Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 06:46:38
Strán: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369559 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #720 kedy: 15. September , 2010, 20:27:13 »

Tiez mi pride DT uz len ako kapela ktora vykrada sama seba, za ich vrcholne obdobia pokladam (a verim ze nie len ja) Images&Words, Change of seasons, Scenes from a memory (toto je asi uplny vrchol ich tvorby ktory uz neprekonaju).
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #721 kedy: 16. September , 2010, 17:51:41 »

Tiez mi pride DT uz len ako kapela ktora vykrada sama seba, za ich vrcholne obdobia pokladam (a verim ze nie len ja) Images&Words, Change of seasons, Scenes from a memory (toto je asi uplny vrchol ich tvorby ktory uz neprekonaju).

Tak nejako. :)
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #722 kedy: 16. September , 2010, 19:10:06 »

No sem sa presne hodí tá téma progresivity... boli jedineční podľa mňa na albumoch images and words, awake, change of seasons (pri týchto troch albumoch podľa mňa prišli s niečim novým, minimálne s albumami ktoré boli napráskané super vecami), scenes from a memory no a six degrees to celé tak trocha uzavrel. Dnes hrajú priemer, vykrádajú sa. Na druhej strane môžme byť vďační za tú porciu skvelej muziky ktorú ukuchtili za svoju kariéru - toľko dobrých dosiek sa nepodarí hociakej kapele. A dream svojho času písali dejiny.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #723 kedy: 17. September , 2010, 08:55:02 »

ja osobne popri tom, co ste povedali o ich naj albumoch mam velmi rad (a povazujem ho za rovnako dobry) aj Train Of Thought. to je album, na ktorom prisli s ideou spravit fakt tvrdu dosku, a tento zamer splnili (este) bez osuchanych klise. cize, ja to vnimam ako seriou rovnako kvalitnych albumov (kazdy trosku inde) od Images az po train of thought (vratane skveleho a mozno nedoceneneho falling into infinity) . od toho momentu prichadzaju skor repeticie a odkazy na starsiu tvorbu podla mna.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #724 kedy: 17. September , 2010, 20:28:22 »

ja osobne popri tom, co ste povedali o ich naj albumoch mam velmi rad (a povazujem ho za rovnako dobry) aj Train Of Thought. to je album, na ktorom prisli s ideou spravit fakt tvrdu dosku, a tento zamer splnili (este) bez osuchanych klise. cize, ja to vnimam ako seriou rovnako kvalitnych albumov (kazdy trosku inde) od Images az po train of thought (vratane skveleho a mozno nedoceneneho falling into infinity) . od toho momentu prichadzaju skor repeticie a odkazy na starsiu tvorbu podla mna.

Falling Into Infinity je uzasny. ToT mam rad, ale napr. v porovnani aj s Falling Into Infinity mi to pride uz ako kapela, ktora ide zo zotrvacnosti a z pohodlia obyvacky  a bez tuzby stvorit nieco neobycajne. :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #725 kedy: 17. September , 2010, 21:28:30 »

http://www.eddietrunk.com/index.cfm/pk/view/cd/NAA/cdid/423482/pid/400512
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #726 kedy: 24. September , 2010, 08:04:55 »

Hm, zaujimava myslienka... "You know, I never in a million years thought I would ever see a Dream Theater concert, and I'm looking forward to one day doing it. [Laughs]"

Btw. pocul som zo dva razy novy LaBrieho album a zatial najvacsie prekvapenie tohto roku.   Bravooo
« Posledná zmena: 24. September , 2010, 08:08:31 od Misko » Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #727 kedy: 25. September , 2010, 16:57:09 »

vyborny je ten labrieho novy album, tie predchadzajuce nic moc, ale toto sa mu podarilo, vyborny zvuk tiez
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #728 kedy: 26. September , 2010, 10:15:04 »

vyborny je ten labrieho novy album, tie predchadzajuce nic moc, ale toto sa mu podarilo, vyborny zvuk tiez
Mne sa viac paci predosly. Je viac nadcasovejsi, jak zvukom, tak kompoziciami. To je samozrejme moj dojem.
Taktiez je pravda, ze som ten novy nepocuval nejak sustredene...

Spat k teme.
Mike Portnoy - nie je mi ani tak luto jeho odchodu, ako to, ze sa narusil celok zvany Dream Theater. S novym bubenikom to moze byt lepsie/horsie, ale nikdy tam uz nebudu bicie Mikea Portnoya. Je jasne a zname, ze presti ho hocijaka mlada krv, takisto ako aj Ulricha, ale tu samozrejme nejde o to... Je to podla mna akasi "znacka" kapely - ktorykolvek clen za takuto dobu fungovania. Kazdopadne som zvedavy na buducnost DT a ostavam nadalej ich fanusikom !  Ja som čert..
Taktiez davam za zle kapely, ze takto reagovala na jeho odchod a nepochopila to, co chce vlastne Portnoy - suhlasim s Musicmanom1411. Dalsia vec, ze za 25 rokov v jednej skusobni sa toho odohraje vela... mozno je pravda kdesi inde a mozno ... mozno.
 Na zdravie!
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #729 kedy: 26. September , 2010, 11:08:08 »

.Je jasne a zname, ze presti ho hocijaka mlada krv

no to ma zaujima kto napr? nejaky youtube link? :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #730 kedy: 26. September , 2010, 11:10:32 »

no to ma zaujima kto napr? nejaky youtube link? :)
Kto je lepsi mlady bubenik jak on, myslis ? To snad nemyslis vazne.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 11:11:19 od Branko » Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #731 kedy: 26. September , 2010, 11:14:41 »

Kto je lepsi mlady bubenik jak on, myslis ? To snad nemyslis vazne.  Bavím sa skvele

uplne vazne sa pytam lebo si tam neviem nikoho dosadit ..o velky manitu odpust mi moju nevedomost  :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #732 kedy: 26. September , 2010, 11:16:57 »

uplne vazne sa pytam lebo si tam neviem nikoho dosadit ..o velky manitu odpust mi moju nevedomost  :)
Koho si tam ty nevies dosadit je tvoj problem. A kto je lepsi/horsi jak on nie je problem vobec.  Zdravíčko

Lepsi bubenici, ci uz technicky alebo feelingovo su podla mna: Jojo Mayer, Benny Greb, Steve Jordan, Dennis Chambers, Simon Philips, Bobby Jarzombek, ...

Skoda reci na takuto temu... Portnoy tam pasoval, ako som pisal... Ale je x lepsich bubenikov, bezpochyb.
« Posledná zmena: 26. September , 2010, 11:18:23 od Branko » Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #733 kedy: 26. September , 2010, 11:24:05 »

Koho si tam ty nevies dosadit je tvoj problem. A kto je lepsi/horsi jak on nie je problem vobec.  Zdravíčko

Lepsi bubenici, ci uz technicky alebo feelingovo su podla mna: Jojo Mayer, Benny Greb, Steve Jordan, Dennis Chambers, Simon Philips, Bobby Jarzombek, ...

Skoda reci na takuto temu... Portnoy tam pasoval, ako som pisal... Ale je x lepsich bubenikov, bezpochyb.

ako som uz davnejsie pisal, toto je velka vyzva pre larsa ulricha.  ha ha ha
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #734 kedy: 26. September , 2010, 11:24:39 »

ako som uz davnejsie pisal, toto je velka vyzva pre larsa ulricha.  ha ha ha
Dufam, ze nie.  Bleee Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 21 otázok.