kubo63
|
|
« Odpoveď #1155 kedy: 16. Marec , 2012, 07:21:54 » |
|
Neprzni tu tieto kapely v tejto teme. Ja som len chcel vediet, ci nahodou nerobim nieco zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #1156 kedy: 16. Marec , 2012, 08:55:14 » |
|
nerad od temy ale musim, no kokos toto je neskutocne . . . jak z ineho sveta . . .uplna bomba!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1157 kedy: 16. Marec , 2012, 10:25:54 » |
|
vidim že sa vyznaš a urcite to zahras a zaspievas sice som to nepocul, co si hodil a nepredpokladam, ze by slo o blbost, ALE!! ALE ak hento hore, co si napisal, ma byt argument, potom je DT asi dost popici kapela, ktoru vobec neni sanca okydavat, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #1158 kedy: 16. Marec , 2012, 14:04:26 » |
|
aku mas gitaru ? Mierne zaprasenu, nuz J. Petrucci zo mna nikdy nebude Co sa certis, ak sa niekto sprava ako ty, uz sa ti to nepaci, co ? Chod si pocuvat ten svoj latino-dychovkovy grc a neotravuj v teme o DT.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1159 kedy: 16. Marec , 2012, 14:19:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1160 kedy: 16. Marec , 2012, 15:01:57 » |
|
Pani, z hodnotenia vkusu inych sme este nevyrastli? Princ je vyborny, Dream tiez. Diskutuje sa tu ci je lepsie jablko, alebo hruska.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1161 kedy: 16. Marec , 2012, 15:05:05 » |
|
Pani, z hodnotenia vkusu inych sme este nevyrastli? Princ je vyborny, Dream tiez. Diskutuje sa tu ci je lepsie jablko, alebo hruska.
ale ved sa len bavime ...netreba to brat važne ...o com je vlastne rec???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1162 kedy: 16. Marec , 2012, 15:19:54 » |
|
ja mam DT rad ale v poslednej dobe chutia ako prevareny caj na ten isty sposob.. jedna vec je udrzat si standard a druha byt samovykradacou samoucelnou masineriou na udrzanie cashflow..
stale si myslim ze si mali dat pauzu a trochu sa od chladneho sportoveho metalu preryvaneho sentimentalnymi baladami zas raz pobrat k tvoreniu hudby s napadom, myslienkou a obsahom, lebo tie posledne 3 pociny su ozaj zbytocne.. milujem change of seasons, ToT, scenes..
inak nazdavam sa ze to vsetko zacalo tymi petrucciho anabolikami, odvtedy to je take masiarske cele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1163 kedy: 16. Marec , 2012, 16:08:11 » |
|
karol mas "K", "Like", atd... preco to na tomto fore nie je?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1164 kedy: 16. Marec , 2012, 16:10:11 » |
|
Mierne zaprasenu, nuz J. Petrucci zo mna nikdy nebude Co sa certis, ak sa niekto sprava ako ty, uz sa ti to nepaci, co ? Chod si pocuvat ten svoj latino-dychovkovy grc a neotravuj v teme o DT. vsak si sa na gitarove forum neprihlasil len preto, aby si velebil zabudnutu poprockovu kaplu akou je DT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #1165 kedy: 16. Marec , 2012, 17:06:55 » |
|
vsak si sa na gitarove forum neprihlasil len preto, aby si velebil zabudnutu poprockovu kaplu akou je DT Dlho som sa tak nezasmial tomu sa hovori jednoducha dychovka. Ja za to nemozem, za si zakomplexovany slovensky dychovkar, ktory z pochopitelnych dovodov kritizuje DT. Inak sa to nazvat neda, ked kritizujes tychto PANOV MUZIKANTOV
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1166 kedy: 16. Marec , 2012, 17:35:50 » |
|
pockat tu sa co teraz deje? rasto si hlavne robi kozy lebo vzdy ked pride takyto megafan kamkolvek, co je schopny bicovat sa stoporenymi penismi po chrbte a zbiera prepotene tricka co hadzu do davu tak je to smiesnuo asi len preto sa toho chytil lebo si sa regol len na to aby si si ubranil svoju liebeskapelu.. a preco by malo byt ska2tonics na smiech? normalne regulerne kvalitna kapela vo svojom zanri.. hudba neni exaktna veda aby mohol niekto povedat ze DT je 4x viac nez bob marley...pre vsetkych je tu nieco staci si vybrat.. ja sa napriklad nemozem orientovat len na progmetal lebo som zistil ze to casom prestalo byt totalne zaujimave a ze aj ten prog uz neni prog kedze je to strojove.. netreba sa hlavne urazat, lebo ani DT ani ziadna kapela nestoji za to a ma v pici ci sa o nej dvaja ludia hadaju.. pre mna plati to co som si povedal v predoslych postoch,... dokonca som mal moznost ich parkrat vidiet a ani raz som to neurobil a nechyba mi to a to som odrastok.. staci mat len otvorenu mysel vo vsetkych smeroch aspon trochu (dpc ze ja to zrovna hovorim)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1167 kedy: 16. Marec , 2012, 18:00:45 » |
|
...ked kritizujes tychto PANOV MUZIKANTOV http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q to si robis srandu a oni tiez, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1168 kedy: 16. Marec , 2012, 18:44:00 » |
|
Dlho som sa tak nezasmial http://www.youtube.com/watch?v=AZS-PHPoK7Y tomu sa hovori jednoducha dychovka...
fiha, to som este nevidel a ani som o tom nevedel... sa mi nikdy nic nepovie co povies na solo ? mohlo byt hlastnejsie, tiez som to teraz pocul prvy raz take ani petrucak neda kaolko - diky, keby si nas nespomenul, tak by som myslel ze tam dava Unidet Flavour a ani by som nakoniec nevidel, ze mame nejaky klip chami moj - to video co si dal posledne - vsetko super, gitary buracaju a bubny kopu jak maju, ale ja im jednoducho neverim ani notu. ani jeden jediny brnk a to nie ze naschval, ale naozaj to vo mne nenechava ziadnu odozvu. hocijake uchylacke video co tunak Krtko da nejakch metalistov, tak je to spravidla PAN metal oproti tymto DT akademickym pokusom o tvrde riffovanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1169 kedy: 16. Marec , 2012, 18:47:27 » |
|
Dlho som sa tak nezasmial http://www.youtube.com/watch?v=AZS-PHPoK7Y tomu sa hovori jednoducha dychovka.
sorry, ale jebe ? je to vyborne podla mna aj po hracskej aj pesnickaskej stranke a rasto solo malo byt naozaj hlasnejsie trosku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|