opossum
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 31. August , 2007, 14:25:00 » |
|
Rastis no veď dobre, ja predsa nepoznám všetky témy a všetko, čo sa tu rozoberalo a konkrétne s Vladom. Veď podľa mňa, ak mu nemáš čo už napísať, tak je potom zbytočné aj stále mu opakovať, že je to napičču. To je tiež neproduktívne a nekonštruktívne, si myslím...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 31. August , 2007, 14:28:15 » |
|
ked je zvedavy na nazor na zvuk, napisem, ako mi to zneje. nehovorim, ze napicu, ale to, na co chce aby sa to podobalo to nie je a s vybavou, ktoru na to pouziva tak skoro asi nebude. ale mozno nas vlado prekvapi - prvy mu to pochvalim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 31. August , 2007, 14:33:02 » |
|
len mne ide akurat o to,ze AKO to spravit lepsie. Ked mi povies,ze to nema spodky a je to na hovno,tak ok,ale podla tohto to nezlepsim Ja nemam taku basu,ako ma Newsted,takze taky zvuk asi nenakrutim. Len ako tam mam dostat tie spodky,to neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 31. August , 2007, 14:36:56 » |
|
len mne ide akurat o to,ze AKO to spravit lepsie. Ked mi povies,ze to nema spodky a je to na hovno,tak ok,ale podla tohto to nezlepsim Ja nemam taku basu,ako ma Newsted,takze taky zvuk asi nenakrutim. Len ako tam mam dostat tie spodky,to neviem. posli mi samotne stopy vo wavoch tak, ako to mas v tych ukazkach, najlepsie nedojebane moc EQckom. ked budem mat trochu casu, skusim ti to zmixnut, mozno sa mi to podari lepsie a napisem ti potom, co vsetko som s tym robil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 31. August , 2007, 14:44:56 » |
|
mozem to dat kludne aj sem,ak si chce aj niekto iny vyskusat. Len to asi budem musiet o dost skratit,lebo wav bude moc velky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 31. August , 2007, 15:33:58 » |
|
Mozek sa zhodou okolnosti tocil na LP Custom, Mesa/Boogie MarkII (vsetko) + sa tam par razy pouzil syntetizer ARP Avatar.
rastis - vporiadku. A teraz mi skús ešte povedať, o čo mi asi tak išlo, keď som napísal tú vetu Či som chcel byť encyklopedicky presný v popise použitých aparátov na albume Mozek, alebo som ukazoval na niečo iné - totiž na voľbu aparátu pre niektoré pasáže, čiže nič nie je také pevne dané a nemenné... Jebbme na to. Myslím, že najlepšie je fakt odovzdávať svoje skúsenosti, ak nejaké máme, alebo radšej len čítať a zdržať sa diskusie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 31. August , 2007, 18:22:19 » |
|
daj to do jedneho raru a na www.sendspace.com, to je server z ktoreho sa da tahat aj zo zdielanej IP(nie ako RS) a vydrzi to tam dva tyzdne, co na ucely staci..ja by som tiez poprosil, len tak, pre zabavu..aj ked sa k tomu dostanem az v nedelu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 31. August , 2007, 19:21:31 » |
|
kludne sem mozes supnut aj cely projekt, pripadne nejake veci, ked mas problem s gitarami mozem ich skusit nahrat na Diezli, mozna by to tvojim ucelom postacilo, a uvidis ci sa ti bude pozdavat alebo ne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 31. August , 2007, 19:39:24 » |
|
kludne sem mozes supnut aj cely projekt, pripadne nejake veci, ked mas problem s gitarami mozem ich skusit nahrat na Diezli, mozna by to tvojim ucelom postacilo, a uvidis ci sa ti bude pozdavat alebo ne ok,ked budem nieco take potrebovat,kludne to mozme skusit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 01. September , 2007, 13:25:09 » |
|
ak to budes teda nakoniec naozaj uploadovat, daj aj suchu gitaru, ak mas, taku, co si posielal do amplitube, nech sa to da prehnat cez nejaky amp pripadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 01. September , 2007, 14:43:37 » |
|
a toto?
|
new7.mp3 (1009.29 KB - stiahnuté 181 krát.)
|
« Posledná zmena: 01. September , 2007, 14:44:29 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 01. September , 2007, 16:06:45 » |
|
IMO je to o nieco lepsie..ale ta basa stale medzi gitarami zanika, no ma to uz o nieco vacsie gule ako 6tka..vybral si sa dobrym smerom, ale este nie si v cieli. (cisto z posluchacskeho subjektivneho hladiska)
|
|
« Posledná zmena: 01. September , 2007, 16:07:15 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 01. September , 2007, 16:22:24 » |
|
IMO je to o nieco lepsie..ale ta basa stale medzi gitarami zanika, no ma to uz o nieco vacsie gule ako 6tka..vybral si sa dobrym smerom, ale este nie si v cieli. (cisto z posluchacskeho subjektivneho hladiska)
mne sa to uz tiez zda lepsie,tie bicie sa mi takto pacia,ako hraju teraz. S tou basou si to myslim aj ja,skusim ju dat este stipku hlasnejsie a pridat trochu vysky. Ale ked pocuvam Metlu a zneju gitary,tak basu tiez velmi nepocujem..mozno som uz mierne ohluchnuty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 01. September , 2007, 17:24:56 » |
|
okrem albumu AJFA som problem s rozoznanim basy u metallicy nikdy nemal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 02. September , 2007, 17:00:44 » |
|
je to zahuhlane skus to stravit tak ako vravel pista, ze na tej base vytiahnut stredy. no sak uploadni sem tie veci nech sa s tym skusime pohrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|