Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 10:25:04
Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370286 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #855 kedy: 29. Apríl , 2011, 09:57:38 »

nuz kto vie. kadeco ma tiez napadalo pocas doterajsieho informacneho vakua.

Mozno fakt potrebuju nejaku zmenu, jak cloveka a jak hudobnika. ALE nechce sa mi verit (pokial to je pravda), ze portnoya poslali do prdele len preto, ze si chcel dat pauzu od toho stereotypu - album - turne - album - turne, atd... uz dlhu dobu sa to opakovalo. Uz len preto mi to nesedi, ako kecaju o tom, ze co pre nich MP znamenal... ako sa stretavali na roznych oslavach, rodinnych stretkach, atd... Tam musi byt nejaky iny problem, nez len to. Pripadne ziadny a cele to je o marketingu, ako pisem.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #856 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:02:10 »

DT mohol vyhovovat, pripadne napr. taky Gavin Harrison, ktory isto ma toho dost na praci, ale v takej skuske rytmov, co tam Rudess povymyslal, by nakoniec on viac poplietol DT, ako oni chceli bubenikov  Bavím sa skvele

Co ti j***? Ved on hra v lepsej kapele, naco by isiel do horsieho  Žmurk
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #857 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:07:14 »

They couldn't do outside projects, HAD TO be there for DT 100% of the time, etc.....
nemaju ostatni clenovia DT bocaky tak nahodou, resp solovky?
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #858 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:20:46 »

Mozno fakt potrebuju nejaku zmenu, jak cloveka a jak hudobnika. ALE nechce sa mi verit (pokial to je pravda), ze portnoya poslali do prdele len preto, ze si chcel dat pauzu od toho stereotypu - album - turne - album - turne, atd... uz dlhu dobu sa to opakovalo. Uz len preto mi to nesedi, ako kecaju o tom, ze co pre nich MP znamenal... ako sa stretavali na roznych oslavach, rodinnych stretkach, atd... Tam musi byt nejaky iny problem, nez len to. Pripadne ziadny a cele to je o marketingu, ako pisem.

ale netreba zabudat Branko, ze ten kto odisiel bol portnoy. oni sa len rozhodli ist dalej aj bez neho, co mu aj na mieste povedali. takto je mi to zname. ale to je vlastne jedno. problem bolo skor portnoyovo ocakavanie, ze jeho zelanie bude automaticky rozkazom pre 4/5 kapely. uponahlal to (svedci o tom fakt, ze sa chcel vratit, ked skoncila zmluva s Avenged)

ak to teda cele nieje, ako vravis, len reklamny tah :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #859 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:29:45 »

ale netreba zabudat Branko, ze ten kto odisiel bol portnoy. oni sa len rozhodli ist dalej aj bez neho, co mu aj na mieste povedali. takto je mi to zname. ale to je vlastne jedno. problem bolo skor portnoyovo ocakavanie, ze jeho zelanie bude automaticky rozkazom pre 4/5 kapely. uponahlal to (svedci o tom fakt, ze sa chcel vratit, ked skoncila zmluva s Avenged)

ak to teda cele nieje, ako vravis, len reklamny tah :-)
Samozrejme, lenze za 25 rokov doslova spolocneho zitia okrem spanku stale spolu (a aj to na hoteloch tipujem  Bavím sa skvele), to uz naozaj nikto z nas nevie, co vsetko sa tam odohravalo... Urcite niektore "tajomstva" nebudu nikdy zverejnene, mozno je problem kdesi uplne inde a mozno to je naozaj tak, ako to podavaju. Ale podla toho placliveho a neskutocne smutneho listu od MP mi to naozaj nepride nejak doveryhodne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #860 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:37:15 »

Maju. Priam LaBrieho posledny pocin sa mi kupodivu pacil viac ako posledny DT.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #861 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:48:55 »

podla mna v tom videu na konci co volali ze kto to vyhral tak volali s portnoyom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #862 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:52:30 »

no ved prave, ze nemaju...Petrucci, bidak od 2005 sa nevie dostat ku druhej solovke, Rudess sem tam nieco splodi, posledne dielo od neho aj tak boli akurat covery prog legiend, Myung absolutne nic, DT robili najviac projektov cez 90 roky najma vo vydavatelstve Magna Carta records ci to uz boli rozne tributy ELP, RUSH, projekty typu, LEONARDO, EXPLORERS CLUB, LTE FRAMESHIFT, atd, atd...od 2000 vyssie podobne diela uz sa absoltune nerealizovali, co je dost skoda, lebo tieto albumy boli fakt vyborne...jedine Portnoy, pokracoval v milion projektoch, a nakoniec ako to dopadlo...
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #863 kedy: 29. Apríl , 2011, 10:56:00 »

podla mna v tom videu na konci co volali ze kto to vyhral tak volali s portnoyom  Bavím sa skvele
myslím si, že každý by sa tomu tešil asi najviac ako členovia kapely tak aj fanušíkovia
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #864 kedy: 29. Apríl , 2011, 12:40:23 »

Myung zacal chodit na kurzy komunikacie a chodi do skupinovej terapie aby sa zaclenil do civilizacie
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #865 kedy: 29. Apríl , 2011, 12:44:26 »

A slipy vlastne ake nosia?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ANightmareToRemember
Hosť
« Odpoveď #866 kedy: 29. Apríl , 2011, 12:54:17 »

aj slipy nosia s logom dream theater  Som metlak
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #867 kedy: 29. Apríl , 2011, 16:36:45 »

uz je treti diel
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #868 kedy: 29. Apríl , 2011, 16:51:11 »

a je to mangini krasa :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #869 kedy: 29. Apríl , 2011, 17:11:32 »

inak trochu herecka ten mangini :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.