Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 09:46:38
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vymena lad. mechaniky  (Prečítané 11978 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #45 kedy: 27. Apríl , 2009, 11:07:08 »

presne ako styrioci napisal, robim to tak isto, mozem len potvrdit jeho slova  Na zdravie!
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 16. Marec , 2010, 11:15:51 »

neviete kde by sa dali zohnat iba tie hlavicky na ladiace mechaniky? myslim iba tie casti, s ktorymi sa toci, nie cely kolik a uz vobec nie celu sadu. potreboval by som chromovane, v muzikeri som nieco nasiel ale tam su iba ebenove, na akusticku gitaru to je, dik
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 18. Marec , 2010, 13:21:16 »

neviete kde by sa dali zohnat iba tie hlavicky na ladiace mechaniky? myslim iba tie casti, s ktorymi sa toci, nie cely kolik a uz vobec nie celu sadu. potreboval by som chromovane, v muzikeri som nieco nasiel ale tam su iba ebenove, na akusticku gitaru to je, dik

dakujem za vydatne reakcie  Bavím sa skvele .... nevie niekto aspon ci v nejakom kamennom shope v BA maju taketo komponenty? od Gotoh napriklad, spominali sa tu e-shopy, ale potreboval by som ich odskusat nazivo, lebo zistujem ze su rozne priemery
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #48 kedy: 04. Október , 2010, 21:49:34 »

ma tu niekto skusenost so Sperzel trim lock mechanikami ? chcel by som sa spytat, ci sa da ten "button" ladiacej hlavy dat dole, pripadne vymenit bez toho, aby sa musela rozoberat mechanika, ak ano tak ako, dik
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.