Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 06:47:20
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369563 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #540 kedy: 29. Jún , 2009, 10:28:55 »

Co sa Metallica tyka, v tomto sa my dvaja nezhodneme (co neni zle, len to bude asi tak :)) ano bola kriza ale ta je nato aby sa prekonala a myslim si, ze chlapci to zvladli bravurne a co sa hudby tyka mne sa paci kazdy album od Metallici. A novy Death Magnetic je u mna v prvej 5 urcite aj ked tazko robit rebricky. A k Dream T. mozem povedat, ze sa vzdy snazim pracovat s tym co chlapci ponuknu a pochopit ich napady, chvilku to trva ale ide to a potom je clovek oslobodeny od predsudkov  :)
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #541 kedy: 29. Jún , 2009, 10:43:37 »

mne da Death Magnetic nepaci ani kusok.. cele to je robene podla vzoru, ideme sa hrat, ze sme nasraty :)

Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #542 kedy: 29. Jún , 2009, 10:45:49 »

Len tu hlavne nezacnite rozoberat, co sa komu paci v DT teme. Nikoho to nezaujima. Dakujem za porozumenie. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #543 kedy: 29. Jún , 2009, 10:52:38 »

Co sa Metallica tyka, v tomto sa my dvaja nezhodneme (co neni zle, len to bude asi tak :)) ano bola kriza ale ta je nato aby sa prekonala a myslim si, ze chlapci to zvladli bravurne a co sa hudby tyka mne sa paci kazdy album od Metallici. A novy Death Magnetic je u mna v prvej 5 urcite aj ked tazko robit rebricky. A k Dream T. mozem povedat, ze sa vzdy snazim pracovat s tym co chlapci ponuknu a pochopit ich napady, chvilku to trva ale ide to a potom je clovek oslobodeny od predsudkov  :)

vcelku chapem nazor Yesfana aj ten tvoj.. ono vsetko zavisi od toho ako velmi je clovek narocny.. Mne sa od Metallicy nepaci vsetko od Reloadu dalej, ale to nie je ani tak ich neschopnostou (mozme byt radi ze aj po takej dlhej dobe tvorenia su schopni vo svojom zanri este nieco vyprodukovat) ako skor mojimi zvysenymi narokmi nielen na kompoziciu ale aj celkovu myslienku, ktoru chcu odovzdat dalej.. to je cele o vyvoji cloveka a o tom kam sa sam posunie v priebehu posluchacskeho obdobia.. na Metallice som napriklad vyrastal a nebol by som na nu dal dopustit ked som mal tak 17, ale od tej doby som presiel na ovela zaujimavejsiu hudbu, preto napriklad bude pre mna na 90% cokolvek od nich skor nudne, otrepane, malo pestre a miestami tak prosto naivne.. to neznamena, ze nedokazem ocenit jednoduchu hudbu, ale v momente ako mi to pride prvoplanove, nedam tomu viac sancu.. a to nie je len o hudbe ale aj o kopci dalsich veci, kde sa stale hadame dookola o to, kto bude mat pravdu.. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #544 kedy: 29. Jún , 2009, 10:53:47 »

Len tu hlavne nezacnite rozoberat, co sa komu paci v DT teme. Nikoho to nezaujima. Dakujem za porozumenie. :)

mne sa paci ta tvoja kapela.. 
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #545 kedy: 29. Jún , 2009, 11:53:50 »

portnoy sedi za netom jednoducho, nie ako napr. Petrucci, ktory max. raz za rok nieco napise, ak vobec. Nie je to prvykrat co tak Mike reagoval, v minulosti na jednom fore dost na neho kydali a nedalo mu to, a musel sa vyjadrit. Sme v dobe kedy si moze napisat kto chce co chce, a internet je na to uplne stvoreny. Niekedy toto tu isto nebolo, avsak doba sa zmenila, a trochu ho aj isto chapem. ALe isto, nebude pocuvat podla mna fanusikov co budu pisat na forach, zeby hrali podla toho, to je blud. ALe taka interakcia s fanusikmi si myslim, ze nie je odveci.  Zdravíčko
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #546 kedy: 29. Jún , 2009, 17:39:02 »

A k Dream T. mozem povedat, ze sa vzdy snazim pracovat s tym co chlapci ponuknu a pochopit ich napady, chvilku to trva ale ide to a potom je clovek oslobodeny od predsudkov  :)
Toto je jedna z najdolezitejsich viet, co asi v celej teme padla.   Zdravíčko
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #547 kedy: 04. Júl , 2009, 23:31:37 »

Nove DT bol tento tyzden najpredavanejsi album v europe. Aj celosvetovo sa tento album umiestnuje vyborne!

http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Albums&f=European+Top+100+Albums
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #548 kedy: 06. Júl , 2009, 07:16:10 »

no, to sda mi az nechce verit
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #549 kedy: 06. Júl , 2009, 20:39:34 »

dnes na Radiu FM - Headbanger - DT  Zdravíčko 22:00
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #550 kedy: 07. Júl , 2009, 00:01:26 »

si treba pockat ako tento chalan (neviem posudit vek) zahra solo z A rite of Passage

Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #551 kedy: 07. Júl , 2009, 00:11:34 »

Nove DT bol tento tyzden najpredavanejsi album v europe. Aj celosvetovo sa tento album umiestnuje vyborne!

http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Albums&f=European+Top+100+Albums

tento tyzden v celosvetovom Billboard 200 na siestej priecke. Ma vazne prekvapuje, ze takyto mensinovy zaner ma predaje porovnatelne s radiovymi kapelami.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #552 kedy: 22. Júl , 2009, 15:28:48 »

tento tyzden v celosvetovom Billboard 200 na siestej priecke. Ma vazne prekvapuje, ze takyto mensinovy zaner ma predaje porovnatelne s radiovymi kapelami.
Aj mna prekvapuje, ze dnes este niekto hudbu kupuje  Bavím sa skvele ....ja ze uz vsetci iba stahuju...
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #553 kedy: 26. Júl , 2009, 22:15:19 »

jordan je jordan  Som frajer Zdravíčko
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #554 kedy: 07. September , 2009, 21:54:02 »

fantastika...od 5:20 prosto genialita az orgastika  Som frajer
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.