Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 08:34:02
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67192 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #135 kedy: 10. Júl , 2006, 10:50:23 »

http://www.maidenfans.com/index.php?ACT=module&name=rwnews&area=article&nid=2093

Nový album Iron Maiden údajne nebude mať nijaký mastering...pôjde von taký, aký sa nahral v štúdiu...som ešte zvedavší:whistle:
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #136 kedy: 10. Júl , 2006, 12:34:38 »

Altostratus napísal:
Citácia
http://www.maidenfans.com/index.php?ACT=module&name=rwnews&area=article&nid=2093

Nový album Iron Maiden údajne nebude mať nijaký mastering...pôjde von taký, aký sa nahral v štúdiu...som ešte zvedavší:whistle:

St. Anger #2 ? Ja som čert..
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #137 kedy: 10. Júl , 2006, 13:07:03 »

Nestraš!
Keby Maiden mali nejaký potenciál zopsuť sa, už by to urobili.
Svoje slabšie chvíle si odbyli počas éry Blazea Bayleyho. S návratom dvojky Dickinson/Smith je to zase to pravé orechové. Brave New World bol sympatický návrat, a Dance Of Death...z toho som paf doteraz, fantastický album. Teraz to už hádam nedoserú.
Podža mňa sa niet čoho báť...Maiden mi pripadajú byť hudobne aj osobnostne omnoho stabilnejší a vyzretejší ako Metla. Nepamätám si, že by Maiden mali problémy s alkoholom, alebo drogami.

Aj o Dance Of Death sa hovorilo, že to bude mimoriadne tvrdý album...všeličo sa šírilo a nakoniec to je super. Ešte si nepamätám, že by Maiden vydali album so zlým zvukom.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #138 kedy: 10. Júl , 2006, 15:22:12 »

no aj ja som veru zvedavy
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #139 kedy: 17. Júl , 2006, 19:16:54 »

http://www.maidenfans.com/index.php?ACT=module&name=rwnews&area=article&nid=2102

Na tejto stránke nájdete link na najnovšie video Iron Maiden.
Je to skladba \"Reincarnation Of Benjamin Breeg\", ktorá bude na nadchádzajúcom albume

http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0

ešte jeden odkaz na to isté miesto..tu je to trochu prehľadnejšie, hlavne ak neviete po anglicky

Naposledy upravil Altostratus, : 17.07.2006 o 21:04

Naposledy upravil Altostratus, : 17.07.2006 o 21:10
Zaznamenané

jack_6.3
pravidelný návštevník
Príspevkov: 232

« Odpoveď #140 kedy: 17. Júl , 2006, 20:21:57 »

diki...mne sa to moc lubi...tesim sa na cely album
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #141 kedy: 17. Júl , 2006, 20:27:28 »

no nieje to zle, aj ked dufam ze album bude na vysokej urovni, ako napriklad Brave New WorldB)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
tailgunner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #142 kedy: 17. Júl , 2006, 21:16:09 »

btw: kto je Benjamin Breeg?? je to niekto?? konkretny?? ja len tak...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #143 kedy: 18. Júl , 2006, 00:17:33 »

hm zvuk je uplne typicky maiden tak ako je na poslednych dvoch albumoch...ale skladba ma nejako nebavila na prve pocutie.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #144 kedy: 18. Júl , 2006, 08:03:39 »

ani mňa nijak extra neoslovila... zdá sa mi dosť \"plochá\", ak takto budú vyzerať aj ostatné, asi to nebude žiadna výhra...
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 18. Júl , 2006, 09:16:58 »

Neviem, do akej miery stratil zvuk tejto ukážky na kvalite počas kompresie.
Zvuk sa mi zdá o niečo kompaktnejší, \"štúdiovejší\" ako na Dance Of Detah, to sa týka hlavne bicích. Uvidíme, ako bude znieť CD.

Pravda je, že skladba má takú zvláštnu kompozíciu, nemá jednoznačne výrazný refrén, aj sólo je trochu zvláštne umiestnené. O to viac prekvapilo množstvo Sabbaťáckych riffov. Klip sa mi moc nepáči, ale zo skladby určite niesom sklamaný. Nieje to prvoplánoá hitovka...je t ojedna z tých, ktoré si treba vypočuť zopár razy, kým sa vám dostanú do ucha.

Čo som čítal recenzie na nadchádzajúci album, tak asi bude v podobnom duchu. Menej chytžavých hitoviek a viac zložitejších kompozícií, ktoré si treba vypočuť viackrát. Minutáže tomu nasvedčujú.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #146 kedy: 24. Júl , 2006, 16:22:32 »

mne sa pacil akurat klip (kde je eddie? :D :D )
bruce si sice drzi svoj vysoky standrad, ale inak song neskutocne ldhy, ldho hrany ten isty riff dokola, ten uvod to by som jednoznace vystirhol
a este k tomu black sabbath - Billy Ward by to aj v jeho sucasnom veku zabuchal podla mna kreativnejsie jak Nicko (cinelov tam ma dost, ale co z toho...)
:hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #147 kedy: 25. Júl , 2006, 09:18:54 »

Dathez, práveže od Teba som očakával, že sa ti song bude páčiť, keďže si niekožkokrát vyhlásil, že a oslovuje temná atmosféra X-Factoru.
Podža mňa je toto zatiaž najriffovejšia, najSabbbathovskejšia slkadba od Maiden.

A Bill Ward určite nieje lepší, ani kreatívnejší ako Nicko McBrain!!!:evil: Ja som čert..
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #148 kedy: 25. Júl , 2006, 09:32:45 »

no, počul som to už x-krát a tá skladba je úplne nudná, dúfal som, že sa mi dostane po čase pod kožu, ale nič... a to som sakra maiden fan. posrali to ako mohli a môžu sa ísť do kúta hambiť. ak toto vybrali ako prvý singel, tak sa toho albumu naozaj bojím...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #149 kedy: 25. Júl , 2006, 10:54:13 »

billy ward a celkovo bubennici sabbs boli vynikajuci. tento maiden song ma pomerne jednoduche riffy tak som cajkal ze aspon Nicko tam nejaku fintu hodi, ale bud som to nepostrehol, alebo tam nic zaujimavejsie nezahral. bicimi ma rozhodne uputal viac na Brave new world albe.
mas pravdu ze su to sabs riffy, pomerne tazkopadne, to sa mi paci, ale je to straaasne dlhe. ten harrisovsky zaciatok je katastrofa, je toho plna rit na Xfactore, potom to pokracuje na brave n.w. a aj na d.o.d. (vsade s malymi obenami)
no, som zvedavy na nejaky rychlejsi song s vacsou dynamikou, lebo toto sa taha a taha
:hairy

este k sabs: hutnu riff je u mna B.S. - Get a grip, cely album dehumanizer, war pigs, megaloania, symptome of the universe (prerobila SEPULTURA! )
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.