Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:54:54
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Richard Muller  (Prečítané 21769 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #75 kedy: 21. Jún , 2010, 16:05:26 »

Cez vikend som videl Mullera na dnoch Petrzalky a to bol jeden uzasny koncert.
Muller ma charizmu a vyborne pesnicky, to staci.
Z kapely som sa posral zo saxafonistu. Bol som trosku pripity, ale s urcitostou viem povedat, ze hral krasne. gitarista - Markuliak....prvy krat som o nom pocul a prvy krat som ho pocul. Velke prekvapenie pre mna...vyborny zvuk mal do vsetkych Mullerovych skladieb.
vcera som bol v Trencine na Mullerovi - klobuk dole, super koncert  Na zdravie!
Zaznamenané
erny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 136

« Odpoveď #76 kedy: 21. Jún , 2010, 16:25:26 »

vcera som bol v Trencine na Mullerovi - klobuk dole, super koncert  Na zdravie!
tiez som bol mrknut.usi nenamietali nic.az na to,ze dalej od podia bol uz zvuk utopeny..bedne na zemi...
« Posledná zmena: 21. Jún , 2010, 16:27:23 od erny » Zaznamenané

..bude ako nebolo...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #77 kedy: 21. Jún , 2010, 17:50:53 »

Mal som moznost stat za podiom, resp. za oponou. Koncert bol fakt vyborny, zaciatok chlapci zahrali tak, az mi behal mraz po chrbte. Total skvela atmosfera sla z tej muziky ! :)
Toho gitaristu som tiez videl prvykrat, velmi sikovny, krasne okopcil Sebana v tych Mullerovych songoch (vyhravky a tak..), ale nepacili sa mi jeho improvizovane sola. Btw - hral na Line6 Bogner kombo do viacerych krabiciek. http://www.bassexchange.com/catalog/images/Line%206%20Spider%20Valve%20212.jpg
Basak Vito - klobuk dole, PAN basak, Lakland basa do Epifani hrala jak jeden diabol. Bobos vie vytvorit krasne melodie, aj improvizovat brutalne. Misko Zacek - klasa sam o sebe !  Zdravíčko
Pan Muller bol v zakulisi trosku nervozny, ale na podiu to vybalil uplne. Velky respekt.  :)

Na zdravie!
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #78 kedy: 21. Jún , 2010, 19:20:54 »

mna ten koncert neoslovil, odisiel som po uvodnych pesnickach.
nepacil sa mi zvuk, cakal som ze to zvukari doladia cez prvu, max druhu pesnicku, co sa nestalo.

Muller uz nie je to co byval, jeho prejav mi prisiel bez zivota, uz nemal tu charizmu ako pred niekolkymi rokmi.
Jeho velky comeback na Pohode spred dvoch ci troch rokov bolo obrovske faux pass, v jednej skladbe spieval o takt pozadu a ani mu to neprislo.

Terajsia jeho skupina sa neda porovnavat s formaciami s korymi hraval doteraz. Nehraju zle, su to vynikajuci muzikantu, ale nie su to osobnosti ktore by davali osobny vklad.
Najviac sa mi Muller pacil ked spolupracoval so Sebanom, tam bol pocut Andrejov prinos, albumy Nocna optika, Koniec sveta a LSD su jeho najlepsie albumy.

Poslednych desat rokov su jeho pesnicky stale o tom istom.

Zaznamenané

FALLGRAPP
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #79 kedy: 21. Jún , 2010, 19:24:39 »

nepacil sa mi zvuk, cakal som ze to zvukari doladia cez prvu, max druhu pesnicku, co sa nestalo.

Muller uz nie je to co byval, jeho prejav mi prisiel bez zivota, uz nemal tu charizmu ako pred niekolkymi rokmi.
Jeho velky comeback na Pohode spred dvoch ci troch rokov bolo obrovske faux pass, v jednej skladbe spieval o takt pozadu a ani mu to neprislo.

Terajsia jeho skupina sa neda porovnavat s formaciami s korymi hraval doteraz. Nehraju zle, su to vynikajuci muzikantu, ale nie su to osobnosti ktore by davali osobny vklad.
Najviac sa mi Muller pacil ked spolupracoval so Sebanom, tam bol pocut Andrejov prinos, albumy Nocna optika, Koniec sveta a LSD su jeho najlepsie albumy.

Zvucila to firma Amex, konkretne sam majitel (?) Kristian, ci ako sa vola.. Je pravda, ze Seban, Buntaj, Rozsa bol najvacsim prinosom jak Mullera, tak vsetko, co stvorili. :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #80 kedy: 21. Jún , 2010, 20:00:25 »

zdielam nazor.
na tomto koncerte som nebol, bol som na tom aquacity turne ci co to bolo a veru prejav ma nenadchol.
taktiez pan zacek je sice uzasny dychar, ale ked som ho postupne pocul hrat to iste u lipu, kirschnerky a vselikde inde, tak sa mi prejedol a u mullera mi vyslovene vadil.
Zaznamenané

o-yep sro
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #81 kedy: 21. Jún , 2010, 20:34:09 »

Zvucila to firma Amex, konkretne sam majitel (?) Kristian, ci ako sa vola.. Je pravda, ze Seban, Buntaj, Rozsa bol najvacsim prinosom jak Mullera, tak vsetko, co stvorili. :)
Ved prave, ze Amex.. na slovensku su spicka, tak som cakal TOP kvalitu a som presvedceny, ze vysledny zvuk mohol byt omnoho lepsi.
Tak isto vytka voci svetlam, odchadzal som pocas stvrtej skladby, ale tie presety v ich svetelnom pulte avolite pearl tam maju par rokov rovnake.
Majitel Amexu je Igor Demcak a toho som uz dlho nevidel zvucit.
Zaznamenané

FALLGRAPP
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #82 kedy: 22. Jún , 2010, 13:33:04 »

mullerovi najviac chyba jaro filip. ale aj tak sa mi nove veci pacia a ide to dobrym smerom.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #83 kedy: 27. Jún , 2010, 15:29:21 »

Mullerova nova vec (2010), velmi mi sedi tento novy sat ktory svojej muzike dal. Taka postmoderna elektornika a la Depeche
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
udry
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 27. Jún , 2010, 17:56:47 »

Mullerova nova vec (2010), velmi mi sedi tento novy sat ktory svojej muzike dal. Taka postmoderna elektornika a la Depeche
sa vrátil k tomu, s čím začínal  Na zdravie!
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #85 kedy: 27. Jún , 2010, 19:35:48 »

nie je to zle ale Mullenium live alebo s amikmi to je iny level  Som metlak
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.