ako uchylaci a magori.... nechapem to....človek musí mať rád ich hudbu, ale ako ich vidím, tak ma napína na zvracanie...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 07. September , 2008, 12:51:59 »

Tá kapela vždy vyzerali ako kok*ti.... ako uchylaci a magori.... nechapem to....človek musí mať rád ich hudbu, ale ako ich vidím, tak ma napína na zvracanie...
Znalec. A pravdepodobne aj "borec". Si dokazuje,aky je macher ked napiše par primitivnych viet. Bleee
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #79 kedy: 07. September , 2008, 12:56:45 »

a čo vidíš na kisse, obyčajná tuctová kapela, pomaľovaný šaškovia, bubeníka by mohol nahradiť pri tom bum čvachu automat, jedna z kapiel čo mi vždy liezla na nervy
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #80 kedy: 07. September , 2008, 13:07:06 »

a čo vidíš na kisse, obyčajná tuctová kapela, pomaľovaný šaškovia, bubeníka by mohol nahradiť pri tom bum čvachu automat, jedna z kapiel čo mi vždy liezla na nervy

maju pekne pesnicky
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #81 kedy: 07. September , 2008, 13:07:30 »

vobec to nieje tuctova kapela a na grcanie mi je z vačšiny dnešnych kapiel,kiss maju vyborne pesničky a vyborne show..Malokto vie tak spievat ako oni ,nemam rad všetky ich veci ,ale vela hej.ako boli oblečeny ???tak ako sa vtedy chodilo,dnes je to už len užasne ked kapela hra v trenkach alebo teplakoch,aspon bolo vidiet že im zaleží na tom ako vystupuju a myslia aj na kostymy..  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 07. September , 2008, 13:10:09 »

nezdielam tento názor, v 60tich, 70 tich rokoch by som našiel kopec lepších kapiel
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 07. September , 2008, 13:11:00 »

Ved je jednoduche riešenie.Nepočuvaj Kiss,nepozeraj Kiss,nečitaj o Kiss. A nebude ti liezt na nervy.  Zdravíčko   A nepiš o Kiss. Žmurk
« Posledná zmena: 07. September , 2008, 13:12:37 od udry » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #84 kedy: 07. September , 2008, 13:11:23 »

joe: co je zle na teplakoch? LOJZO si na tom vybudovali imidz :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #85 kedy: 07. September , 2008, 13:20:03 »

nezdielam tento názor, v 60tich, 70 tich rokoch by som našiel kopec lepších kapiel
kde su tie kapely a kde je kiss,každy je tam kde patri a kiss je magahviezna banda o tych dalšich neni ani prd počut..Kolko predali albumov a kolko na nich ešte stale chodi ludi to je odpoved aka su kapela,ostatne suhlasim s rudym čo sa mi nepači to nepočuvam a zbitočne  si neminam baterky
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 07. September , 2008, 13:24:31 »

To je tvoje kritérium? Kvalita určená komerčným stádom?
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 07. September , 2008, 13:28:03 »

marrtin: A čo počuvaš Ty. Daj nejake tipy. Možno sa mi bude niečo pačit,čo som ešte nepočul.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #88 kedy: 07. September , 2008, 13:31:11 »

a ake ine kriterium to že ty si mysliš že su na p*ču????ja si myslim že su super ja mam rad komerciu , ludia chodia na to čo je dobre mysliš si že tomu rozumieš viac ako iny???jedine meritko je počuvatelnost a sledovatelnost vždy to tak bolo a aj bude..Tak ako aj M.Jackson ,podla mna je jeden z naj umelcov všetkych čias
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 07. September , 2008, 13:33:13 »

To je tvoje kritérium? Kvalita určená komerčným stádom?
Kolko krat si ich za poslednych 10-15 rokov počul v radiu ? Kolkokrat si videl ich clip v TV hitparade? Kolko krat si ich videl na titulke nejakeho časopisu?  Ked hovoriš o komercii.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.