pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. Máj , 2006, 21:06:03 » |
|
nemyslim ze sa pustia tou cestou ako vlastnici prav na piesne peta fialu alebo jimiho hendrixa.cele som to pochopil tak,ze spravili po voli piggimu a zaroven nieco ako poctu.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Máj , 2006, 21:21:01 » |
|
martinlm napísal:V com to ma navrch oproti priemernej metalovke? .... V tom, ze to nie je hlavne ziadna metalovka... Repsektive ak das priklad na priemernu metalovku, mozno odpoviem presnejsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. Máj , 2006, 21:25:57 » |
|
jeden z priekopnikov tvrdych metalovo hardcoreovo punkovych odnozi. Siroka roznorodost - co album, to uplne iny zvuk kapely, iny spev, niektore albumy total brutal metal, niektore uplny opak, ale vzdy velmi uderna a \"zasadna\" muzika... Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit Skatulka bola jasna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. Máj , 2006, 21:32:26 » |
|
martinlm napísal:jeden z priekopnikov tvrdych metalovo hardcoreovo punkovych odnozi. Siroka roznorodost - co album, to uplne iny zvuk kapely, iny spev, niektore albumy total brutal metal, niektore uplny opak, ale vzdy velmi uderna a \"zasadna\" muzika... Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit Skatulka bola jasna. staci si ich pustit:-) ja by som to fakt neporovnal nielenze k metalovemu standardu (existuje take nieco vobec), ale k nicomu.jednoducho svojska kapela.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. Máj , 2006, 21:33:10 » |
|
martinlm napísal:jeden z priekopnikov tvrdych metalovo hardcoreovo punkovych odnozi. Siroka roznorodost - co album, to uplne iny zvuk kapely, iny spev, niektore albumy total brutal metal, niektore uplny opak, ale vzdy velmi uderna a \"zasadna\" muzika... Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit Skatulka bola jasna. Preto, ze si videl ich fotku v Metalhammeri sa pytas, v com maju navrch oproti priemernej metalovke ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 29. Máj , 2006, 21:37:41 » |
|
Preto, ze si videl ich fotku v Metalhammeri sa pytas, v com maju navrch oproti priemernej metalovke ? Nie. Chcel som, aby ste napisali o tej hudbe nieco, po com budem mat chut si to pustit. Zatial najlepsie zafungovalo staci si ich pustit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Máj , 2006, 21:40:27 » |
|
Nemusi si to praveze vobec pustit . Rozhodne to nie je muzika ani na relax, ani na meditaciu a ani na omdlievanie nad instrumentalnymi vykonmi. Prave naopak - divne melodie a harmonie maju casto skorej znervoznujuci ucinok. Fakt si to nepustaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Máj , 2006, 22:51:53 » |
|
pista58 napísal:martinlm napísal:Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit Skatulka bola jasna. podla mna je jasna skatulka, ze hraju teple r&b alebo pop, ved su na stranke MTV...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. Jún , 2006, 18:44:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. Október , 2007, 01:18:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Október , 2007, 01:24:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Október , 2007, 08:19:03 » |
|
Voivod je moja srdcovka, http://youtube.com/watch?v=R4Ly8nstfxotento klip raz pustili v studiu kontakt palo janik a iveta paskova.... skoro som sa posral....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. Október , 2007, 23:14:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 25. Október , 2007, 23:28:28 » |
|
Voivod je nieco ako Meshuggah svojim sposobom, absolutne sololity. Velemi vplyvne kapelky aj ked o nich vela ludi nevie, ale tych co o nich vedia, tych ovplyvnia to dost...
Inak moj top je Negatron
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 26. Október , 2007, 00:48:16 » |
|
Az teraz mi doslo, ze na albume Phobos je v zaverecnej 10 minutovej skladbe v polovici (po slusnom nareze) asi minuta ticho a nasleduje 21st schizoid man od King Crimson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|