Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:48:13
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary SX  (Prečítané 42208 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #30 kedy: 09. Marec , 2009, 22:34:41 »

Ja som vlastnil LP Sx a mam iba neprijemne skusenosti, jedine co ma tesilo ze mam konecne elektriku po par reklamaciach sa mi ju podarilo vymenit za epi lp s doplatkom ( na to sa viaze aj nie moc prijemna skusenost s muz.)sx- ka proste bola hlucha jak poleno
epi samozrejme tiez nic vyrazne skvele ale po par upravach to teraz hra uspokojivo ostala z nej iba ta nejaka dyha co sa tvari na mahagon, praskol som tam gotoh blbosti a seymoor duncan blbosti a cil to hra. Chystam sa teraz konecne kupit nieco co uspokoji hlavne moju hlavu
par znamych hovorilo aj v dobrom o sx ja zial nemam taku skusenost
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #31 kedy: 09. Marec , 2009, 22:43:45 »

sx- ka proste bola hlucha jak poleno
ha ha ha ha ha ha
Ale nesranduj... Rastis Ti povie, ze gitara nemoze byt hlucha jak poleno, ALE moze byt zle zostelovana...  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #32 kedy: 09. Marec , 2009, 22:45:20 »

ha ha ha ha ha ha
Ale nesranduj... Rastis Ti povie, ze gitara nemoze byt hlucha jak poleno, ALE moze byt zle zostelovana...  Zdravíčko
 Na zdravie!

Presne  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 09. Marec , 2009, 22:53:05 »

to je to ze hento ani nedostalujes, potom som uz nebol taka lama
no keby vidis kobylu tej gitary tak zostelujes vies co, nemal som dovod tam nic menit zaruka predsa, v muzi. mi dal servisak dobru radu " sak kukni sem podloz zapalku alebo sparatku a mas to" tu vetu si dam dostelovat pardon vytetovat ...

a inak aj tak s tym nesuhlasim  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #34 kedy: 09. Marec , 2009, 22:55:21 »

no keby vidis kobylu tej gitary tak zostelujes vies co, nemal som dovod tam nic menit zaruka predsa, v muzi. mi dal servisak dobru radu " sak kukni sem podloz zapalku alebo sparatku a mas to" tu vetu si dam dostelovat pardon vytetovat ...

S tym ani ja nesuhlasim, len sa smejem.
Veru, hral som uz na poriadne polena znaciek tohto typu...  Zdravíčko
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 09. Marec , 2009, 23:00:08 »

ja som mal za posledneho 3/4 roka vyskusat vela zleho ( chala panu aj dobreho) napr. adonis, tenson, benton a tak ako nebudem tvrdit ze to je secko na chuja ale mal som v rukach akurat vydarene kusy ktore boli na chuja, fakt dobre na chuja.
Ako je na tom nieco pravdy co tvrdi rastis, ale myslim si ze pri niektorych kusoch to asi nepomoze,
z ho... sa zazrak malo kedy da urobit
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #36 kedy: 09. Marec , 2009, 23:00:16 »

ja mam chlape jednu SXLP taku že dovidenia ,porovnaval som ju tu s Gibsonom LP standartom a dopadla lepšie(napisalo mi to viacludi odtalto) fakt vyborny nastroj,podla mna drahym supergitaram odzvonilo a možno navždy Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 09. Marec , 2009, 23:01:49 »

To uz skor VINTAGE gitary, ako SX.

Sice bavil som sa s Durom Kupcom, on ma Strakaca SX, natocil nan celeho Cmora. Samozrejme vynimky sa vzdy najdu.  :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #38 kedy: 09. Marec , 2009, 23:01:52 »

ja mam chlape jednu SXLP taku že dovidenia ,porovnaval som ju tu s Gibsonom LP standartom a dopadla lepšie(napisalo mi to viacludi odtalto) fakt vyborny nastroj,podla mna drahym supergitaram odzvonilo a možno navždy Zdravíčko
Na východe vyšla hviezda,narodil sa MaoCeTung  Bavím sa skvele tiang  Bavím sa skvele tiang  Bavím sa skvele tiang  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #39 kedy: 09. Marec , 2009, 23:03:04 »

To uz skor VINTAGE gitary, ako SX.

Sice bavil som sa s Durom Kupcom, on ma Strakaca SX, natocil nan celeho Cmora. Samozrejme vynimky sa vzdy najdu.  :)
 Na zdravie!
to maš jedno Na zdravie!
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 09. Marec , 2009, 23:10:46 »

to joe: ved samozrejme moze byt, jeden znamy razi podobnu filozofiu v tomto
ale neviem mozno je to placebo ale ked hram na gibsna tak mam proste pocit ze kua konecne heh
ale zas minule som mal na skuske moj troska vylepseny epi  a jeden gibson studio a teda neboli tam podla mojho hlucheho ucha az take rozdiely len  teda tolko ze na tom gibsne islo vsetko akosi lahsie, z epi sa to musi dolovat
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 09. Marec , 2009, 23:13:55 »

sorry za ot mozno: ale ked je tu rec o tomto mate niekto skusenosti zo znackou westone viem ze to boli stare japonske vecicky matsu. a podobne, ale teraz som videl v ponuke on boardu westone lp ma to nieco este s tym spolocne
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #42 kedy: 09. Marec , 2009, 23:16:05 »

sorry za ot mozno: ale ked je tu rec o tomto mate niekto skusenosti zo znackou westone viem ze to boli stare japonske vecicky matsu. a podobne, ale teraz som videl v ponuke on boardu westone lp ma to nieco este s tym spolocne
Názov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #43 kedy: 09. Marec , 2009, 23:17:00 »

to joe: ved samozrejme moze byt, jeden znamy razi podobnu filozofiu v tomto
ale neviem mozno je to placebo ale ked hram na gibsna tak mam proste pocit ze kua konecne heh
ale zas minule som mal na skuske moj troska vylepseny epi  a jeden gibson studio a teda neboli tam podla mojho hlucheho ucha az take rozdiely len  teda tolko ze na tom gibsne islo vsetko akosi lahsie, z epi sa to musi dolovat
je to tak ten gibson je iny pocit,ale v podstate ked na to sereš je to jedno,radšej by som mal gibsona ako sxko ale momentalne ma to nezaujima, zaujima ma zarabat, nie minat na pičoviny Zdravíčko
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #44 kedy: 09. Marec , 2009, 23:21:24 »

jasne to chapem, pocul som to uz vela krat a je uplne koser navyse ked to hovoria ludia, ktory proste zahraju dobre aj na tom

heh takze iba nazov heh, aj tak by som to aspon scel vyskusat ze co je to zac, vobec o tom nic neviem .... mozno ani nemusim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.