|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 31. Január , 2008, 20:21:29 » |
|
bez toho spevu by to nebol megadeth...mimochodom robi super texty ak ste si niekto vsimli dost vela s politickou tematikou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 31. Január , 2008, 21:46:40 » |
|
dost vela s politickou tematikou
a o viere..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 31. Január , 2008, 23:10:01 » |
|
Mustain je dusevne chory clovek, takze radsej z rezervou. Pokope to v hlave zrovna nema.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 31. Január , 2008, 23:27:44 » |
|
Mustain je dusevne chory clovek, takze radsej z rezervou. Pokope to v hlave zrovna nema. To mas odkial? Podla rozhovorov sa mi zda celkom rozumny clovek. Ale moze byt ze mu tote drogy a chlast udieraju do Gebule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 31. Január , 2008, 23:36:11 » |
|
To mas odkial? Podla rozhovorov sa mi zda celkom rozumny clovek. Ale moze byt ze mu tote drogy a chlast udieraju do Gebule
Niekolkokrat uz bol na lieceniach po roznych klinikach za svoj zivot, mal dost zavazne problemy s drogami aj s liekmi. Ked si clovek pozrie niekolko necenzurovanych rozhovor s nim (casto vyzaduje autorizaciu rozhovorov, castorkat je dopredu nim urceny rozsah tem na co sa mozu pytat a na co sa nesmu), je to dost ocividne. Nedavno sa vyhlasoval sam seba za legednu, inokedy sa takmer rozplace, ked zacne hovorit o Metallice. Ako hudobnika a skladatela ho obdivujem a tie jeho veci su take dobre a jedinecne prave asi aj kvoli tomu, ako to ma v hlave pospajane, ale to neznamena ze jeho nazory a myslienky su hodnotnejsie, ako u inych ludi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 31. Január , 2008, 23:42:53 » |
|
Niekolkokrat uz bol na lieceniach po roznych klinikach za svoj zivot, mal dost zavazne problemy s drogami aj s liekmi. Ked si clovek pozrie niekolko necenzurovanych rozhovor s nim (casto vyzaduje autorizaciu rozhovorov, castorkat je dopredu nim urceny rozsah tem na co sa mozu pytat a na co sa nesmu), je to dost ocividne. Nedavno sa vyhlasoval sam seba za legednu, inokedy sa takmer rozplace, ked zacne hovorit o Metallice. Ako hudobnika a skladatela ho obdivujem a tie jeho veci su take dobre a jedinecne prave asi aj kvoli tomu, ako to ma v hlave pospajane, ale to neznamena ze jeho nazory a myslienky su hodnotnejsie, ako u inych ludi. fuha... to som nevedel. asi mas pravdu. bude to debil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 31. Január , 2008, 23:48:40 » |
|
fuha... to som nevedel. asi mas pravdu. bude to debil Debilom by som ho nenazyval, on je inteligentny dost. Ale to mas tak skoro vzdy, ze ked je niekto v niecom vyrazne dobry, tak na inom to mava vykompenzovane. Zas na druhu stranu, kolko frontmanov z tychto dlhohrajucich kapiel uspesnych v najsirsich meradlach sa da oznacit za "beznych" ludi. Kazdopadne je to zaujimava osobnost a tie rozhovory je sranda citat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 01. Február , 2008, 06:07:24 » |
|
fuha... to som nevedel. asi mas pravdu. bude to debil ale vyzera lepsie ako tvoj avatar tak asi az taky debil nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 01. Február , 2008, 14:35:14 » |
|
Povodna verzia bola lepsia. Aj nahravka aj klip
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 01. Február , 2008, 14:42:16 » |
|
Hej, ale nebola tam taka usb kompaktibilná slečna v klipe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 01. Február , 2008, 14:53:38 » |
|
mne sa velmi paci tato verzia. a tato zostava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 01. Február , 2008, 23:07:34 » |
|
mne sa pacila aj ta predposledna zostava, hlavne toto http://youtube.com/watch?v=Mn1p-U3j9Jo a sleepwalker stoja za to kua nech uz je ten marec a potom zo zlina plny euforie sa vrhnut na pisomne maturity
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 23. Február , 2008, 21:22:57 » |