Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 08. Jún , 2005, 23:08:36 » |
|
ja neviem ale ja Megadeth proste nemozem pocuvat kvoli tomu aky je ten Mustanine strasny coco. Fakt nepoznam vecsieho kara ako je on. Furt len nadava na metallicu,a obdivuje sa co vsetko nedokazal. Typicky pozierac burgerov, nakopal by som ho niekam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 09. Jún , 2005, 06:31:44 » |
|
darthez--ty sa vyznas.....ja som do miuleho mesiaca ani nevedel,ze sa capuje cez kompresor.... ale to ako ma vcera bolela hlava,bolo to nic oproti tomu,co sa deje teraz.... myslel som si,ze rano neprepcham hlavu cez zarubne.... ale niet nad corgona...ja som im hovoril-pome do corgona...oni-NIEE! topvar je blyzsie.....nuz a ak to dopadlo... zakky- musis sa vzit do jeho situacie-""ten debilny hetfield ma vyhodil-ja muvymyslim polovicu pesniciek do albumu a on ma len tak vyhodi"" aj ja by som metlu nenavidel,kebny ma odkopli. ale dobre ze ho vyhodili, potom by nevznikol MEGADETH
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 09. Jún , 2005, 15:59:01 » |
|
zakky: ty si nejaky priebercivy. najskor vyhlasis ze nudes pocuvat Judas a Queen lebo tam spievaju buzeranti, potom Ti zas vadi Mustain ze je hamburgery. ja sa uz tesim, ked Ty zacnes niekde hrat. ktovie ci Ti budem rozumiet, ako ty nam ) :hairy:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 09. Jún , 2005, 16:05:59 » |
|
ja som nepovedal ze queen nepocuvam ten fpohode, ale Judasov neee!!! to bol taky metafor ze pozierac burgerov, akoze som myslel amika okolo ktoreho sa toci svet. a ktym buzikom: uz mi to raz Rastis vysvetlil, ze ja mam nejaku fobiu ze sa bojim ze som buzik aj ja, a ze preto ich neznasam lebo si niesom isty svojou orientaciou, ze vraj mozno raz ztoho vyrastiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 09. Jún , 2005, 16:38:42 » |
|
Zakky - takze dufam, ze dnes dojdes na pivo a vysvetlim Ti zase nieco dalsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 09. Jún , 2005, 16:40:14 » |
|
zakk: ja viem, sak som tam vtedy bol Rasto: dnes to vyzera na velku ucast ) si mozes pipravit teda rec ) :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 09. Jún , 2005, 20:28:13 » |
|
MEGADETH-ANO,ANO,ANO!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Jún , 2005, 13:10:02 » |
|
Fuu prave som si stiahol solovy album Martiho Friedmana, dost dobree!!! Odporucam si to vypocut! Nepocul tu niekto tie nove remastrovane albumy, zevraj je to dost dobre, ale neviem kde to zohnat! MEGADETH HELL YEAAAAAAAAAH!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 04. Júl , 2005, 10:52:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 06. Júl , 2005, 12:41:18 » |
|
megadave- ja som na remasterovane veci moc neni,ale pocul som killing is my buisness...vlasne...neviem,ci to bol killing,ale bolo to dobre.... zohnat sa daju predsa v obchodoch,ale skus nejake obchody typu ""rock extremum""-tam by mali mat
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 06. Júl , 2005, 18:56:16 » |
|
Dnes som videl paradnu nasivku MEGADETH, si ju musim ist hned kupit!!!;) Noo skusim pozret, v nejakych takych obchodoch, ale moc nato nevsadzam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 07. Júl , 2005, 10:28:34 » |
|
hmmm...AKA NASIVKA??? NASIVKY-TO JE MOJE!! ja mam kooopu paradnych nasivek od iron maiden,metallici,ale megadeth mam len jednu...ale nasiviek mam plnu tasku....a aj ti take kovove cupliky su haluz :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 07. Júl , 2005, 12:52:15 » |
|
co hovorite na MEGADETH v akustickom prevedeni? mne sa to do takych barov a ku pivku strasne hodi :1:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 07. Júl , 2005, 14:16:49 » |
|
sakra od megaca som pocul len jednu skladbu s akustikami a nebolo to zle! Kolko toho mas? Nasivku mam vyhliadnutu jednu poslednu, takze neprezradim Ale odznaky som zatial nevidel ziadny od MEGADETH, aj take by som bral;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 07. Júl , 2005, 19:45:53 » |
|
dave fuuuu nasivky....my mame v meste asi 3 rockovo orientovane obchody-cize mam asi 8 nasiviek na taske (iron maiden,potom jednu VEELKU metallica-taka lebka,dostal som zadarmo aj taku suchu judas priest,a zase samy iron maiden)no a...rozmyslam,ze si urobim taku hovadinu-nejaku riflovu bundu-otrham jej rukavy,a dam na nu zvysne nasivky.Na chrbat chcem dat taku obrovsku(na celi chrbat) iron maiden,alebo metallica,potom nejake tie ""ostne""...odznaky.problem je,ze neviem,kde preavaju take velike nasivky na chrbat. ani ja som neviidel odznaky od megadeth...ts ts
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|