Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 20. Apríl , 2009, 22:13:36 » |
|
No neviem, ale mne pise 320kbit. Those are the same 2 songs taken from http://***************, with volume boosted, and encoded in mp3 320kbps. You can guess this by plotting the spectrum. And I guess that the original source (the radio stream) was not in 192kbps, but probably 128kbps or even less because the spectrum drops at 13kHz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 21. Apríl , 2009, 00:00:06 » |
|
na to prdim. pockam si na oficialny release
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 22. Apríl , 2009, 07:56:36 » |
|
Prave pocuvam, mozem povedat, ze ostal som bez dychu, bezohladu na to, ze som ich dlhorocny fanda. A Nightmare To Remember - MASAKER Zvuk je momentalna spicka, velmi sa mi to paci. vypocul som aj ja. viac krat. nechcem davat nejaky zdlhavy posudok (a koniec koncov su to len dve skladby) a uberat na zazitku tym co to este nepoculi, takze len tie dobre veci :-) 1. dobry, masivny zvuk 2. prekrocenie dalsich pomyselnych hranic vyrazu kapely 3. pestrost 4. nepredvidatelnost tieto prvky su tam a to sa mi paci, ale su aj take prvky, ktore mi tam stale chybaju - ale tie nech si kazdy pohlada sam :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 06. Máj , 2009, 21:01:00 » |
|
Nie je ten singel az taky zly, je to taky standardny DT song, ale zasa nic svetoborne to nie je. Zvuk to ma standardne dobry. Ale cd si kupim uz len tak do zbierky, akosi tie posledne albumy vobec nepocuvam. Btw, nezda sa vam ze Petrucci hra stale viac a viac v solach len technicky narocne nezmyselnosti a minimum melodii (kde su tie casy ked hraval fakt krasne linky)? Jasne ze to hra dokonalo cisto, ma fantasticku techniku atd., ale proste mi tam chyba trosku "peknej" muziky.
|
|
« Posledná zmena: 06. Máj , 2009, 21:03:16 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 06. Máj , 2009, 21:14:21 » |
|
Btw, nezda sa vam ze Petrucci hra stale viac a viac v solach len technicky narocne nezmyselnosti a minimum melodii (kde su tie casy ked hraval fakt krasne linky)? Jasne ze to hra dokonalo cisto, ma fantasticku techniku atd., ale proste mi tam chyba trosku "peknej" muziky.
Presne tak. Poslednu dobu hra velmi, ale fakt velmi casto fastpicking. Az to nie je zaujimave... Vid koncert Chaos in the motion. Prave preto mam rad "stareho" mladeho Petrucciho a hlavne stare dosky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 06. Máj , 2009, 21:15:27 » |
|
ja mam pocit, ze mnoho gitaristov hra technicke, nezmyselne vypletacky, ked dojde "napad" ako dalej rozvijat melodiu, miesto toho, aby solo jednoducho ukoncili
|
|
« Posledná zmena: 06. Máj , 2009, 21:15:47 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 06. Máj , 2009, 21:16:03 » |
|
Btw, nezda sa vam ze Petrucci hra stale viac a viac v solach len technicky narocne nezmyselnosti a minimum melodii (kde su tie casy ked hraval fakt krasne linky)? Jasne ze to hra dokonalo cisto, ma fantasticku techniku atd., ale proste mi tam chyba trosku "peknej" muziky.
presne tak.. ja mam tiez podobny pocit z poslednych veci..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 08. Máj , 2009, 18:36:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 10. Máj , 2009, 11:14:48 » |
|
presne tak.. ja mam tiez podobny pocit z poslednych veci..
Chce to len cas aby sa to vstrebalo, o desat rokov budeme zase nadavat "v tom roku 2007 to bol album nie ako teraz"
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 10. Máj , 2009, 16:15:56 » |
|
aa tak minimalne posledne solo v skladbe Octavarium je jedno z najmelodickejsich od JP si myslim a to sa pisal rok 2005 ale priklanam sa samozrejme, zmena stylu nastala, ale tak ked sa mu zacal pacit taky rasty kuuuly tak to je tak kde je napr. ten holdsworth casto spominany, alebo velky Al ci Steve
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 12. Máj , 2009, 14:28:57 » |
|
Presne tak. Poslednu dobu hra velmi, ale fakt velmi casto fastpicking. Az to nie je zaujimave... Vid koncert Chaos in the motion. Prave preto mam rad "stareho" mladeho Petrucciho a hlavne stare dosky. oni, celkovo tak pridali na technike.. pre mna je naj album Images and Words
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 12. Máj , 2009, 14:34:22 » |
|
oni, celkovo tak pridali na technike.. pre mna je naj album Images and Words
U mna je naj Octavarium, potom Images and Words, a potom Train of Thought... celkovo v poslednej dobe mam Snove Divadlo velmi rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 12. Máj , 2009, 15:25:56 » |
|
oni, celkovo tak pridali na technike.. pre mna je naj album Images and Words
neviem, ale podla mna je asi images and words najtechnickejsi album od nich, hoci sa to mozno nezda, nakolko tie kompozicie su fakt vyborene a nie su zalozene na technike, ktora sa tam predsa ukryva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|