Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 08:23:12
Strán: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369625 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #510 kedy: 22. Jún , 2009, 09:50:42 »

The best of times ma dost potesila. Po vsetkych tych ukricanych nasratych skladbach konecne nejaka optimisticka. Velmi mi pripomina Images and Words.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #511 kedy: 22. Jún , 2009, 10:13:03 »

The best of times ma dost potesila. Po vsetkych tych ukricanych nasratych skladbach konecne nejaka optimisticka. Velmi mi pripomina Images and Words.

ta piesen je o smrti milovaneho cloveka...

(zdar imbus, si mi tak pene nahral na smec :-) ale, to som si chcel len zavtipokvat...  Na zdravie! )

myslim, ze  mas na mysli skor jej hudobnu formu v uvode, ako textove posolstvo  :)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #512 kedy: 22. Jún , 2009, 14:50:58 »

Tu je interview kde MP hovori aj o tej skladbe.
http://www.roadrunnerrecords.co.uk/exclusive/dreamtheater/planetrock/

Az sa to tazko pocuva.

Vznika z toho ale taky trochu kontraproduktivny efekt, ze pri tych Portnoyovych naozaj uprimnych textoch o tazkych temach (a aspon ja ich hodnotim ako dobre zvladnute, bez umeleho patosu, ci nejakeho zvelicovania) posobia tie Petrucciho uplne banalne :) Hlavne Count Of Tuscany...:)
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #513 kedy: 22. Jún , 2009, 17:54:25 »

Ked som sa prvykrat dozvedel, ze The Best of Times je o smrti Portnoyovho otca, tak som bol dost prekvapeny. Taky silny zazitok pretavit do tak "emocionalne" slabej a prvoplanovej skladby, by som do DT teda nepovedal.
A btw. Count of Tuscany mi pride ako omnoho silnejsia zalezitost a to ju Petrucci napisal na zaklade nejakych jeho prazdnin, kde mal strach z nejakeho Taliana, ci co.   Bavím sa skvele
Asi mali radsej vzajomne prehodit texty tych skladieb.  Som frajer
« Posledná zmena: 22. Jún , 2009, 17:55:45 od Misko » Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník

« Odpoveď #514 kedy: 23. Jún , 2009, 00:04:37 »

Taky silny zazitok pretavit do tak "emocionalne" slabej a prvoplanovej skladby

Čo?
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #515 kedy: 23. Jún , 2009, 10:37:42 »

Čo?
Silny zazitok = smrt otca
Emocionalne slaba skladba = Best of Times

Stale nerozumies, co som myslel?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #516 kedy: 23. Jún , 2009, 10:57:49 »

inak ani ja nerozumiem a to ta poznam..

podla mna je best of times pomerne dobra skladba, pre mna asi najpocuvatelnejsia.. a hlavne to vcelku dobre vystihuje to, co Portnoy povedal.. ze ta skladba nie je o smrti jeho otca ale o tych vyse 40tich rokoch ktore jeho smrti predchadzali a o tom ako si ho portnoy pamatal. Ja som mal z tej skladby pocit pompeznosti, vdaky a takej tej radosti cez slzy..
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #517 kedy: 23. Jún , 2009, 11:00:54 »

Aha, ja som myslel, ze je v prvom rade o smrti otca a nie o ich spolocnych zazitkoch......my mistake.   Zdravíčko
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #518 kedy: 23. Jún , 2009, 11:32:07 »

Ale rozoberate sprostosti.  Bleee  Portnoy je opilec,alkoholik a piše kraviny. Bavím sa skvele
Zaznamenané
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #519 kedy: 23. Jún , 2009, 11:59:20 »

Ale rozoberate sprostosti.  Bleee  Portnoy je opilec,alkoholik a piše kraviny. Bavím sa skvele
Lepsie, ako ked sa rozoberaju aparaty  Beeee
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #520 kedy: 23. Jún , 2009, 12:16:15 »

Ano, Portnoy ma (udajne) problem s alkoholom, ale je to aj uzasny bubenik a muzikant (a okrem toho aj velmi slusny textar, aj ked malokto pri tejto kapele riesi texty).

Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #521 kedy: 23. Jún , 2009, 12:35:19 »

Ja som mal na mysli hudbu, znie optimisticky, durovo.
A suhlasim s tym, ze ten pompezny symfonicky zaver je tak trochu prvoplanovy. DT uz mali aj daleko lepsie melodie, nez postupkova score vykradacka.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #522 kedy: 23. Jún , 2009, 16:35:12 »

A suhlasim s tym, ze ten pompezny symfonicky zaver je tak trochu prvoplanovy. DT uz mali aj daleko lepsie melodie, nez postupkova score vykradacka.

ved prave.. durove to je.. lebo dava najavo radost z prezitych chvil a nie z toho kruteho momentu kedy je clovek deprimovany a lutuje sa.. a hlavne ten song zacal tvorit este predtym, nez otec zomrel a kedze mu ho daval vypocut a chcel aby ho pocul nez ho to skosi, asi nechcel aby pocul nejaku melancholicku onaniu a kvadraticke rovnice a text v style: why have you left me, why have you gone away, crossing the line of the world where your soul's astray :D   .. asi mu chcel dat vypocut jendoduchu skladbu, ktora povie nieco aj prostemu cloveku akym jeho otec kludne mohol byt..
Zaznamenané

MMhardKy
pravidelný návštevník

« Odpoveď #523 kedy: 23. Jún , 2009, 17:41:40 »

Nuz, ten zaver sa ani mne moc nezda, ale robia to hlavne tie chemicke slaky. Ale gitarove solo je tam vyborne.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #524 kedy: 24. Jún , 2009, 16:36:04 »

Inak, z noveho albumu sa mi velmi paci cover Stargazer - LaBrie ma po dlhej dobe nadchol svojim vykonom. Len aby to tak odspieval aj nazivo  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.