Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:06:27
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: queen  (Prečítané 55298 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 30. Apríl , 2006, 15:39:57 »

neviem, ale sa mi mari , ze aj gitarista zo skupiny Darkness ma trochu podobny charakter zvuku v solach...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #31 kedy: 30. Apríl , 2006, 16:15:23 »

plichto
Citácia
hej, a nevies o tom nieco viac(aka znacka, ako sa vola model)?

Naposledy upravil plichto, : 30.04.2006 o 16:30

kopie robil aj Guild aj Burns.. daju sa splasit za 900-1500$ kde tu na ebayi.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #32 kedy: 30. Apríl , 2006, 21:37:11 »

nema niekto nejaku fotku, ako tou mincou hra ? :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 01. Máj , 2006, 14:30:21 »

rudy napísal:
Citácia
... Videl so desiatky fotografii jeho gitary a je to špičkova robota.Nechce sa mi verit že 16 ročny chalan doma s fotrom/fyzik matematik či čo ve foter/ na kolene,...

Ja som si pod fotrovym dohladom struzlikal stratocaster z mahagonu tiez ako 16-17 rocny. Takisto som si vlastnorucne navynul 2 single. Povodne tremolo mi robil kamarat sustruznik podla mnou vlastnorucne narysovaneho technickeho vykresu. Sice v tej gitere nie je ziadny vlastny navrh, pretoze vsetko vychadza z nejakych predloh, ale na tej gitare normalne hravam dodnes. Mam tam uz ine tremolo a z 2 vlastnorucnycjh singlov iba 1. V kazdom pripade nevidim dovod, preco by May nemohol mat naozaj vlastnorucnu gitaru. Co som videl nejake koncerty, tak v neskorsich obdobiach hraval casto na tie repliky, ale inak mam poci, ze cely zivot hraval prave na tej jednej gitare.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 01. Máj , 2006, 14:46:11 »

Ja som ako 20ročny tiež s kamošom stolarom robil gitaru,da sa na nej hrat aj dobre vyzera ale do študia a na podium by som ju nezobral.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 01. Máj , 2006, 16:14:57 »

Ja na tej mojej normalne hravam aj nahravam.
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #36 kedy: 10. Máj , 2006, 08:55:16 »

znovuzrodenie Queenu? pride mi to uz len ako pateticka spomienka. Kazdy asi vie ,ze tu energiu co mal Freddie tomu uz nikto neda.
Taky koncert by asi vo mne vyvolal viac smutok ,ako potesenie. Musle by som zabudnuť ,že to niekedy spieval niekto Iný :)

Naposledy upravil 5o, : 10.05.2006 o 11:04
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #37 kedy: 29. Máj , 2006, 23:32:05 »

Queen = majstri harmonii
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 19. December , 2006, 16:52:40 »

Queen - Made in Korea
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #39 kedy: 19. December , 2006, 17:41:50 »

iMbUS napísal:
Citácia
gitara je nejaka jeho vlastna vyroba ci co...tvari sa, ze to je PRSko...a viem ze hral na aparatoch VOX.
Jeho zvuk je jedinecny, nepocul som nikoho, ze by mal taky zvuk ako on.

Ak to ešte niekoho zaujíma, hlavný podiel na jeho zvuku má analog delay Bel( viete o ňom niečo bližšie? Ja som o tom nikdy nepočul) nastavený obvykle na 80ms.
Zaznamenané

RED DEBILS
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #40 kedy: 21. December , 2006, 10:22:31 »

Queen bol super, vežmi sa mi páčia nápady Briana Maya. Tie sóla boli ušité v niektorých pesničkách brutal na mieru. Osobne si myslím, že je nemožné spraviť do ich nadupaných pesničiek lepšiu gitaru, ako spravil Brian May čo sa týka nápadu. Za najhodnotnejšiu vec od nich pokladám skladbu I Want It All, super vec. Vraj bol ovplyvnený Jimim Hendrixom, v niektorých ťahoch je to mierne vidieť. Sa mi zdá že Fero Griglák sa ho mierne snažil napodobniť, image a tak...cca 2/3 roky dozadu som ho videl na Silvestra na námestí v BA s Hamelom a klobúk dole :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #41 kedy: 21. December , 2006, 11:08:08 »

No, na kazdom albume je par skvostov, nielen znamych hitoviek. na Queen I: My fairy king, Queen 2: White Queen, Father to son, Sheer Heart Attack: Brighton Rock, Killer Queen, A night at the opera: Prophet Song  atd.. v kazdom obdobi su uzasne songy, a cela diskografia Queenu je skvela.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #42 kedy: 23. December , 2006, 18:13:25 »

Počul som že ten jeho zvuk je spôsobený aj tým, že použival extremne vybudene vox ac30. Vraj ich na koncertoch bežne 2-3 odpálil.
Hodte sem niekto nejake detailne fotky tej jeho originalnej gitary.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #43 kedy: 23. August , 2007, 13:04:53 »

Dlho dlho som hladal na youtube live video Queenu ako hraju Bohemian Rhapsody ale aj so strednou "galileo" pasazou. Vsade to pustaju z playbacku.

A napokon som nasiel toto a som velmi spokojny, uzasni chlapci.

http://youtube.com/watch?v=UyqpjkCwEI4
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #44 kedy: 26. August , 2007, 16:55:43 »

Dlho dlho som hladal na youtube live video Queenu ako hraju Bohemian Rhapsody ale aj so strednou "galileo" pasazou. Vsade to pustaju z playbacku.

A napokon som nasiel toto a som velmi spokojny, uzasni chlapci.

http://youtube.com/watch?v=UyqpjkCwEI4
    Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.