Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:35:07
Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitary SX  (Prečítané 42291 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 26. Marec , 2006, 14:40:52 »

Bohuzial to je pravda, tiez som videl na drahych nastrojoch vselijake haluze, ale ta frekvencia vyskytu takychto veci by mala byt na drahych nastrojoch predsa len nizsia - snad :).

A ze moze sa kludne vyskytnut vyborne hrajuci nastroj aj pri low-endoch (odmysliac si vymenitelny hardware) tvrdim odjakziva.
Zaznamenané
kuko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« Odpoveď #16 kedy: 26. Marec , 2006, 23:24:21 »

mno dakujem za nazory, priznam sa ze som aj cakal nieco podobne... je to low end s ambiciou predat co najviac kusov  ... zazraky sa nedeju a asi to nebude \"nova znacka ktora si chce ziskat zakaznikov dobrou cenou a ked vsetci zistia aka je to kvalita, zvysia ceny...\"
ale nie, len som chcel vediet co si mam mysliet...Žmurk
Zaznamenané

...a odlož si lož...
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #17 kedy: 28. Marec , 2006, 08:22:48 »

aj ja som včera v muzikeri hral na strate za 3999 tuším a bolo to hrozné. vizuálne v pohode, ešte aj krk bol tuším flamed, ale vážne krompáč a dohmat neuveritežne zlý (a to je vizitka muzikeru). zvuk nemôžem posúdiť, hral som cez multiefekt do marshallu... ale na druhej strane tam majú celomahagónové lp sx, ktoré váži odhadom tak min. 7kg, to by som chcel tiež počuť, len som už nemal čas...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 28. Marec , 2006, 10:24:06 »

Pitu napísal:
Citácia
Ochota vyhovieť zákazníkovi a spolupráca predavačov v Muzikeri je des...

Takze kupoval si to v ramci 30 hrmenych? Ja som si cital nejake obchodne podmienky tejto akcie, ked som z toho nieco kupoval a tusim tam bolo napisane, ze ta akcia plati len pri objednavke cez internet, tak som myslel, ze nieco take ako osobny odber  tam mozne nie je. A cize ani pripadne skusanie. Aspon si platil cez internet?
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #19 kedy: 28. Marec , 2006, 12:00:25 »

MartinLM - komunikoval som cez internet a vežmi ochotne mi človek ponúkol osobný odber na predajni, keď som mu písal, že nerád kupujem nevyskúšanú vec a rád by som ju vybral aspoň z viacerých kusov, keďže sa jedná o gitaru a nie elektroniku.
Napísal, že to po zaplatení objednávky (cez internet) bude na predajni, po týždni som mu písal, či už tam je a môžem pre ňu prísť, povedal, že na mňa zabudol, na druhý deň mi písal, že je to vybavené. A keď som tam potom prišiel, tak už ti je situácia z predajne jasná.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #20 kedy: 28. Marec , 2006, 12:15:44 »

Ja chcem takto ulovit nejaky Celestion, v ramci akcie a s osobnym odberom.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 15. Február , 2009, 15:50:17 »

v lete (nedavno  ha ha ha) som si kupil elektriku SX Les Paul  Bavím sa skvele

a to preco nam az teraz rozpravas ? najprv tu 2 dni pises o nejakych blbostiach, ale toto si nechas az na teraz ? no ty si my ale forumak  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #22 kedy: 15. Február , 2009, 16:13:30 »

ja som v hudobninch skušal dost často sx straty aj bass gitary ...skušal som ich asi tak 10-15x po 10 minut behom 2-ch mesiacoch  .... a  som si chcel aj kupit hned jeden strat len ma odradilo ,že ma len 21 pražcov

inač ta gitara nemala chybu za 3500 by mi bolo jedno ,že ju doškriabem jak rešeto  Bavím sa skvele 

spracovanie aj pocit  v rukach bol skvely ,krk uplne hladky na každom mieste ,nikde ma nič nepoškriabalo ani nič podobne..pračce neškriabali opticky pekne spravane , ladila , dohmat nizky , nebolo o čom :-D, a ani hluchá nebola tony zneli na nej krasne

lak vylešteny ako bambus  :)  hladky, tvrdy  ha ha ha , tam bolo citit tu povrchovu upravu ...

