Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 13. Jún , 2007, 15:21:05 » |
|
Hm, mozne tie basy ducduc by mohli byt posadene hlbsie. Ale ono je to zlozite, vsak spolu s tou hudbou budu urcite zniet aj zvuky motorov a splechy vody, mozno nejaky kriciaci ludi z obecenstva a pod Takze spravit to perfektne moze byt problem, ak nie je hotova hra, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 13. Jún , 2007, 15:33:20 » |
|
Hm, mozne tie basy ducduc by mohli byt posadene hlbsie. Ale ono je to zlozite, vsak spolu s tou hudbou budu urcite zniet aj zvuky motorov a splechy vody, mozno nejaky kriciaci ludi z obecenstva a pod Takze spravit to perfektne moze byt problem, ak nie je hotova hra, nie? presne tak..bude tam este kopa inych zvukov,hlavne tie motory..preto sa aj hudba v hrach robi viac roztahana do stran,lebo v strede su vacsinou dialogy a kopa inych zvukov a efektov..potom by bol z toho riadny gulas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 14. Jún , 2007, 07:59:22 » |
|
No ano, to gitarové sólo je volajaké satrianovské alebo podobné, asi džamjské nie Dychy sú už lepšie, ale sám musím skonštatovať, že často krát autentické sample dychových sekcií znejú dosť umelo, tak je ťažké urobiť dobré plechy. Tie glissandá a trilky to oživili. Zaujímalo by ma - ten spev si aj intonačne upravoval, alebo ako? Alebo čo si s ním robil? Hovor! Inak to van-tu-čri nemá chybu! To je jak vietmamská amgličtina,heheheh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 14. Jún , 2007, 08:09:27 » |
|
No ano, to gitarové sólo je volajaké satrianovské alebo podobné, asi džamjské nie Dychy sú už lepšie, ale sám musím skonštatovať, že často krát autentické sample dychových sekcií znejú dosť umelo, tak je ťažké urobiť dobré plechy. Tie glissandá a trilky to oživili. Zaujímalo by ma - ten spev si aj intonačne upravoval, alebo ako? Alebo čo si s ním robil? Hovor! Inak to van-tu-čri nemá chybu! To je jak vietmamská amgličtina,heheheh no neviem,ale to solo ma podla mna velmi daleko od satrianiho cele tie trumpety su poskladane tusim z 3 alebo 4och artikulacii a aj to boli uplne obycajne,neboli vrstvene ako to byva v dnesnych modernych knizniciach,ze tam mas sample od p cez mf az po f..preto to neznie realisticky,ale podla mna tu o to ani tak nejde. Tie vokalne sample som upravoval iba tak,ze som ich kombinoval,aby mi to sedelo do tempa tej skladby. Mal som asi tri rozne taketo vokalne sample a robil som to tak,ze som napr. z prveho zobral prvu polovicu a pripojil som tam koniec z ineho sampla,lebo inak by to rytmicky nesedelo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 14. Jún , 2007, 09:57:02 » |
|
Vlado, normalne musim uznat, ze si velmi sikovny a ze ukazky su super. Prajem ti, aby sa ti v tejto oblasti otvorili dvere. Mas na to. S tymi trumpetami je to tak, ze zneju umelo na dlhych tonoch. Pri trilkocha a glisandach su v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 14. Jún , 2007, 10:38:19 » |
|
tiez sa mi to paci Vlado, viem si to dobre predstavit v hre... fajn!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 14. Jún , 2007, 11:37:48 » |
|
Majo,Mato - vdaka,cloveka to potesi,ked ho pochvalia ludia ako vy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sulo
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
without hope you cannot start a day
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 14. Jún , 2007, 11:55:10 » |
|
V pohode song aj keď to zrovna niejemoj cup of tea viac sa mi páčili tvoje skoršie veci tuším battle. Z toho som mal aj pocit aj sa mi páčil zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 14. Jún , 2007, 13:22:45 » |
|
V pohode song aj keď to zrovna niejemoj cup of tea viac sa mi páčili tvoje skoršie veci tuším battle. Z toho som mal aj pocit aj sa mi páčil zvuk.
tiez to nie je moj cup of tea,ale toto neni volna tvorba..ja musim robit,co vyhovuje im,nie mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Cundo
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 05. Júl , 2007, 19:41:50 » |
|
Vlado,si talent.Niekde si napisal,ze nepoznas ani noty.Ako sa potom orientujes vo svojich relativne zlozitych(formalne,harmonicky) kompoziciach?Minimalne v jednom z minulych zivotov si musel byt hudobnik...(pridal by som smajla,ale neviem ako...)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 05. Júl , 2007, 20:08:52 » |
|
Vlado,si talent.Niekde si napisal,ze nepoznas ani noty.Ako sa potom orientujes vo svojich relativne zlozitych(formalne,harmonicky) kompoziciach?Minimalne v jednom z minulych zivotov si musel byt hudobnik...(pridal by som smajla,ale neviem ako...)
to je fajn,ak si to myslis,ale ver tomu,ze ja poznam vela ludi a ovela viac talentovanych ako ja ..ja robim vsetko viacmenej podla sluchu,samozrejme,ze zas viem,co je akord,co sa s cim da kombinovat a tak..ale fakt je,ze noty nepoznam,uz som sa to chcel aj naucit,ale nejako sa neviem k tomu dotlacit. Smajla pridas velmi jednoducho..staci,ked na neho kliknes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Cundo
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 05. Júl , 2007, 20:19:40 » |
|
Aj ja poznam mnoho talentovanych ludi,ale u teba je zrejma este aj pracovitost.Vela supertalentov zdaleka nezuroci svoj potencial.Takze nam,obycajnym smrtelnikom nakoniec nezostava nic ine,ako pracovat a ucit sa(3).Ak z tej prace este mame navyse aj radost,nie je co riesit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 05. Júl , 2007, 21:00:04 » |
|
Aj ja poznam mnoho talentovanych ludi,ale u teba je zrejma este aj pracovitost.
tak s tou pracovitostou to si trafil dost vedla ..ale vazne,som dost lenivy,musim sa polepsit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 10. Júl , 2007, 17:45:56 » |