Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2340 kedy: 27. Júl , 2010, 10:46:28 » |
|
ja vo štvrtok nemôžem, inak by som sa prišiel pozrieť aj tam. Ak sa vám v stredu bude chcieť vybehnúť len na pivo, dajte sem vedieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2341 kedy: 27. Júl , 2010, 11:12:47 » |
|
Tak v stredu alebo vo stvrtok ak bude nejake stretko, tak by som aj dosiel.
Co tam s Tebou ale? Gibsony nemas rad, z BA nie si, este si aj anarchista.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #2342 kedy: 27. Júl , 2010, 12:09:41 » |
|
Co tam s Tebou ale? Gibsony nemas rad, z BA nie si, este si aj anarchista. Mozeme si zasermovat... inak Gibsony mam rad, z BA mam zenu a to dokonca z Pétržky, co ako vidim dnes na videach je nieco podobne ako nase ciganske osady a anarchista som greckokatolicky, aby som trosku podporil ludsku individualitu v tomto stadovitom state
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #2343 kedy: 28. Júl , 2010, 01:46:04 » |
|
No tak na štvrtkových návštevníkov randálu sa teším, konečne si pripijem s pár ľuďmi odtálto hádam :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2344 kedy: 28. Júl , 2010, 12:25:56 » |
|
Dnes skočím pravdepodobne na pivo s marrtinom. Spomínal nejakú krčmu pod hradom - Modrá hviezda (nad Čertom), kde sa v stredy dokonca sejšnuje. Kto má chuť sa pridať, nech crnkne, alebo rovno dobehne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2345 kedy: 28. Júl , 2010, 12:51:07 » |
|
modra hviezda? tam kam chodia nemecki turisti ked zidu z hradu? moze byt ze sa tam da zurovat po novom, ale bolo to tam vzdy ako restauracia...raz tam nad vecerou sedeli kandidati OKS a nevyzeralo to tam moc na najebanie - ked sme si objednali 5 piv a 5 rumov tak casnik poriadne skrivil usta...ale moze byt uz nova doba.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2346 kedy: 28. Júl , 2010, 12:53:15 » |
|
modra hviezda? tam kam chodia nemecki turisti ked zidu z hradu? moze byt ze sa tam da zurovat po novom, ale bolo to tam vzdy ako restauracia...raz tam nad vecerou sedeli kandidati OKS a nevyzeralo to tam moc na najebanie - ked sme si objednali 5 piv a 5 rumov tak casnik poriadne skrivil usta...ale moze byt uz nova doba.
podla mna to bolo tym, ze ste si objednali rum, lebo to sa dava iba do kolacov
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #2347 kedy: 28. Júl , 2010, 13:19:14 » |
|
sak nova doba! host vyhazuje vrchniho. to je tu uz davno:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #2348 kedy: 28. Júl , 2010, 14:51:06 » |
|
Čujte a zajtra kedy? Ja bych tam bol asi tak o 1730, vtedy končím v YMCE a domov sa mi neoplatí sa drbať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #2349 kedy: 28. Júl , 2010, 17:41:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #2351 kedy: 18. August , 2010, 18:30:56 » |
|
POZOR! Chcel by som upozornit, ze v case od soboty do utorka sa daju ocakavat v Bratislave povodne.
V juni som ma povoden doma v Tatrach. Teraz som chcel ist do sev. Ciech a samozrejme povodne, tak som zmenil ciel dovolenky na Turiec, kde som teraz. Samozrejme povodne. V sobotu sa presuvam do BA. Sorry.
PS: Na streche auta budem mat MTB, tak ak ma niekto zaujem, mozeme dat nieco...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2352 kedy: 18. September , 2010, 09:37:50 » |
|
vo stvrtok ideme s Progacom na pivo <reklamna povinna vsuvka>hiwatty su najlepsie aparaty</reklamna povinna vsuvka> - kto sa prida ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2353 kedy: 18. September , 2010, 09:46:13 » |
|
ja by som sa aj pridal.. dlho som vas nevidel.. zatial prebezne miesto by bolo asi kde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2354 kedy: 18. September , 2010, 09:47:32 » |
|
Niekde v centre asi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|