Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 10:28:00
Strán: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370307 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #705 kedy: 11. September , 2010, 00:18:43 »

Ale sak uz tu nenariekajte tolko. Maju uz tak ci tak kopec albumov, mate stale co pocuvat. Bavím sa skvele
  Na zdravie! pekne si to napísal  Som metlak

Podľa mňa ako prvý pochopil, že DT prestupuje na jednom mieste a nikam to nevedie. Aj keď nie som veľký fanúšik DT, tak ruku na srdce, tie posledné albumy fakt celkovo nestáli za veľa... ale zase hrať s hentými emákmi... hm  Pomoooc!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #706 kedy: 11. September , 2010, 16:01:31 »

odporcucam, lepsie ako tie forumove vyjadrenia a konecne som aj portnoya pochopil ako to vsetko myslel, ci uz s tou pauzou a celkovo, a teraz menim moj nazor (nakolko som to zle pochopil predtym) - ma pravdu, pretoze, toto som chcel i ja :D zeby kapela narusila svoj write record tour cyklus a si od seba oddcyhla, nacerpala sily atd...a ptm prisla mozno sa dalsim veldielom :D ... v skratke co tam portnoy vyjadril jednoducho chcel cca na rok pauzu, 2011 nic s DT a tak ist v 2012 do studia a pokracovat normalne s DT...avsak ostatnym sa to nezdalo, a tu je kamen urazu...aj ked stale hovori ako sa maju radi, ze su bratia a podobne :) a vlastne on aj veri, ze rok, dva naspat po jeho pauze bude tam opat :) inac ako povedal, bola by to tragedia, keby uz nestal s nimi na jednom podiu...

tu este transcript: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=145872
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 16:02:10 od musicman1411 » Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #707 kedy: 13. September , 2010, 07:57:31 »

Na zdravie! pekne si to napísal  Som metlak

Podľa mňa ako prvý pochopil, že DT prestupuje na jednom mieste a nikam to nevedie. Aj keď nie som veľký fanúšik DT, tak ruku na srdce, tie posledné albumy fakt celkovo nestáli za veľa... ale zase hrať s hentými emákmi... hm  Pomoooc!

:-)

musim ale dodat, ze portnoy je ako jeden z hlavnych autorov a mozog kapely zodpovedny hadam najviac, ak DT preslapovali na mieste. spolu s producentskym dvojcatom JP. ak by nechcel odist, dokaze tu situaciu nejako vydrzat, on ale zjavne chcel odist a a ako povedal MMHardky, trosku nam to ocukril. cele mi to pride ako taky mensi skrat... mozno sa zrazu dostal prilis do prostredia, kde su vsetci z neho pokakani (Av. Sev.) a on nahle uveril v ich blahorecenia :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #708 kedy: 13. September , 2010, 08:35:04 »

pekny rozhovor s Portnoyom http://vimeo.com/14827294

dobry rozhovor, skvely muzikant, zaujimavy clovek.  Zdravíčko  (asi je cas pre mna prestat mudrovat o jeho odchode a radsej si znova vypocut nejaku muziku  Žmurk )
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Daemonion
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #709 kedy: 15. September , 2010, 09:38:29 »

http://www.mikeportnoy.com/forum/m2586351.aspx do puce hned zrana taka blba sprava
Zaznamenané

junkies...i shit them..
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #710 kedy: 15. September , 2010, 10:24:00 »

ty kks.. tento tyzden odisiel z toho dream theateru uz druhykrat .. sa nezda  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #711 kedy: 15. September , 2010, 10:26:31 »

http://www.mikeportnoy.com/forum/m2586351.aspx do puce hned zrana taka blba sprava
ze ty nemas ani tu najmensiu snahu precitat si o com sa diskutovalo tusim posledne dve strany?  ha ha ha
Zaznamenané
Tulo
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #712 kedy: 15. September , 2010, 19:39:16 »

priznám sa nakolko som dlhodobý fanusik DT tak mi bolo s toho do placu... tak isto som necakal ze vobec niekto odide, zdala sa mi ta kapela stabilna..

a inac co ste hluchy? BC&SL je skvelý album tak neviem co máte... v januáry budú nahravat dalsi uz s novym bubenikom uvidime co nové to prinesie, ale moc si od toho neslubujem... neodisiel predsa gitarista, alebo spevák :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #713 kedy: 15. September , 2010, 19:56:36 »

BC&LS a Systematic chaos su dobre albumy.. ale v porovnani s ich celkovou tvorbou asi najslabsie v ich ere Žmurk
Zaznamenané

Tulo
nováčik
*

« Odpoveď #714 kedy: 15. September , 2010, 20:05:24 »

dovolim si nesúhlasit, Systematic Chaos sa mne osobne moc nepáci, ani Octavarium nie (az na geniálny zaver albumu) ale BC&SL, az na A Rite of Passage a Wither... ostatne 4 skladby sú skvelé a progresívne... ani Train of Thought nie je taký progresívny
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #715 kedy: 15. September , 2010, 20:17:05 »

na mierke od 1-10 kde cislo 1 reprezentuje Bank of Joe a cislo 10 bratov Jarzombekovych ako velmi progresivny je?
Zaznamenané

Tulo
nováčik
*

« Odpoveď #716 kedy: 15. September , 2010, 20:21:16 »

Neviem co je Bank of Joe  Bavím sa skvele ale to tazko povedat... 7?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #717 kedy: 15. September , 2010, 20:21:41 »

BC&LS je len rip off samich seba  Bavím sa skvele Systematic Chaos je jeden z naj albumov co sa mi od nich lubi...dokonca tam jedine mi ten Labrie nevadi
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #718 kedy: 15. September , 2010, 20:23:13 »

vy ste seci volaaaki moc true pure tep.. metalisti..
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #719 kedy: 15. September , 2010, 20:25:42 »

vy ste seci volaaaki moc true pure tep.. metalisti..
Ja som Reper YE YE
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.