Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 20:57:29
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Richard Muller  (Prečítané 21821 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #45 kedy: 18. Január , 2009, 19:12:40 »

ja ked si pustim mullenium a porovnam to s DVD 44-kou, tak šeban a spol vyhravaju na celej ciare neviem cim to je. Vravi sa ze Amici maju v krvi vela, ale tu sa mi zda ze Slovak ma pre Slovaka lepsi cit.  :)

jo, asi to budej aj tym, ze clovak vie o com slovak spieva... takze naladovo sa vie viac trafit do skladby.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #46 kedy: 20. Január , 2009, 09:25:31 »

nema budoucnost

http://www.reflex.cz/Clanek34692.html
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #47 kedy: 29. Máj , 2009, 16:51:29 »

Riso Muller je BOREC! Zdravíčko
Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #48 kedy: 30. Október , 2009, 18:07:11 »

bol niekto na koncerte z toho turne co mal ?  Na zdravie! davajte piste ako to hodnotite a co nech mam co citat kym pojdem na pivec .

ja som bol .2 ludia predomnou cize som bol dost blizko podia .  spokojny som .  muller spieval paradne nato co som od neho cakal .  videl som na jutube video kde spieval s taslerom tlakovu niz na BA koncerte a dobre ze v BB tasler nebol  Bavím sa skvele  by som sa asi zgrcal pocuvat tie jeho turbo jeee jee ou jee afekty .
bubenik makal paradne , gitarista priemer , klavesak / saxofonista / flautista v jednom paradny len boleli oci ked som sa nanho kukal , bobos makal  klasicky  a  na tie 3 vokalistky nalavo sa pozerat dalo  Bavím sa skvele hlavne na tu blondku co mala vystrih az po pupok ... show dobra
s vyberom skladieb som spokojny , hrali asi vsetky klasicke pecky . uzil som si to

celkovo paradny koncert
« Posledná zmena: 30. Október , 2009, 18:09:12 od brko » Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #49 kedy: 30. Október , 2009, 18:51:54 »

Ja som bol v Nitre, tiež celkom blízko pódia, v celku pohode koncert, Rišo občas vedel chytiť stojan od mikrofónu iba na tretí-krát, ale spieval v pohode. Markuliaka by som pochválil, bol určite nadpriemerný. Hudobníci nesklamali aj diváci boli v pohode, takže som spokojný. Zdravíčko
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #50 kedy: 30. Október , 2009, 19:18:23 »

bol niekto na koncerte z toho turne co mal ?  Na zdravie! davajte piste ako to hodnotite a co nech mam co citat kym pojdem na pivec .

ja som bol .2 ludia predomnou cize som bol dost blizko podia .  spokojny som .  muller spieval paradne nato co som od neho cakal .  videl som na jutube video kde spieval s taslerom tlakovu niz na BA koncerte a dobre ze v BB tasler nebol  Bavím sa skvele  by som sa asi zgrcal pocuvat tie jeho turbo jeee jee ou jee afekty .
bubenik makal paradne , gitarista priemer , klavesak / saxofonista / flautista v jednom paradny len boleli oci ked som sa nanho kukal , bobos makal  klasicky  a  na tie 3 vokalistky nalavo sa pozerat dalo  Bavím sa skvele hlavne na tu blondku co mala vystrih az po pupok ... show dobra
s vyberom skladieb som spokojny , hrali asi vsetky klasicke pecky . uzil som si to

celkovo paradny koncert

ja som bol na Pohode kde boli bez vokalistiek a klavesaka ...paradny koncertik ..skvely hudobnici (ten basak bol strasny sympatak  Bavím sa skvele)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #51 kedy: 30. Október , 2009, 22:31:44 »

bol som v BA na zadara listok...pasienky sa skvele zabavali, ja som odisiel nez sa to skoncilo, chyba v prijimaci a aspon viem ze nanho nikdy viac nepojdem   Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 30. Október , 2009, 23:04:08 »

ja som odisiel nez sa to skoncilo, chyba v prijimaci

Co si zas tresku niecim nevhodnym zapijal?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #53 kedy: 31. Október , 2009, 09:23:22 »

Co si zas tresku niecim nevhodnym zapijal?  Bavím sa skvele

mozno s nou by to bolo lepsie, bol som uplne triezvy  :-(
Zaznamenané

o-yep sro
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #54 kedy: 31. Október , 2009, 11:43:47 »

bol som na Mullerovi v BA a musim povedat ze som si to dost uzil ako aj zbytok vypredanej haly Pasienky.
ten Tasler dal tu tlakovu niz neskutocne dobre a myslim si ze tam slo o nieco ovela viac len o umelecky dojem.
kazdopadne bolo vidiet ze ma Muller pomerne velmi dobru formu a znovu chut hrat a za 14e vyse 2h koncert s takym obsadenim, no  Nechajte ma vydýchať   Bravooo
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 31. Október , 2009, 13:49:32 »

bol som na Mullerovi v BA a musim povedat ze som si to dost uzil ako aj zbytok vypredanej haly Pasienky.
ten Tasler dal tu tlakovu niz neskutocne dobre a myslim si ze tam slo o nieco ovela viac len o umelecky dojem.
kazdopadne bolo vidiet ze ma Muller pomerne velmi dobru formu a znovu chut hrat a za 14e vyse 2h koncert s takym obsadenim, no  Nechajte ma vydýchať   Bravooo

v porovnani s koncertom ked mal "americku" kapelu s hiramom bullockom bol toto zial totalny odvar. ale jasne, ludom sa to pacilo, o to pokoj  :)
najviac ma dojala 20 minutova pauza v strede koncertu.
Zaznamenané

o-yep sro
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #56 kedy: 31. Október , 2009, 13:56:49 »

v porovnani s koncertom ked mal "americku" kapelu s hiramom bullockom bol toto zial totalny odvar. ale jasne, ludom sa to pacilo, o to pokoj  :)
mne úplne vyhovovala, lebo som skoro zomrel od smädu, tak som trielil k občerstveniu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #57 kedy: 31. Október , 2009, 14:53:57 »

jasne ze po technickej stranke to s US zoztavou malo akoby vyssiu uroven, no ides na MULLERA a to hovori za vsetko. ked on vychyti dobry den tak dostane do varu cele haly a je to silny zazitok. osobnost je to neskutocna a ked zadeli cigaretku, tlakovu niz a milovanie v dazdi tak neni o com.

mna najviac dostala situacia ked po prvom songu co odohrali, tak najvacsie potlesky/jasoty celej haly a on svojim flegmatickym hlasom "Ano, toto je Bratislava"

nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #58 kedy: 31. Október , 2009, 14:56:20 »

nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller
Aj v Nitre to odspievala hala, takže to mal dobre vymyslené.:)
Zaznamenané

I love my VHT!
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #59 kedy: 31. Október , 2009, 15:10:15 »

to vsade tak si nemyslite  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.139 sekund, 23 otázok.