Kimlo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 18. Január , 2009, 19:12:40 » |
|
ja ked si pustim mullenium a porovnam to s DVD 44-kou, tak šeban a spol vyhravaju na celej ciare neviem cim to je. Vravi sa ze Amici maju v krvi vela, ale tu sa mi zda ze Slovak ma pre Slovaka lepsi cit. jo, asi to budej aj tym, ze clovak vie o com slovak spieva... takze naladovo sa vie viac trafit do skladby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. Január , 2009, 09:25:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
Príspevkov: 127
Alex6661
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. Máj , 2009, 16:51:29 » |
|
Riso Muller je BOREC!
|
|
|
Zaznamenané
|
ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 30. Október , 2009, 18:07:11 » |
|
bol niekto na koncerte z toho turne co mal ? davajte piste ako to hodnotite a co nech mam co citat kym pojdem na pivec . ja som bol .2 ludia predomnou cize som bol dost blizko podia . spokojny som . muller spieval paradne nato co som od neho cakal . videl som na jutube video kde spieval s taslerom tlakovu niz na BA koncerte a dobre ze v BB tasler nebol by som sa asi zgrcal pocuvat tie jeho turbo jeee jee ou jee afekty . bubenik makal paradne , gitarista priemer , klavesak / saxofonista / flautista v jednom paradny len boleli oci ked som sa nanho kukal , bobos makal klasicky a na tie 3 vokalistky nalavo sa pozerat dalo hlavne na tu blondku co mala vystrih az po pupok ... show dobra s vyberom skladieb som spokojny , hrali asi vsetky klasicke pecky . uzil som si to celkovo paradny koncert
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2009, 18:09:12 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 30. Október , 2009, 18:51:54 » |
|
Ja som bol v Nitre, tiež celkom blízko pódia, v celku pohode koncert, Rišo občas vedel chytiť stojan od mikrofónu iba na tretí-krát, ale spieval v pohode. Markuliaka by som pochválil, bol určite nadpriemerný. Hudobníci nesklamali aj diváci boli v pohode, takže som spokojný.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 30. Október , 2009, 19:18:23 » |
|
bol niekto na koncerte z toho turne co mal ? davajte piste ako to hodnotite a co nech mam co citat kym pojdem na pivec . ja som bol .2 ludia predomnou cize som bol dost blizko podia . spokojny som . muller spieval paradne nato co som od neho cakal . videl som na jutube video kde spieval s taslerom tlakovu niz na BA koncerte a dobre ze v BB tasler nebol by som sa asi zgrcal pocuvat tie jeho turbo jeee jee ou jee afekty . bubenik makal paradne , gitarista priemer , klavesak / saxofonista / flautista v jednom paradny len boleli oci ked som sa nanho kukal , bobos makal klasicky a na tie 3 vokalistky nalavo sa pozerat dalo hlavne na tu blondku co mala vystrih az po pupok ... show dobra s vyberom skladieb som spokojny , hrali asi vsetky klasicke pecky . uzil som si to celkovo paradny koncert ja som bol na Pohode kde boli bez vokalistiek a klavesaka ...paradny koncertik ..skvely hudobnici (ten basak bol strasny sympatak )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 30. Október , 2009, 22:31:44 » |
|
bol som v BA na zadara listok...pasienky sa skvele zabavali, ja som odisiel nez sa to skoncilo, chyba v prijimaci a aspon viem ze nanho nikdy viac nepojdem
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 30. Október , 2009, 23:04:08 » |
|
ja som odisiel nez sa to skoncilo, chyba v prijimaci
Co si zas tresku niecim nevhodnym zapijal?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 31. Október , 2009, 09:23:22 » |
|
Co si zas tresku niecim nevhodnym zapijal? mozno s nou by to bolo lepsie, bol som uplne triezvy :-(
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 31. Október , 2009, 11:43:47 » |
|
bol som na Mullerovi v BA a musim povedat ze som si to dost uzil ako aj zbytok vypredanej haly Pasienky. ten Tasler dal tu tlakovu niz neskutocne dobre a myslim si ze tam slo o nieco ovela viac len o umelecky dojem. kazdopadne bolo vidiet ze ma Muller pomerne velmi dobru formu a znovu chut hrat a za 14e vyse 2h koncert s takym obsadenim, no
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 31. Október , 2009, 13:49:32 » |
|
bol som na Mullerovi v BA a musim povedat ze som si to dost uzil ako aj zbytok vypredanej haly Pasienky. ten Tasler dal tu tlakovu niz neskutocne dobre a myslim si ze tam slo o nieco ovela viac len o umelecky dojem. kazdopadne bolo vidiet ze ma Muller pomerne velmi dobru formu a znovu chut hrat a za 14e vyse 2h koncert s takym obsadenim, no v porovnani s koncertom ked mal "americku" kapelu s hiramom bullockom bol toto zial totalny odvar. ale jasne, ludom sa to pacilo, o to pokoj najviac ma dojala 20 minutova pauza v strede koncertu.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 31. Október , 2009, 13:56:49 » |
|
v porovnani s koncertom ked mal "americku" kapelu s hiramom bullockom bol toto zial totalny odvar. ale jasne, ludom sa to pacilo, o to pokoj najviac ma dojala 20 minutova pauza v strede koncertu. mne úplne vyhovovala, lebo som skoro zomrel od smädu, tak som trielil k občerstveniu
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 31. Október , 2009, 14:53:57 » |
|
v porovnani s koncertom ked mal "americku" kapelu s hiramom bullockom bol toto zial totalny odvar. ale jasne, ludom sa to pacilo, o to pokoj najviac ma dojala 20 minutova pauza v strede koncertu. jasne ze po technickej stranke to s US zoztavou malo akoby vyssiu uroven, no ides na MULLERA a to hovori za vsetko. ked on vychyti dobry den tak dostane do varu cele haly a je to silny zazitok. osobnost je to neskutocna a ked zadeli cigaretku, tlakovu niz a milovanie v dazdi tak neni o com. mna najviac dostala situacia ked po prvom songu co odohrali, tak najvacsie potlesky/jasoty celej haly a on svojim flegmatickym hlasom "Ano, toto je Bratislava" nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 31. Október , 2009, 14:56:20 » |
|
nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller
Aj v Nitre to odspievala hala, takže to mal dobre vymyslené.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 31. Október , 2009, 15:10:15 » |
|
to vsade tak si nemyslite
|
|
|