Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 21:03:19
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Michael Angelo  (Prečítané 25578 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #45 kedy: 19. Jún , 2006, 16:11:15 »

swordy napísal:
Citácia
milujem, ked si niekto pozre jedno video a dokaze si spravit uuplny nazor  o gitaristovi... hento je jeho exibicia, nie hudobny uukaz.
A v jeho skole neuci, ako sa hra na styri krky, ani tam nemasturbuje , ale svedomito a poctivo pomalycky ukazuje techniky a postupy. Takze tak...:)

Jo, dobre si to napisal, a ta jeho videoskola je v celku fajn... inak, by ma zaujimalo, ze keby ste vy tak vedeli zahrat na 4 krky, by ste to nenahrali a nedali na net ?...ved to je len na zahustenie Žmurk
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 19. Jún , 2006, 16:34:26 »

ja len rozmyslam,ze ked on prechadza z jedneho krku na druhy,tak vobec mu tam neznie ziaden bordel..ved ma skresleny zvuk..nejake divne mi to pripada..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 19. Jún , 2006, 16:40:44 »

mozno tu gitaru nema ani zapojenu :woohoo: on len predvadza show a niekto v zakulisi hra na gitare :silly:
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #48 kedy: 19. Jún , 2006, 16:45:55 »

vlado hudec napísal:
Citácia
ja len rozmyslam,ze ked on prechadza z jedneho krku na druhy,tak vobec mu tam neznie ziaden bordel..ved ma skresleny zvuk..nejake divne mi to pripada..

Prazdne struny ma zatlmene takym zvlastny zariadenim, ktore je umiestnene niekde na nultom prazci.

http://www.deanguitars.com/angelo/mab.html Tu to vidno. Podobne ma aj Fulara, co si spal na workshope Žmurk

Naposledy upravil martinlm, : 19.06.2006 o 17:48
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 19. Jún , 2006, 16:54:19 »

nie nespal..smial som sa na tlmocnikovi :)
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #50 kedy: 19. Jún , 2006, 17:44:59 »

vlado hudec napísal:
Citácia
nie nespal..smial som sa na tlmocnikovi :)

no to viaceri...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 01. August , 2006, 23:39:17 »

Pocul som od neho par veci. Niektore skladby su podla mna otrasne. Vobec sa mi nepacia niektore stupnice. Niekde zase natrieska strasne vela arpeggii.  Musim ale uznat, ze niektore skladby, pripadne ich casti su fakt dobre. Celkovo sa mi styl jeho hry ale moc nepaci. Videl som tu jeho gitarovu skolu, no neviem, neviem. Ked som to dopozeral, tak som mal z toho dost divny pocit - pripadalo mi to trochu ako chaos. Hlavne album Planet Gemini je dost zvlastny. Ale musim uznat, ze to co dokaze on, som este nikde nevidel - to mu pravom patri. Mozno to je dovod, preco tak pristupuje k hudbe. Samozrejme, ze obdivujem jeho talent, to nepopieram. Osobne sa mi dost paci skladba Rain Forest z albumu No Boundaries (tie harmonicke party boli fakt skvely napad, vynikajuce), ale tiez aj par dalsich vratane skladby No Boundaries.  V urcitych veciach ma iste inspiroval.
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 17. Február , 2007, 02:55:01 »

http://youtube.com/watch?v=UiT6qtM09tI

tak na toto nemoze nikto povedat ze hra len na rychlost a bez feelingu.... neni to sice gitarista ktoreho by som nejak uznaval, ale tak toto mu zase uznat treba
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #53 kedy: 17. Február , 2007, 14:11:55 »

No akoze toto je velmi dobra "skladba".Ani sa mi nechce verit, ze to je on, i ked semtam sa urthne z retaze.        :)
Ako to je stare?Asi konecne dostal rozum.
« Posledná zmena: 17. Február , 2007, 14:12:19 od Misko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #54 kedy: 17. Február , 2007, 18:28:49 »

Asi konecne dostal rozum.
staci, ze mu daju do ruky gitaru s jednym krkom a je akysi nesvoj  Bavím sa skvele ale nie..toto sa mi od neho celkom paci, ale to jeho exhibicne lestenie hmatnika  Bleee
« Posledná zmena: 17. Február , 2007, 18:31:05 od styrioci » Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 18. Február , 2007, 18:25:08 »

ved hej, treba hlavne kazdeho brat bez predsudkov, aj angela aj malmsteena
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #56 kedy: 22. Február , 2007, 15:12:23 »

Videl som ho asi pred 3 rokmi vo Frankfurte, pozrel som si jeho vystupenie 2 krat, nazivo je to zaujimave, ale cd by som si asi nepustil. Okrem toho je to celkom fajn chlapik, asi 15 minut mi odpovedal na moje debilne otazky a vobec sa netvaril ze by som mu liezol na nervy  Som frajer
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #57 kedy: 05. Apríl , 2007, 13:00:18 »

ja mam tiez jeho skolu a moj nazor je v skratke: Je to rychly gitarista a vymakanou technikou, beha hore dole ako blazon, zasluzi si respekt ale NIC PRE MNA. Tak ako nazor nadomnou, po 2 pesnickach ma boli hlava. Pacil sa mi aj nazor, ze ked niekto vkuse ukazuje len techniku a nie muziku tak nech ide robit nieco s PC alebo elektronikou...
Zaznamenané

Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #58 kedy: 22. Jún , 2007, 21:45:35 »

nedavno som si vypocul jeho 3 albumy a tie bicie co tam ma... Naprogramovane, hrozny zvuk, podla mna sa ma co ucit od Dr. Karpathorkyho ten clovek, co mu tie bicie robil...musel som to vypnut vzdy ked som sa do nich zapocuval. Pocul to niekto?
Zaznamenané

Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #59 kedy: 24. Jún , 2007, 16:11:07 »

hm, viacmenej cele kompletne albumy som nepocul, ale ak si najdes minutku, dve, mohol by si to niekam upnut , rapid, sendspace a podobne, celkom by ma to zaujimalo !
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.