rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. September , 2007, 21:06:45 » |
|
to ich musi mat slusnu zasobu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. September , 2007, 21:10:21 » |
|
Ma ich viac jeho technik ich zhana a presne vie čo angus chce ked nejaky najde hned ho bere.Krabičky nepouživa,skušal aj mesiny ale sa mu nepačili su priliš makke.Pači sa mi že je verny a vie presne čo chce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. September , 2007, 21:14:52 » |
|
to ich musi mat slusnu zasobu
vsak on si to aj moze dovolit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. September , 2007, 21:34:06 » |
|
DVD Stiff upper lip 2001 tour - Marshall plexi aparáty , super konkrétny zvuk ale celý koncert dolovanie tónu až natolko že keď si to pozriete tak často Angus nevyhrá čisto veci a velmi ťažko doťahuje tóny. DVD live at Donington 2003 -nejaké bedne Marshall ale ostatné bedne a hlavy Mesa boogie , omnoho plnší ,ťahavejší , modernejší, mäkší a ja neviemešteaký zvuk, lahšie sa mu hrá to počuť , nekiksuje tolko - tento zvuk sa mi páči omnoho , onmoho , omnoho viac (mám Marshalla) celkovo sa to lepšie počúva ale jedno je isté TO UŽ NIE JE AC/DC !!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. September , 2007, 21:37:07 » |
|
angus ma paradny zvuk, klobuk dolu. az raz taky ton bude mat progac, tak som ochotny ho pocuvat aj na vyssom volume
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. September , 2007, 21:37:17 » |
|
DVD Stiff upper lip 2001 tour - Marshall plexi aparáty , super konkrétny zvuk ale celý koncert dolovanie tónu až natolko že keď si to pozriete tak často Angus nevyhrá čisto veci a velmi ťažko doťahuje tóny. DVD live at Donington 2003 -nejaké bedne Marshall ale ostatné bedne a hlavy Mesa boogie , omnoho plnší ,ťahavejší , modernejší, mäkší a ja neviemešteaký zvuk, lahšie sa mu hrá to počuť , nekiksuje tolko - tento zvuk sa mi páči omnoho , onmoho , omnoho viac (mám Marshalla) celkovo sa to lepšie počúva ale jedno je isté TO UŽ NIE JE AC/DC !!!! ved to že to nie je AC/DC,to je jedno že kiksuje,ma už na to narok po tolkych rokoch,marshall hra aj tak lepšie
|
|
« Posledná zmena: 25. September , 2007, 21:42:01 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 26. September , 2007, 18:06:59 » |
|
co ja viem angus je dobry ale taky frank gambale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 26. September , 2007, 19:07:26 » |
|
čo ja viem Gambale je dobry ale taky Angus?to je to iste, Gambale je nuda,hra super ale nezdvihne zo sedadiel 75432ludi.Rock and Roll stale naplni štadiony.Ked ta prestane zaujimat technika a štyl tak citiš už len energiu...O tom bol Hendrix,vela technickych hračov nemaju žiadnu energiu..Gambale je super,ale nezdvihne ma zo stoličky ani nestojim kyvajuci sa pri telke...To mi urobi este Brian Setzer to je muzikant že blazniš ked ho vidiš..a Tony Emanuel.Django Reinhardt(neviem ako sa to piše)
|
|
« Posledná zmena: 26. September , 2007, 19:15:48 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 26. September , 2007, 19:12:07 » |
|
O tom bol Hendrix,vela technickych hračov nemaju žiadnu energiu..Gambale je super,ale nezdvihne ma zo stoličky ani nestojim kyvajuci sa pri telke...To mi urobi este Brian Setzer to je muzikant že blazniš ked ho vidiš..a Tony Emanuel..Jango Ranhard(neviem ako sa to piše)
Dnes este druhy raz suhlas. Pise sa to inak Django Reinhardt.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 26. September , 2007, 19:18:11 » |
|
To su gitaristi čo ma dostali,kedysi EDDIE VH,GIlmore....Blackmore,Gary MOORE... Demi Moore?
|
|
« Posledná zmena: 27. September , 2007, 13:18:12 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 26. Február , 2008, 15:32:12 » |
|
doma som omrkol kazetu mojho fotra live at donningtom z 92 je to masaker riadne im to slape s chrisom sladeom za bicimi uplny brutal ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 26. Február , 2008, 20:37:44 » |
|
tomu vravim energia a oddanie pre hru!!! a paradny ton a zvuk!! VYBORNE ! to ked sa porovna s tym Kravitzom, tak Kravitz je oproti tomu uplna kokotina ( aspon podla mna )
|
|
« Posledná zmena: 27. Február , 2008, 09:56:43 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 26. Február , 2008, 20:41:41 » |
|
veru angus je fakt vyborny gitarista... hra naozaj trefne a nemlati prazdnu slamu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 26. Február , 2008, 20:48:39 » |
|
tomu vravim energia a oddanie pre hru!!! a paradny ton a zvuk!! VYBORNE !:zdar: to ked sa porovna s tym Kravitzom, tak Kravitz je oproti tomu uplna kokotina ( aspon podla mna ) sorac ale oproti tomu je fakt vela veci kokotina...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 26. Február , 2008, 20:50:06 » |