ale myslim si ,že ten hardver viacej než 2-3 roky nevydrži ,ale kto vie

gitary som skušal na sucho nie v aparate , ked to hralo na sucho dobre bez roznych nežiadanych vlastnosti tak to musi hrat aj na aparate dobre

keby som ja mal za mojich čias aspon taku začiatočnicku gitaru tak by som bol spokojny od ucha k uchu  Žmurk
« Posledná zmena: 15. Február , 2009, 16:14:25 od tipek » Zaznamenané

ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #23 kedy: 15. Február , 2009, 16:22:18 »

Tak si myslím či nekecáš
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #24 kedy: 15. Február , 2009, 17:23:21 »

Tak si myslím či nekecáš
Bavím sa skvele Som frajer
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #25 kedy: 15. Február , 2009, 17:26:11 »

ale teraz som si spomenul že osm hral na čiernom LP sx a z tej som nebol nadčeny ..možno bolo treba len lepšie doštelovat dohmat a krk ale tie sa mi nepačili  radčej epiphone LP  Zdravíčko

a ešte napišem že ked kupovat aspon z niekolkych kusov vybrat ten naj

majitel obchodu dlhoročny bassgitarista hovoril že mal sx bassy a že z 5tich jedna hrala uplne že nehcapali a jedna bola na prd hlucha tak ju vratil 
Zaznamenané

Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 26. Február , 2009, 10:45:43 »

ja mam tiez ako prve akusticke jumbo SX (stala ma iba 3500sk) sice neni to bohvieaka vyhra ale staci to, akurat len struny vymenit a pohodicka  Zdravíčko ladenie drzi moooc dobre, ja som s nou dost spokojny, myslim ze som natrafil na vydareny kusok a iba hmatnik ma jeden minus a to ze trosku pusta ciernu farbu ae som spokojny  Žmurk
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #27 kedy: 26. Február , 2009, 11:03:43 »

kokos, ja neviem kde nachadzate tie SX super kusy...vsetky su to hluche polena, myslim akustiky

tipek: aj moja yamaha zalozna gitara za par korun ma milion krat lepsie spracovanie ako SX, tak neviem ake mas ty naroky potom
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #28 kedy: 26. Február , 2009, 21:43:18 »

kokos, ja neviem kde nachadzate tie SX super kusy...vsetky su to hluche polena, myslim akustiky
tipek: aj moja yamaha zalozna gitara za par korun ma milion krat lepsie spracovanie ako SX, tak neviem ake mas ty naroky potom
Nechcem sa zastavat a zvlast nie gitar SX ale aj medzi tymi levotkami sa najdu slusne kusky v ramci ceny +/-.
A co sa tyka narokov, to mas pravdu, kzdy mame rozne podla skusenosti a stupna dosiahnutej urovne, resp. muzikalnosti.
Ale co ti zazlievem, neber tym menej skusenym elán a radost s toho co maju...
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #29 kedy: 27. Február , 2009, 11:11:20 »

Nechcem sa zastavat a zvlast nie gitar SX ale aj medzi tymi levotkami sa najdu slusne kusky v ramci ceny +/-.
A co sa tyka narokov, to mas pravdu, kzdy mame rozne podla skusenosti a stupna dosiahnutej urovne, resp. muzikalnosti.
Ale co ti zazlievem, neber tym menej skusenym elán a radost s toho co maju...
to som urcite nikomu nechcel brat chut hrat na gitare, to vazne nie, ak to tak vyznelo tak sa vazne ospravedlnujem, ja som to len myslel v porovnani SX vs. najlacnejsia mozna yamaha, aj v tej nizkej cene su lepsie moznosti ako SX, tak som to povodne myslel
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.