Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 19:55:39
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Myung  (Prečítané 31316 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #45 kedy: 29. Február , 2008, 10:41:27 »

len otvaram usta co sa tu pred rokom o myungovi popisalo....tento song je este z cias ked fungovali ako majesty.....jeba jak hrom....a basu tam je pocut viac ako petrucciho....ak nie tak je chyba u vas doma.... http://youtube.com/watch?v=Yg_XLfx0yDg&feature=related  ..........
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #46 kedy: 29. Február , 2008, 11:55:26 »

Nemozem si pomoct, ale nepride mi naozaj nicim zaujimavy. Ani zvukom, ani hru ani feelingom. Je technicky vyborny, ale je to take strojove hranie. Pripominam, ze som si vypocul tych ukazok od DT dost na to, aby som tento nazor vyriekol. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #47 kedy: 29. Február , 2008, 12:57:53 »

Nemozem si pomoct, ale nepride mi naozaj nicim zaujimavy. Ani zvukom, ani hru ani feelingom. Je technicky vyborny, ale je to take strojove hranie. Pripominam, ze som si vypocul tych ukazok od DT dost na to, aby som tento nazor vyriekol. Zdravíčko
tak by si sa mal na tu hudbu pozret dokladnejsie.....lebo to co on tam stvara su zveriny....ako tu uz niekto napisal mozno nieje taky vyrazny ako herris ale dream theater je vyvazena kapela 5 geniov a kazdy dostava svoj priestor na sebaprezentaciu a sebarealizaciu....
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #48 kedy: 29. Február , 2008, 13:07:23 »

tak by si sa mal na tu hudbu pozret dokladnejsie.....lebo to co on tam stvara su zveriny....ako tu uz niekto napisal mozno nieje taky vyrazny ako herris ale dream theater je vyvazena kapela 5 geniov a kazdy dostava svoj priestor na sebaprezentaciu a sebarealizaciu....
To je mozne, ze su to ako si to ty oznacil "zveriny". Vypocul som si aj nejake jeho sola a pod., ale ako vravim: mozno je technicky dobre vybaveny, ale chyba mi tomu zivot a hlavne feeling.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #49 kedy: 29. Február , 2008, 14:12:59 »

tak ak uz ani toto nema podla teba feeling tak chyba je na tvojej strane.....tu je este basa aj pekne vyhulena..... ten uvodny riff je brutalny 
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #50 kedy: 29. Február , 2008, 14:28:24 »

tak ak uz ani toto nema podla teba feeling tak chyba je na tvojej strane.....tu je este basa aj pekne vyhulena..... ten uvodny riff je brutalny 
Ak mal byt ten uvodny riff prejavom feelingu, tak potom...ano mas pravdu chyba je asi u mna. Lebo feeling sa u mna prejavuje inak. Pomoooc!
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 29. Február , 2008, 15:03:03 »

Ak mal byt ten uvodny riff prejavom feelingu, tak potom...ano mas pravdu chyba je asi u mna. Lebo feeling sa u mna prejavuje inak. Pomoooc!
neviem kde je uz lepsie citit feeling ako pri progresivnych kapelach(pink floyd,king crimson,Emerson lake and palmer,Yes.....mozno uz v jazze....
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #52 kedy: 29. Február , 2008, 15:20:27 »

neviem kde je uz lepsie citit feeling ako pri progresivnych kapelach(pink floyd,king crimson,Emerson lake and palmer,Yes.....mozno uz v jazze....
Tak to je urcite mozne, ale zial pri Myungovi(aj ked netvrdim, ze ho nema) som ho zatial nepostrehol. Na zdravie!
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 29. Február , 2008, 15:26:23 »

Tak to je urcite mozne, ale zial pri Myungovi(aj ked netvrdim, ze ho nema) som ho zatial nepostrehol. Na zdravie!
ved vravim ze chyba je na tvojej strane......
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #54 kedy: 29. Február , 2008, 15:27:05 »

asi som dalsi chybny jedinec, ale fakt tam feeling necitim v tom Myungovom intre, a navyse ten zvuk je humus, fuj Bleee ako cely ten song
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #55 kedy: 29. Február , 2008, 16:15:21 »

asi som dalsi chybny jedinec, ale fakt tam feeling necitim v tom Myungovom intre, a navyse ten zvuk je humus, fuj Bleee ako cely ten song
v tvojej hre je urcite vacsi feeling....sak daj sem nieco svoje nech porovname.....
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #56 kedy: 29. Február , 2008, 16:18:51 »

v tvojej hre je urcite vacsi feeling....sak daj sem nieco svoje nech porovname.....
mozno je, mozno nie, coskoro budem mat novu zvukovku, tak nahram Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 29. Február , 2008, 16:22:58 »

co tu zas riesite,aky feeling,aky zvuk..najlepsi basak je ten ujo z Olympicu,to je predsa uz davno jasne  Popiskujem si
Zaznamenané
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #58 kedy: 29. Február , 2008, 16:33:26 »

dovolim si vyjadrit sa je to grc ( tolko moj nazor ) stroj by bol skvely ale podla mna je to des .
btw TOTO je podla mna feeling ( btw to co tu STU predvadza je intonacia tonu ... pozna aj myung nieco take ? )

a k tomu : dream theater je vyvazena kapela 5 geniov a kazdy dostava svoj priestor na sebaprezentaciu a sebarealizaciu.... 
   mohli by dat menej pristoru spevakovi :-D

v com spociva ich genialita ? ja ich dost ze nemusim tak sa pytam zo zvedavosti ...
« Posledná zmena: 29. Február , 2008, 16:35:42 od Male Pivo » Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #59 kedy: 29. Február , 2008, 16:36:13 »

Viem, ze to sem nepatri, ale kedze je ta tema teraz zamknuta tak toto je podla mna feeling:
« Posledná zmena: 29. Február , 2008, 16:36:38 od midnightstranger » Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 22 otázok.