MageZ
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 24. Máj , 2007, 12:04:25 » |
|
A Paiste a Lucia.
Paiste je Luciin brat, Majo sa tusim vola. Bubenik z Hard Maple.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 24. Máj , 2007, 12:11:24 » |
|
midnightstranger - na budúci týždeň zorganizujeme pivo, kde popozývam všetkých, ktorý pomáhali na feste, takže tam ťa chcem vidieť, aj cestu ti hradím. V pohode to nebude treba, len na buduci tyzden v pondelok a utorok nemozem. Ale kazdopadne velmi rad pridem.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 24. Máj , 2007, 12:18:11 » |
|
Tak to dáme zas na stredu. Čiže budúcu stredu 31.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste. Ďalší ľudia z fóra sa môžu pridať, ale platia si sami.
|
|
« Posledná zmena: 24. Máj , 2007, 12:34:56 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 24. Máj , 2007, 12:34:20 » |
|
Progrocker - Gabo z Mady ti odkazuje, že si sa zmýlil. 11-tky DR (sada od 0,11 po 0,50) majú
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 24. Máj , 2007, 12:35:50 » |
|
merci beaucop ... jasne ze si nespravil, ked sa to pise beaucoup
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 24. Máj , 2007, 13:11:04 » |
|
sakra Tu parles bien francais?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 24. Máj , 2007, 13:48:51 » |
|
max nebol, boli: mangaZ, Iggnac, Altosopranus, MartinBA, Poprocker, Robertko, Rasista, Pivu, marrtinka, bambuca a specialny host Gabo z Mady. Ja som bol vcera opat na cajicku a dzusiku, ale to preto, ze som sa obetoval a robil som sofera. Snad sa ma ta tento krat Iggy zastane. A test z francuztiny som dodrbal, samozrejme merci beaucop a kurňa jaká marrtinka, co su transvestid? inak škoda, že ma už hádzalo do komatu, inak by som zostal dlhšie, ale i tak sa mi zle stávalo, ten Staropramen není pre mňa
|
|
« Posledná zmena: 24. Máj , 2007, 13:51:59 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 24. Máj , 2007, 15:09:53 » |
|
zase som pocul kalamitne spravy od Branislava Progrcaca ze ste boli ani nemecke dogy. Ja som siel pesko domov a dosiel som za 50 min do postele.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 24. Máj , 2007, 15:15:34 » |
|
zase som pocul kalamitne spravy od Branislava Progrcaca ze ste boli ani nemecke dogy. Ja som siel pesko domov a dosiel som za 50 min do postele. Ale no, zas nic vynimocne sa neudialo, kulturne sme si dali par parov piv.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 24. Máj , 2007, 15:37:12 » |
|
Mobil hlasi, ze Taxi Taxi - 4.06 To uz muselo byt dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 24. Máj , 2007, 16:43:31 » |
|
ale pekné strentnutie, rasťo na budúce ti ten sveter už donesiem
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 24. Máj , 2007, 16:49:43 » |
|
sakra Tu parles bien francais? non, je ne pas parle bien
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. Máj , 2007, 16:56:02 » |
|
Tak to dáme zas na stredu. Čiže budúcu stredu 31.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste. Ďalší ľudia z fóra sa môžu pridať, ale platia si sami. V stredu je 30.5.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 24. Máj , 2007, 17:12:15 » |
|
Tak to dáme zas na stredu. Čiže budúcu stredu 31.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste. Ďalší ľudia z fóra sa môžu pridať, ale platia si sami. V stredu je 30.5. Iba som ťa skúšal.. Takže opakujem - budúcu stredu 30.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste. Ďalší ľudia z fóra sa môžu pridať, ale platia si sami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|