joe
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. Marec , 2009, 23:22:07 » |
|
Názov tak tak a v tej dobe to nebolo o nič lepšie ako v tejto SX a ostatne šumty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Marec , 2009, 23:23:00 » |
|
jasne to chapem, pocul som to uz vela krat a je uplne koser navyse ked to hovoria ludia, ktory proste zahraju dobre aj na tom heh takze iba nazov heh, aj tak by som to aspon scel vyskusat ze co je to zac, vobec o tom nic neviem .... mozno ani nemusim nemusim je to spravne slovko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Marec , 2009, 23:25:41 » |
|
gold top je pekny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. Marec , 2009, 23:26:41 » |
|
gold top je pekny ... tak si kup dva čo ked sa ti jeden dojebe,alebo rozladi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. Marec , 2009, 23:33:27 » |
|
kua zadara aby som robil poradenstvo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 09. Marec , 2009, 23:36:28 » |
|
to rozchodiš ked zdražia banany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 09. Marec , 2009, 23:37:30 » |
|
Hral som na pár SX gitarách..len mi prosím nepíšte, že hrajú ako dobrý GIBSON LP lebo dostanem pruh od smiechu...ten Kupcov Strat je výborný, páči sa mi aj ten Temov, Joe má výborné LPčko, ale keď sme sadli s FFampom a nasadili kilo z naozajstnej gitary /LP 93/ do VHT 100 tak to bolo celé inde... ..a viem že to nikoho nezaujíma, ale mňa znova áno...... Mna tiez. Strata casu tu uz ale toto pisat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 09. Marec , 2009, 23:38:31 » |
|
aj mna to zaujima ale pre mna su realitou tie banany heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 09. Marec , 2009, 23:43:14 » |
|
Hral som na pár SX gitarách..len mi prosím nepíšte, že hrajú ako dobrý GIBSON LP lebo dostanem pruh od smiechu...ten Kupcov Strat je výborný, páči sa mi aj ten Temov, Joe má výborné LPčko, ale keď sme sadli s FFampom a nasadili kilo z naozajstnej gitary /LP 93/ do VHT 100 tak to bolo celé inde... ..a viem že to nikoho nezaujíma, ale mňa znova áno...... ty si mozes napisat od srdca, joeovi to zavadzia v obchode, tak musi pisat ody...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. Marec , 2009, 23:45:04 » |
|
potom treba rychlo povedat o super lp tenson v akcii teraz a adonis telecaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 09. Marec , 2009, 23:46:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 09. Marec , 2009, 23:55:24 » |
|
ty si mozes napisat od srdca, joeovi to zavadzia v obchode, tak musi pisat ody... presne tak potrebujem to vymenit za banany akurad som posledny zchrustal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 09. Marec , 2009, 23:58:22 » |
|
Ja to poznám a Joe má pravdu..ale kua..taká doba, na každej strane len kríza, kríza, autá v Čechách a v Nemecku za 5 korún, všade negatívna energia...nebudem si to ešte kaziť v oblasti, ktorú mám rád..mám na saláme, čo na to povedia ľudia, či budem hrať pre 5 alebo 5000, chcem sa tešiť z každého zahratého kila a mať zimomriavky....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|