Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 06:47:52
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: COURTHOUSE  (Prečítané 11168 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 16. September , 2007, 22:47:30 »

Hm a to sa mi zdala ukazka newrock celkom podobna (rovnako svadobny rock), sorry Žmurk
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #16 kedy: 17. September , 2007, 08:02:16 »

No musim povedat, ze som cakal nieco ine, ale zasa s dobry zvukom a menej opernym spevom by to bolo celkom nadpriemerne.   Žmurk
A nedali by sa dat niekde tie skladby v norml. kvalite?   :)
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 17. September , 2007, 13:55:51 »

dali dali ale ja neviem kam  ha ha ha myslim ze tu nejde tak o kvalitu zvuku ale skor o to ako ludia hodnotia celkovy dojem z hudby nie?  Beeee
Cim je horsia kvalita tym je horsi asi aj dojem, nie?    Žmurk
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2007, 14:20:10 »

Cim je horsia kvalita tym je horsi asi aj dojem, nie?    Žmurk
to je tvoj nazor, ja tio ho neberiem  Žmurk ono dalo by sa to niekam supnut ale ja neivem kam a ako takze preto som volil tuto moznost  Na zdravie!
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2007, 14:21:44 »

to je tvoj nazor, ja tio ho neberiem  Žmurk ono dalo by sa to niekam supnut ale ja neivem kam a ako takze preto som volil tuto moznost  Na zdravie!

skus nieco z tohto
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2007, 14:44:36 »

skus nieco z tohto
skusim ale asi az ked vlastne veci budem uploadovvat...vies predsa len toto nie je moja pesnicka ani nemam v nej ziaden "podiel" tak je len pre nase forum Žmurk
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 17. September , 2007, 14:56:01 »

skusim ale asi az ked vlastne veci budem uploadovvat...vies predsa len toto nie je moja pesnicka ani nemam v nej ziaden "podiel" tak je len pre nase forum Žmurk
ha ha ha  Lol. Ved pred chvilkou si napisal, ze by sa to dalo niekam supnut len nevies kam a teraz uz vies. Tak kde je problem?  ha ha ha
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 17. September , 2007, 16:26:35 »

ha ha ha  Lol. Ved pred chvilkou si napisal, ze by sa to dalo niekam supnut len nevies kam a teraz uz vies. Tak kde je problem?  ha ha ha
ja sem tak liiiiinej  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #23 kedy: 17. September , 2007, 17:24:23 »

ja sem tak liiiiinej  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

pozri zbal to do rarka a supni to sem : www.badongo.com  Žmurk
Zaznamenané
Wintersun
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #24 kedy: 24. September , 2007, 06:45:24 »

Zdravim Vas, fanusikov aj nefanusikov,
uprimne, nechapem preco sa ozyvate, ked sa Vam hudba Courthouse:Metal Opera tak velmi "priserne" nepaci. Nikto Vas to nenuti pocuvat a Vase nazory a kritika sa zrejme vobec netykaju nasej hudby. Opät sa ozvali spickovi zvukari a muzikanti, ktori sa tak vehementne podielaju na zvysovani kvality nasej uzasnej hudobnej (a zvlast metalovej) sceny, vsak? Hovorte si co chcete, Courthouse:Metal Opera je tu, dostava sa do zahranicia, pokracuje dalej a slubujem, ze nasa dalsia tvorba sa Vam bude pacit este menej. Beeee

S pozdravom,
Stewo
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #25 kedy: 24. September , 2007, 07:44:48 »

uprimne, nechapem preco sa ozyvate, ked sa Vam hudba Courthouse:Metal Opera tak velmi "priserne" nepaci. Nikto Vas to nenuti pocuvat a Vase nazory a kritika sa zrejme vobec netykaju nasej hudby. Opät sa ozvali spickovi zvukari a muzikanti, ktori sa tak vehementne podielaju na zvysovani kvality nasej uzasnej hudobnej (a zvlast metalovej) sceny, vsak? Hovorte si co chcete, Courthouse:Metal Opera je tu, dostava sa do zahranicia, pokracuje dalej a slubujem, ze nasa dalsia tvorba sa Vam bude pacit este menej. Beeee

S pozdravom,
Stewo

Mozno ti chceli naznacit, ze hrate nieco, co bolo "in" pred 15 rokmi v polke Skandinavie a Nemecka. Od novej kapely by cakali asi nieco ine ako dalsiu z mnohych variacii na temu Nightwish, ale ked to vasu kapelu bavi, tak hrajte co chcete a s cim ste spokojni. Ja som si to vypocul a podla mna v pohode.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Wintersun
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #26 kedy: 24. September , 2007, 08:49:07 »

2 spyros,

jasne ja to chapem a uprimne je mi jedno co si o tom tu ludia myslia. Som vsak rad ked sa Courthouse niekomu paci, no nikomu to nenutim ani by som nechcel.  Mna to takto bavi hrat, komponovat aj pocuvat a tak to bude. K teme progresivity sa u slovenskych kapiel radsej nebudem vyjadrovat. Nemalo by to cenu. Ale aj tak, dakujem za tvoj nazor. Maj sa pekne.

Stewo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #27 kedy: 24. September , 2007, 10:00:38 »

S pozdravom,
Stewo

umelec sa s kritikou nema hadat. ma odpovedat dalsimi dielami.

...uprimne je mi jedno co si o tom tu ludia myslia.

tvoja prva reakcia tomu nenasvedcuje
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #28 kedy: 24. September , 2007, 10:16:54 »

umelec sa s kritikou nema hadat. ma odpovedat dalsimi dielami.
Dal by som si to do podpisu, ale uz staci, ze ta ma Iggy ha ha ha A urcite to nie je tvoj vyrok.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 24. September , 2007, 10:18:13 »

jak ze ne - cista imrovizacia
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.