Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 15. December , 2008, 17:29:18 » |
|
Mate niekto to nove DVD Chaos in motion?
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 16. December , 2008, 08:59:29 » |
|
videl som to, resp pocul som to. nezaujalo ma to, nudny setlist tam maju. a nepaci sa mi prilis ich tendencia vydavat po kazdom albume zivak. Toto je treti za 4 roky a uz to nudi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 16. December , 2008, 09:06:39 » |
|
videl som to, resp pocul som to. nezaujalo ma to, nudny setlist tam maju. a nepaci sa mi prilis ich tendencia vydavat po kazdom albume zivak. Toto je treti za 4 roky a uz to nudi.
Presne tak. Mas pravdu. Videl som ten koncert, celkovo kvalita je dost mizerna. Vela sumu v obraze, zvuk je taky "nezivy" ako zo studia. Dost cudna praca na DT.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 16. December , 2008, 09:49:47 » |
|
Presne tak. Mas pravdu. Videl som ten koncert, celkovo kvalita je dost mizerna. Vela sumu v obraze, zvuk je taky "nezivy" ako zo studia. Dost cudna praca na DT. fakt je to take zle? tak to ma hneva, nedavno som si to kupil, ale este som to nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 16. December , 2008, 10:33:28 » |
|
fakt je to take zle? tak to ma hneva, nedavno som si to kupil, ale este som to nevidel.
nemoze to byt zle ved je to DT....idem si to stiahnut ....a zhodnotim
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 16. December , 2008, 11:05:10 » |
|
fakt je to take zle? tak to ma hneva, nedavno som si to kupil, ale este som to nevidel.
Dovolim si tvrdit, ze zatial najhorsi live koncert, aky som videl. - CISTO moj nazor. Samozrejme, ze kvalita hracov je fakt SUPER Ale co sa tyka kvality DVD a hlavne zvuku, tak nic moc. Doslova ako studiovka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 21. December , 2008, 18:40:00 » |
|
DVDcko sa mi paci akurat LaBrieho vykon sa mi zda o dost slabsi oproti minulosti
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 30. December , 2008, 19:45:31 » |
|
tak bicie su uz nahrate na novy album, a tu mame video:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 30. December , 2008, 21:54:13 » |
|
tak bicie su uz nahrate na novy album, a tu mame video: parada, tesim sa na album:)... a co sa tyka DVDcka chaos in motion, tak ta kvalita niektorych kocnertnych nahravok je fakt slabsia, akoby to bolo nahravane amaterskou kamerou alebo co...a tiez ma prekvapilo ze na dvdcku je viac dokumentov a roznych zaberov zo zakulisia ako live koncertu
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2008, 21:54:40 od Mihal26 »
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
apaluk
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 23. Január , 2009, 10:50:26 » |
|
This video is no longer available due to a copyright claim by www.mikeportnoy.com.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 31. Január , 2009, 14:38:51 » |
|
ja by som sa chcel spytat, ci este budem moct mat prilezitost dream theater zazit. su to kapela cislo 1 umna, naprosty profesionaly, chcel by som ich niekedy vidiet live, na slovensko nepridu asi ze Vsak neumreli ani neumieraju. DT je vecne zivy. Urcite bude nejake turne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 31. Január , 2009, 16:26:54 » |
|
Vsak neumreli ani neumieraju. DT je vecne zivy. Urcite bude nejake turne. len aby sa im nestalo to co lynyrd skynyrd :D tesim sa aj ja na tour
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 31. Január , 2009, 18:14:54 » |
|
date sem na forum ked budu niekde dostupni, však? xD lebo dnes som pozeral cely 3 hodinovy live at Budokan, a to bola genialita. to zažit naživo, 5 metrov od petrucciho to by bola už aka parada . ale preto som sa pytal, lebo tusim som niekde cital, ze hraju tak raz do roka, ci nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 31. Január , 2009, 18:17:02 » |
|
Nieje problém sledovať ich stránku, v Európe hrávajú pravidelne. Samozrejme, ak práve majú turné, čo je väčšinou po vydaní novej štúdiovky. Na Slovensku zatiaľ nehrali, ale už boli v Prahe, Budapešti...
Tak sorry, teraz som pozeral ich web...s tým hraní v EU to nieje až také husté, ale fakt je, že sem chodia a hrali aj vo Viedni...
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 18:20:00 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|