Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« kedy: 29. December , 2004, 03:34:27 » |
|
Keď už sme sa dostali v téme o Metallice k tejto kapelke (mám ju vežmi rád), tak ju sem pridávam. A aby sme pokračovali v diskusii, ktorá začala inde: Darthez, ty ešte žiješ v prvotnom období IM, mal by si si konečne vypočuť ich ďalšie veci a zistíš (aj keď mám rád aj veci s Paul di´Annom), že Dickinson je nenahraditežný a zostava s Nicko McBrainom a Smithom bola vynikajúca, potom aj s Gersom. Parádna kapelka. Geniálny Bruceov hlas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. December , 2004, 10:45:16 » |
|
ja som ich videl nazivo a tym sa mi splnil akysi povedzme sem a odvtedy som ich uz vobec nepocul ale SOMEWHERE IN TIME je podla mna najlepsi album, najlepsia zostava podla mna bola prave v tychto casoch, takisto POWERSLAVE, alebo 7TH SON OF A 7TH SON. a bruce vie spievat aj na zivo, presne ako z cd/platne, nie ako mnohe ine hviezdy dneskneho (napriklad) speed metaloveho sveta (uz viac krat spominany ex-spevak stratovariusu)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. December , 2004, 12:54:04 » |
|
Stratovarius som videl naživo na Seneckých jazerách a spevák spieval výborne, neviem, čo sa ti na jeho naživo speve nezdá. Ale Bruce je aj pre mňa iná káva. Videl som Iron Maiden 2x a je to bomba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. December , 2004, 16:31:30 » |
|
Pitu: ked opsevujes Dickinsona, mam doma diskografiu. tam su pani hudobnici. dickinson si vie vybrat. ja nemam nic proti maidnu, ved cez nich som sa dostal k muzike. moj prvy album bol X factor. spieval Blaze bayley. mam doma aj ich slove projekty Dickinson - solo/Samson Blaze Baley - Blaze, Wolsbane Di´Anno - Battlezone. je mi to sympaickejsie, ale to budes asi tym, e maiden uz mam opocuvany. je to kultova kapela. ale to pre mna neznamena, ze vs co vydaju je fayn. posledny album je podla mna zly. nic sa mi na nom neluby. vuk maju dobry, ale inak napady su stale tie iste ale ti pani si to as mozu dovolit. odohrali uz co sa dalo. keby ja tak vedel hrat ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. December , 2004, 16:38:09 » |
|
tema iron maiden tu uz raz bola. je to na druhej strane, dakedy v aprily bol posledny prispevok. a tiez ich tam bolo pomenej:) neviem cim to bude, proste ma neoslovili inak uplne obdivovane a vseobecne uznavane veci. ako maiden alebo satriani. to by som rad vedel preco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. December , 2004, 17:15:47 » |
|
Iron sa mi zda byt stale rovnaky.Ked pocujem nejaku starsiu skladbu, a nieco z noveho albumu, tak je to rovnake.Proste stale o tom istom.....Nevravim ze su zly, ale nezda sa mi mi zeby nejako pokrocili, ale ked si vezmete KILL 'em All od METALLIKY a porovnate ho z Black albumom alebo Loadom, je tam vidno jasny technicky,zvukovy aj napadovy pokrok. Jednoducho povedane METALLICA > iron maiden a to si zapiste za usi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. December , 2004, 18:18:23 » |
|
hammetko> a este to zakonci tym, ze nejaky gitarista z nejakeho nightwishu, pripadne cely nightwish > iron :DD
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. December , 2004, 18:31:12 » |
|
SOMEWHERE IN TIME je aj moj najoblubenejsi album, cely jak je nema jedinu chybicku, nasleduje SEVENTH SON a dalej sa mi nechce menovat . Novy album mam, par razy som ho pocuval a par razy ho este budem asi pocuvat... a to je vsetko, co ma k nemu napadne ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 29. December , 2004, 20:04:05 » |
|
po this love od pantery dalsi stycny bod s rastisom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. December , 2004, 21:16:40 » |
|
Nightwish sa dobre pocuvaju, no nijak moc ma neoslovili. Iron je u mna lepsi ako Nightwish, a to o dost. Takze METALLICA > IRON > NIGHTWISH Takze tak..........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 29. December , 2004, 23:17:07 » |
|
hammetko:nemozes porovnat Iron a Mettalicu. to su odlisne kapley. inac postaveny spev, ine sola, iny zvuk bicich. je to proste inak postavena kapela. takze ja by som nevravl kto z nich je lepsie. obaja su podla mna na rovnakej urovni v tom svojom style, ktory hraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. December , 2004, 02:16:01 » |
|
Pamätám sa, že už za mojich stredoškolských čias boli handrkovania ohžadom Metallicy a Iron Maiden. Tiež si myslím, že je to odlišná muzika. Osobne mám radšej Ironovskú melodiku a Bruceov spev, takže Iron u mňa vyhráva. A Hammetko, aj keď je Iron stále podobná muzika na všetkých doskách, nevrav, že tým, že je Metallica na nových albumoch iná ako na starých, je lepšia. Veď tu ju všetci fanúšikovia práve za tú zmenu kritizujú.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. December , 2004, 10:43:11 » |
|
ja si myslim, ze kazdy album ironu je jedinecny - mozno na prve pocutie nie, ale ci uz naladou, drobnymi gitarovymi vyhravkami - kazdy album je iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. December , 2004, 12:55:14 » |
|
Najslabší článok obdobia IM bol Blaze Baley, pamätám si, keď ešte spieval vo Wolsbane a teda nič moc. Aj v Maidene ním úroveň spevu strašne klesla, neviem prečo si ho vybrali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 30. December , 2004, 16:06:43 » |
|
ale existuje dost vela ludi, ktori jeho albumy s IM povazuju za nejlepsie od IM vobec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|