Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 03:47:12
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vlado Hudec - ukážky  (Prečítané 100018 krát)
0 užívateľov a 31 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #240 kedy: 31. August , 2007, 14:25:00 »

Rastis
no veď dobre, ja predsa nepoznám všetky témy a všetko, čo sa tu rozoberalo a konkrétne s Vladom. Veď podľa mňa, ak mu nemáš čo už napísať, tak je potom zbytočné aj stále mu opakovať, že je to napičču. To je tiež neproduktívne a nekonštruktívne, si myslím...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #241 kedy: 31. August , 2007, 14:28:15 »

ked je zvedavy na nazor na zvuk, napisem, ako mi to zneje. nehovorim, ze napicu, ale to, na co chce aby sa to podobalo to nie je a s vybavou, ktoru na to pouziva tak skoro asi nebude. ale mozno nas vlado prekvapi - prvy mu to pochvalim...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #242 kedy: 31. August , 2007, 14:33:02 »

len mne ide akurat o to,ze AKO to spravit lepsie. Ked mi povies,ze to nema spodky a je to na hovno,tak ok,ale podla tohto to nezlepsim :) Ja nemam taku basu,ako ma Newsted,takze taky zvuk asi nenakrutim. Len ako tam mam dostat tie spodky,to neviem.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #243 kedy: 31. August , 2007, 14:36:56 »

len mne ide akurat o to,ze AKO to spravit lepsie. Ked mi povies,ze to nema spodky a je to na hovno,tak ok,ale podla tohto to nezlepsim :) Ja nemam taku basu,ako ma Newsted,takze taky zvuk asi nenakrutim. Len ako tam mam dostat tie spodky,to neviem.

posli mi samotne stopy vo wavoch tak, ako to mas v tych ukazkach, najlepsie nedojebane moc EQckom. ked budem mat trochu casu, skusim ti to zmixnut, mozno sa mi to podari lepsie a napisem ti potom, co vsetko som s tym robil.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #244 kedy: 31. August , 2007, 14:44:56 »

mozem to dat kludne aj sem,ak si chce aj niekto iny vyskusat. Len to asi budem musiet o dost skratit,lebo wav bude moc velky.
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #245 kedy: 31. August , 2007, 15:33:58 »

Mozek sa zhodou okolnosti tocil na LP Custom, Mesa/Boogie MarkII (vsetko) + sa tam par razy pouzil syntetizer ARP Avatar.

rastis -  vporiadku. A teraz mi skús ešte povedať, o čo mi asi tak išlo, keď som napísal tú vetu Bavím sa skvele Či som chcel byť encyklopedicky presný v popise použitých aparátov na albume Mozek, alebo som ukazoval na niečo iné - totiž na voľbu aparátu pre niektoré pasáže, čiže nič nie je také pevne dané a nemenné... Bavím sa skvele
Jebbme na to. Myslím, že najlepšie je fakt odovzdávať svoje skúsenosti, ak nejaké máme, alebo radšej len čítať a zdržať sa diskusie Na zdravie!
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #246 kedy: 31. August , 2007, 18:22:19 »

daj to do jedneho raru a na www.sendspace.com, to je server z ktoreho sa da tahat aj zo zdielanej IP(nie ako RS) a vydrzi to tam dva tyzdne, co na ucely staci..ja by som tiez poprosil, len tak, pre zabavu..aj ked sa k tomu dostanem az v nedelu. Smútim
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #247 kedy: 31. August , 2007, 19:21:31 »

kludne sem mozes supnut aj cely projekt, pripadne nejake veci, ked mas problem s gitarami mozem ich skusit nahrat na Diezli, mozna by to tvojim ucelom postacilo, a uvidis ci sa ti bude pozdavat alebo ne  Žmurk
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #248 kedy: 31. August , 2007, 19:39:24 »

kludne sem mozes supnut aj cely projekt, pripadne nejake veci, ked mas problem s gitarami mozem ich skusit nahrat na Diezli, mozna by to tvojim ucelom postacilo, a uvidis ci sa ti bude pozdavat alebo ne  Žmurk

ok,ked budem nieco take potrebovat,kludne to mozme skusit  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #249 kedy: 01. September , 2007, 13:25:09 »

ak to budes teda nakoniec naozaj uploadovat, daj aj suchu gitaru, ak mas, taku, co si posielal do amplitube, nech sa to da prehnat cez nejaky amp pripadne.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #250 kedy: 01. September , 2007, 14:43:37 »

a toto?

* new7.mp3 (1009.29 KB - stiahnuté 181 krát.)
« Posledná zmena: 01. September , 2007, 14:44:29 od vlado hudec » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #251 kedy: 01. September , 2007, 16:06:45 »

IMO je to o nieco lepsie..ale ta basa stale medzi gitarami zanika, no ma to uz o nieco vacsie gule ako 6tka..vybral si sa dobrym smerom, ale este nie si v cieli. (cisto z posluchacskeho subjektivneho hladiska)
« Posledná zmena: 01. September , 2007, 16:07:15 od styrioci » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #252 kedy: 01. September , 2007, 16:22:24 »

IMO je to o nieco lepsie..ale ta basa stale medzi gitarami zanika, no ma to uz o nieco vacsie gule ako 6tka..vybral si sa dobrym smerom, ale este nie si v cieli. (cisto z posluchacskeho subjektivneho hladiska)

mne sa to uz tiez zda lepsie,tie bicie sa mi takto pacia,ako hraju teraz. S tou basou si to myslim aj ja,skusim ju dat este stipku  hlasnejsie a pridat trochu vysky. Ale ked pocuvam Metlu a zneju gitary,tak basu tiez velmi nepocujem..mozno som uz mierne ohluchnuty :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #253 kedy: 01. September , 2007, 17:24:56 »

okrem albumu AJFA som problem s rozoznanim basy u metallicy nikdy nemal  Popiskujem si
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #254 kedy: 02. September , 2007, 17:00:44 »

je to zahuhlane Žmurk skus to stravit tak ako vravel pista, ze na tej base vytiahnut stredy. no sak uploadni sem tie veci nech sa s tym skusime pohrat :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 23 otázok.