Eweril
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Október , 2006, 09:52:25 » |
|
ja hram na spanielu asi posledny rok a neni to nic moc... svoje neuspechy zhadzujem na kratke prsty...a nedostatok casu :unsure: sice som hrala(teda snazila sa ked som mala 15, ale tiez po roku som sa na to akosi vybodla) ale prave sa chystam presidlit na basu, tak uvidime, uz teraz neviem co skor...ale tak snad teraz to dotiahnem aspon do niecoho uspesneho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 22. Október , 2006, 10:00:39 » |
|
Lubo zacinal ako shredder, berte si priklad z tohto mladeho muza!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Október , 2006, 10:08:47 » |
|
iMbUS napísal:pravda, ale ten matus jakabcic tiez asi niekedy drvil techniku, nie? Jasne. Sak to je super ked vypeckujes daky beh ze setkym padnu sanky to je super Ja som stale fanda shredu len hovorim ze to este nieje hudba. Zahrat beh v ramci dakej celej frazy ktora ma hlavu patu vyraz time je posadena a este k tomu to improvizovat real time to nieje lahke. Technika je z toho asi tak tretina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Október , 2006, 10:20:29 » |
|
Eweril napísal:ja hram na spanielu asi posledny rok a neni to nic moc... svoje neuspechy zhadzujem na kratke prsty...a nedostatok casu :unsure: sice som hrala(teda snazila sa ked som mala 15, ale tiez po roku som sa na to akosi vybodla) ale prave sa chystam presidlit na basu, tak uvidime, uz teraz neviem co skor...ale tak snad teraz to dotiahnem aspon do niecoho uspesneho Kratke prsty vobec nemaju vpliv na hru respektive kvalitu hry. skor si myslim ze vela zaciatocnikov nema vhodny nastroj na zaciatku a tak ho to odradi.. Na akej gitare hras? A basa je fajn ale zasik zaklady z normalnej gitari ti len pomozu
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Október , 2006, 10:22:54 » |
|
Lubo napísal:iMbUS napísal:pravda, ale ten matus jakabcic tiez asi niekedy drvil techniku, nie? Jasne. Sak to je super ked vypeckujes daky beh ze setkym padnu sanky to je super Ja som stale fanda shredu len hovorim ze to este nieje hudba. Zahrat beh v ramci dakej celej frazy ktora ma hlavu patu vyraz time je posadena a este k tomu to improvizovat real time to nieje lahke. Technika je z toho asi tak tretina. Ja si dokonca myslim ze dost podstatny je napad nejakej skladby .. technika je len prostriedok ako z hlavy dostat vonku napad.
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Október , 2006, 10:24:59 » |
|
ja som v zivote nevidel hrat M.Jakabcica..okrem jednej vynimky..niekedy cez vianoce bol koncert No Name + hostia..bolo to aj s orchestrom.Tam hral Jakabcic gitaru. Posledna pesnicka bola Voda,co ma drzi nad vodou..kazdy z nas asi pozna to solo,co nahral Jimi Cimbala..no a M.Jakabcic ho vtedy totalne dodrbal..no ale stava sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Október , 2006, 10:29:00 » |
|
to je ako keby som od kirka hammeta cakal ako zahra solo Johna Scofielda. Bola by to uplna sracka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Október , 2006, 10:31:24 » |
|
no ja si uz zacinam mysliet,ze Kirk Hammet nezahra ziadne ine sola,iba tie svoje..aj to vacsinou na....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Október , 2006, 11:06:01 » |
|
2 a 3/4 roka.... :blink: zacal som v 18tich... prvy rok som makal aj 8 hodin denne pak menej a menej... taraz tak 2 hod denne ak sa vobec podari...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Október , 2006, 12:24:56 » |
|
co ja viem cca 6 rockov to bude na akustike, ktora trosku brzdi v niektorych veciach ale onedlho presedlam na elektriku a chystam sa trosku viac zazrat aj do tajov stupnic (teda ak sa to popri skole podari)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Eweril
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Október , 2006, 12:33:09 » |
|
Mr.Lado napísal:Eweril napísal:ja hram na spanielu asi posledny rok a neni to nic moc... svoje neuspechy zhadzujem na kratke prsty...a nedostatok casu :unsure: sice som hrala(teda snazila sa ked som mala 15, ale tiez po roku som sa na to akosi vybodla) ale prave sa chystam presidlit na basu, tak uvidime, uz teraz neviem co skor...ale tak snad teraz to dotiahnem aspon do niecoho uspesneho Kratke prsty vobec nemaju vpliv na hru respektive kvalitu hry. skor si myslim ze vela zaciatocnikov nema vhodny nastroj na zaciatku a tak ho to odradi.. Na akej gitare hras? A basa je fajn ale zasik zaklady z normalnej gitari ti len pomozu no hram na obycajnej spaniele, teda neviem ci sa to nejak deli, ja sa v tom akosi nevyznam... ja viem ze kratke prsty su vyhovorka, i ked ja som tak polosamouk- polo to co mi ukaze priatel, ktory hra na bicie (dobry paradox ) no a nejake tie zaklady mam, teda dufam no ze aspon nejake... iba barove akordy mi robia dost problem (tam sa dlhsie prsty fakt zidu)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. November , 2006, 19:05:20 » |
|
mozno mesiac na akustike :blink: ..a 4 mesiace na elektrike z toho tyzden poctivo..(to bol posledny)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. November , 2006, 21:37:28 » |
|
no ja hram na gitare 3,5 roka... ale dva roky som zabil nirvanou... skoda!!! mladost=pochabost!!!! :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. Máj , 2007, 20:53:02 » |
|
hrat a cvicit je rozdiel,ako to tu bolo uz mnoho krat povedane.."kratke" prsty podla mna NIE je adekvatna vyhovorka,aj Bach mal male tucne doslova "prstiky"...prsty mozu byt akurat nesikovne,lebo je dakto lenivy cvicit..alebo to proste nie je jedna z jeho priorit,tak si organizuje svoj cas inak..tot vsio..a necakajte,ze za dva roky cvicenia z niekoho bude virtuoz.. Pred astarothom klobuk dolu,ak si fakticky odpaloval 8 hodin denne,potom 6 a teraz 2..co je podla mna moc slusny vykon aj tie 2 hodky denne PRAVIDELNE...no a potom,nie je cvicit ako cvicit..ale to uz nehame na inokedy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|