rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 22. Jún , 2007, 18:42:07 » |
|
Vždy som čital,že Yes je art-rockova kapela. A tu ajhla- progrockova. /ešte si budem mysliet,že je to Braňova/ Srat na skatule , je jasne o com je moj prispevok . To nebola reakcia na tvoj prispevok. Ja netvrdim ,ze to bola reakcia na moj prispevok . Tak ma necituj a nevysvetluj,že je jasny tvoj prispevok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 22. Jún , 2007, 18:51:37 » |
|
Vždy som čital,že Yes je art-rockova kapela. A tu ajhla- progrockova. /ešte si budem mysliet,že je to Braňova/ Srat na skatule , je jasne o com je moj prispevok . To nebola reakcia na tvoj prispevok. Ja netvrdim ,ze to bola reakcia na moj prispevok . Tak ma necituj a nevysvetluj,že je jasny tvoj prispevok. Proč ? Dyť tohle je svobodná země...
|
|
« Posledná zmena: 22. Jún , 2007, 18:54:04 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 22. Jún , 2007, 18:55:11 » |
|
tohle je slobodná země... To si mysliš len Ty a pár ludi na Západe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 22. Jún , 2007, 18:58:18 » |
|
tohle je slobodná země... To si mysliš len Ty a pár ludi na Západe. Ale teraz to uz nepopries , toto je reakcia na moj prispevok
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 22. Jún , 2007, 19:01:27 » |
|
Ešte štastie,že chalani z Dream Theatre nevedia po slovensky /aspon si myslim/.Inač by ich asi j....o,čo všetko pišeme v teme o nich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 22. Jún , 2007, 19:06:14 » |
|
Ešte štastie,že chalani z Dream Theatre nevedia po slovensky /aspon si myslim/.Inač by ich asi j....o,čo všetko pišeme v teme o nich. Rudy , este si ma mohol citovat , aby ten krasny symetricky utvar(len si dobre vsimni) , zvany modra kolonka bol na celu obrazovku . . A tymto prispevkom zaroven prosim nejakeho sikovneho admina , aby nase tliachanice zmazal .Dik.
|
|
« Posledná zmena: 22. Jún , 2007, 19:16:13 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 22. Jún , 2007, 19:19:20 » |
|
Admini su zalezeni pred burkou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 22. Jún , 2007, 19:46:11 » |
|
admini citaju s otvorenou hubou
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 22. Jún , 2007, 23:14:27 » |
|
podla mna tie prispevky nie je dovod mazat, svojou hodnotou nijak nevybocuju z radu tych ostatnych
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 22. Jún , 2007, 23:32:18 » |
|
bavili sme sa o muzike a dosli sme aj k teme toho, co hrame so sign a ty si povedal, parafrazujem: "mne to pripada moc uhladene, potom ma to nudi, ja tam cakam nejake ZLO. treba to necakane trochu pokazit" atd. a teraz povedz, ze si to nepovedal A to si mam akoze pamatat? Ale scasti to beriem, mam rad hudbu s pochmurnou atmosferou, posobi na mna viac. A co? Mam rad navyse nepredvidane postupy, ktore ma prekvapia, to je to ZLO co som myslel. Inak nepraktizujem ziadne ponure obrady a zijem viacmenej nudnym priemernym obcianskym zivotom.
|
|
« Posledná zmena: 22. Jún , 2007, 23:37:04 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 22. Jún , 2007, 23:41:26 » |
|
Inak nepraktizujem ziadne ponure obrady... ani pivko o polnoci?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 22. Jún , 2007, 23:42:34 » |
|
Inak nepraktizujem ziadne ponure obrady... ani pivko o polnoci? Tak nech je potom moja dusa zatratena, ale stale si tu budem pisat rad do tejto temy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 22. Jún , 2007, 23:43:58 » |
|
Inak nepraktizujem ziadne ponure obrady... ani pivko o polnoci? Tak nech je potom moja dusa zatratena, ale stale si tu budem pisat rad do tejto temy. tak. a teraz uz vsetci vedia, co si zac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 22. Jún , 2007, 23:52:41 » |
|
Inak nepraktizujem ziadne ponure obrady... ani pivko o polnoci? Tak nech je potom moja dusa zatratena, ale stale si tu budem pisat rad do tejto temy. tak. a teraz uz vsetci vedia, co si zac. Progrocker , co mam byt ine? Aspon to jasne deklarujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 23. Jún , 2007, 01:22:42 » |
|