Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. September , 2007, 22:47:30 » |
|
Hm a to sa mi zdala ukazka newrock celkom podobna (rovnako svadobny rock), sorry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. September , 2007, 08:02:16 » |
|
No musim povedat, ze som cakal nieco ine, ale zasa s dobry zvukom a menej opernym spevom by to bolo celkom nadpriemerne. A nedali by sa dat niekde tie skladby v norml. kvalite?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. September , 2007, 13:55:51 » |
|
dali dali ale ja neviem kam myslim ze tu nejde tak o kvalitu zvuku ale skor o to ako ludia hodnotia celkovy dojem z hudby nie? Cim je horsia kvalita tym je horsi asi aj dojem, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2007, 14:20:10 » |
|
Cim je horsia kvalita tym je horsi asi aj dojem, nie? to je tvoj nazor, ja tio ho neberiem ono dalo by sa to niekam supnut ale ja neivem kam a ako takze preto som volil tuto moznost
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2007, 14:21:44 » |
|
to je tvoj nazor, ja tio ho neberiem ono dalo by sa to niekam supnut ale ja neivem kam a ako takze preto som volil tuto moznost skus nieco z tohto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2007, 14:44:36 » |
|
skusim ale asi az ked vlastne veci budem uploadovvat...vies predsa len toto nie je moja pesnicka ani nemam v nej ziaden "podiel" tak je len pre nase forum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. September , 2007, 16:26:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. September , 2007, 17:24:23 » |
|
pozri zbal to do rarka a supni to sem : www.badongo.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wintersun
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. September , 2007, 06:45:24 » |
|
Zdravim Vas, fanusikov aj nefanusikov, uprimne, nechapem preco sa ozyvate, ked sa Vam hudba Courthouse:Metal Opera tak velmi "priserne" nepaci. Nikto Vas to nenuti pocuvat a Vase nazory a kritika sa zrejme vobec netykaju nasej hudby. Opät sa ozvali spickovi zvukari a muzikanti, ktori sa tak vehementne podielaju na zvysovani kvality nasej uzasnej hudobnej (a zvlast metalovej) sceny, vsak? Hovorte si co chcete, Courthouse:Metal Opera je tu, dostava sa do zahranicia, pokracuje dalej a slubujem, ze nasa dalsia tvorba sa Vam bude pacit este menej. S pozdravom, Stewo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. September , 2007, 07:44:48 » |
|
Zdravim Vas, fanusikov aj nefanusikov, uprimne, nechapem preco sa ozyvate, ked sa Vam hudba Courthouse:Metal Opera tak velmi "priserne" nepaci. Nikto Vas to nenuti pocuvat a Vase nazory a kritika sa zrejme vobec netykaju nasej hudby. Opät sa ozvali spickovi zvukari a muzikanti, ktori sa tak vehementne podielaju na zvysovani kvality nasej uzasnej hudobnej (a zvlast metalovej) sceny, vsak? Hovorte si co chcete, Courthouse:Metal Opera je tu, dostava sa do zahranicia, pokracuje dalej a slubujem, ze nasa dalsia tvorba sa Vam bude pacit este menej. S pozdravom, Stewo Mozno ti chceli naznacit, ze hrate nieco, co bolo "in" pred 15 rokmi v polke Skandinavie a Nemecka. Od novej kapely by cakali asi nieco ine ako dalsiu z mnohych variacii na temu Nightwish, ale ked to vasu kapelu bavi, tak hrajte co chcete a s cim ste spokojni. Ja som si to vypocul a podla mna v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wintersun
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. September , 2007, 08:49:07 » |
|
2 spyros,
jasne ja to chapem a uprimne je mi jedno co si o tom tu ludia myslia. Som vsak rad ked sa Courthouse niekomu paci, no nikomu to nenutim ani by som nechcel. Mna to takto bavi hrat, komponovat aj pocuvat a tak to bude. K teme progresivity sa u slovenskych kapiel radsej nebudem vyjadrovat. Nemalo by to cenu. Ale aj tak, dakujem za tvoj nazor. Maj sa pekne.
Stewo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 24. September , 2007, 10:00:38 » |
|
Zdravim Vas, fanusikov aj nefanusikov, uprimne, nechapem preco sa ozyvate, ked sa Vam hudba Courthouse:Metal Opera tak velmi "priserne" nepaci. Nikto Vas to nenuti pocuvat a Vase nazory a kritika sa zrejme vobec netykaju nasej hudby. Opät sa ozvali spickovi zvukari a muzikanti, ktori sa tak vehementne podielaju na zvysovani kvality nasej uzasnej hudobnej (a zvlast metalovej) sceny, vsak? Hovorte si co chcete, Courthouse:Metal Opera je tu, dostava sa do zahranicia, pokracuje dalej a slubujem, ze nasa dalsia tvorba sa Vam bude pacit este menej. S pozdravom, Stewo umelec sa s kritikou nema hadat. ma odpovedat dalsimi dielami. ...uprimne je mi jedno co si o tom tu ludia myslia.
tvoja prva reakcia tomu nenasvedcuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. September , 2007, 10:16:54 » |
|
umelec sa s kritikou nema hadat. ma odpovedat dalsimi dielami.
Dal by som si to do podpisu, ale uz staci, ze ta ma Iggy A urcite to nie je tvoj vyrok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312