kaolko
|
|
« Odpoveď #795 kedy: 27. Apríl , 2011, 18:24:15 » |
|
mne sa paci viac minemann resp sedi mi mozno viac ako osobnost, mangini je zas uplne ze sialeny a vyzera ze sa rad utrhne a preziva to uplne, coz je tiez velke plus.. tak som zvedavy teda aj ja ze co a ako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #796 kedy: 27. Apríl , 2011, 18:49:38 » |
|
mne sa paci viac minemann resp sedi mi mozno viac ako osobnost, mangini je zas uplne ze sialeny a vyzera ze sa rad utrhne a preziva to uplne, coz je tiez velke plus.. tak som zvedavy teda aj ja ze co a ako
Dopozeral som to cele a uplne jasni vitazi su Minnemann a Mangini, sialenci obaja. Tipujem ze "vyhra" Mangini.
|
|
« Posledná zmena: 27. Apríl , 2011, 18:51:00 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #797 kedy: 27. Apríl , 2011, 18:59:28 » |
|
Minnemann vs. Mangini bude finálne rozhodovanie podľa mňa...sú tam zatiaľ najvác :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #798 kedy: 27. Apríl , 2011, 19:36:19 » |
|
musim povedat, ze mna tieto auditions, nech to posobi ako chce vtiahli spat a znovu po x rokoch zacinam javit zaujem o Dream. Minemann a Mangini ich totalne zvalcovali, velmi sa tesim na novu vec, nech tam bude ktokolvek z tychto dvoch
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #799 kedy: 27. Apríl , 2011, 19:49:24 » |
|
dobry napad spravit tieto videa. konecne reality show kde sa ukazuje ako niekto naozaj nieco vie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #800 kedy: 27. Apríl , 2011, 19:53:58 » |
|
musim povedat, ze mna tieto auditions, nech to posobi ako chce vtiahli spat a znovu po x rokoch zacinam javit zaujem o Dream. Minemann a Mangini ich totalne zvalcovali, velmi sa tesim na novu vec, nech tam bude ktokolvek z tychto dvoch mne to pride pomerne trapne takto "hladat" bubenika, ale zase celkom dobra podivana aj pre nefanusika musim uznat... posledni traja sa mi lubili, ten suslavy, ten rakusan prednim no a ten posledny uplny vitaz vdaka vizulu mangini tam bol ? ci to v nejakom inom videu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #801 kedy: 27. Apríl , 2011, 19:58:25 » |
|
hlavne treba pripomenut ze DT ma byt na benatskej noci ci jak sa to vola ten cesky festak, takze si mozete rovno kuknut noveho bicmana v akcii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #802 kedy: 27. Apríl , 2011, 19:59:03 » |
|
mne to pride pomerne trapne takto "hladat" bubenika, ale zase celkom dobra podivana aj pre nefanusika musim uznat... posledni traja sa mi lubili, ten suslavy, ten rakusan prednim no a ten posledny uplny vitaz vdaka vizulu mangini tam bol ? ci to v nejakom inom videu ? mangini bol v tom prvom videu.. separeee sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #803 kedy: 27. Apríl , 2011, 20:00:00 » |
|
mne to pride pomerne trapne takto "hladat" bubenika, ale zase celkom dobra podivana aj pre nefanusika musim uznat... posledni traja sa mi lubili, ten suslavy, ten rakusan prednim no a ten posledny uplny vitaz vdaka vizulu mangini tam bol ? ci to v nejakom inom videu ? mangini je v ep 1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #804 kedy: 27. Apríl , 2011, 20:14:00 » |
|
pre mna z tych dvoch casti marco minnemann
edit: a ten rakusak sa mi tiez lubil
|
|
« Posledná zmena: 27. Apríl , 2011, 20:15:21 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #805 kedy: 27. Apríl , 2011, 20:15:09 » |
|
minneman je jediný, kdo by mohl Manginiho ohrozit Moc z těch jamů neukazovali, ale některé riffy vypadali chutně. kua to eště na tu benátsku snad aj pojedu
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #806 kedy: 27. Apríl , 2011, 20:47:59 » |
|
pre mna z tych dvoch casti marco minnemann
edit: a ten rakusak sa mi tiez lubil
Rakusan Thomas Lang mal v Bratislave pred par rokmi workshop, to bola cista brutalita, to nie je clovek, ale chobotnica co dokaze hrat kazdou koncatinou nieco uplne ine. Mozno bude niekto poznat aj rakuskeho gitaristu Konrada Schrenka, s tym Thomas hraval tiez a nahrali dost dobru muziku. Tiez robili dobre show ako napr. komplet Joe's garage od Zappu nazivo a take zveriny.
|
|
« Posledná zmena: 27. Apríl , 2011, 20:48:56 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #807 kedy: 28. Apríl , 2011, 00:54:18 » |
|
tak v podstate uz neni co tipovat, podla vyjadreni na MP fore, manginiho videli v studiu :D takze mal by to byt on aj ked osobne by som chcel minemanna, kvoli jeho feelingu, uvolnenosti, kreativite atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #808 kedy: 28. Apríl , 2011, 07:05:39 » |
|
inak chlapci z DT mi pridu jak nesvojpravni trochu.. najprv povedia ze hladaju bubenika a nie kopiu portnoya a potom ked Lang zadeli trochu po svojom nejaku pasaz tak rudess povie ze nooo , vies my hladame bubenika lebo mame urcitu formu a nasi fanusikovia nas poznaju takto a hladame niekoho kto to zabucha presne .. WTF
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #809 kedy: 28. Apríl , 2011, 09:06:06 » |
|
inak chlapci z DT mi pridu jak nesvojpravni trochu.. najprv povedia ze hladaju bubenika a nie kopiu portnoya a potom ked Lang zadeli trochu po svojom nejaku pasaz tak rudess povie ze nooo , vies my hladame bubenika lebo mame urcitu formu a nasi fanusikovia nas poznaju takto a hladame niekoho kto to zabucha presne .. WTF Aj Donati sa tam snazil o revoltu Spis me prislo, ze by meli hledat noveho zpevaka
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
|