hangar_18
|
|
« kedy: 09. Máj , 2006, 18:25:24 » |
|
neviete niekto poradit kde zozeniem drevo na telo gitarky, rosnicka-baumax-hornbach to urcite nebude:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Máj , 2006, 18:50:28 » |
|
Nikde. Jedine, ze by Ti dal/predal nejaky gitarar. Skorej predal a urcite nie lacno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Máj , 2006, 18:52:59 » |
|
no do riti:woohoo: taku odpoved som vazne necakal:(
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Máj , 2006, 19:07:51 » |
|
v Jarovciach je firma co predava exoticke dreva a kubik padauku stoji 14 tisic (to su tak 4 gitary).
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Máj , 2006, 19:25:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Máj , 2006, 19:29:08 » |
|
roberto napísal:v Jarovciach je firma co predava exoticke dreva a kubik padauku stoji 14 tisic (to su tak 4 gitary). To si prosim ta ako vypočital? Kubik-4 gitary? To by museli mat 25 cm hrube telo a velke ako polovica dveri. Keby 0.05 kubika tak ano.Samozrejme vo fošnach.Pokial by to boli \"siahovice\" tak je to ina matematika,ale aj tak viac ako 4 ks. Naposledy upravil rudy, : 09.05.2006 o 21:15
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Máj , 2006, 20:51:06 » |
|
Iggy vie o firme, co robi husle na zakazku - firma SVS. Im dovazaju kvalitne drevo na husle, ale javorove, mozno cez nich nejaky kontakt na dodavatela.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Máj , 2006, 20:55:49 » |
|
pocitam s pokusmi ktore nevyjdu, nic neboj moja matika je dobra.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Máj , 2006, 20:59:54 » |
|
Možeš skusit aj v stolarskych dielnach kde robia masiv nabytok /rustikalny/.Tam použivaju aj exot.dreva.Tam by ti mohli bez problemov kus fošne\" pustit\".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Máj , 2006, 21:02:46 » |
|
roberto napísal:pocitam s pokusmi ktore nevyjdu, nic neboj moja matika je dobra. No ked vezmeme,že kubik fošni je kocka o strane 1m tak maš OBROVSKY odpad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Máj , 2006, 22:29:43 » |
|
kazdopadne,dobre drevo zadarmo nikde nedostanes podla mna..ja by som asi skusil podla rastisa zabehnut dakemu gitararovi..s dakym peniazkom vo vrecku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Máj , 2006, 23:26:36 » |
|
k tomu imbusovmu prispevku: SVS dovaza iba javor a smrek a maju to uz rezane v kusoch na husle. maju par kusov narezanych aj na cela, ale gitaru z toho nespravis. javor sice maju velmi kvalitny, ale ho aj extremne draho predavaju a navyse radi ojebavaju, ked sa da. cez nich cesta urcite nevedie. a viem, ze dovazaju zovsadial, casto z rumunska napriklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 10. Máj , 2006, 00:20:03 » |
|
Prave som nazov temy precital ako \"na drevo v BA\".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 10. Máj , 2006, 08:10:55 » |
|
rudy napísal:No ked vezmeme,že kubik fošni je kocka o strane 1m ... Z kubika dreva by sa dalo spravit aj 20 gitar...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 10. Máj , 2006, 08:13:10 » |
|
Milos1 napísal:rudy napísal:No ked vezmeme,že kubik fošni je kocka o strane 1m ... Z kubika dreva by sa dalo spravit aj 20 gitar... No niekto dokaže len 4. A v pohode sa da spravit min. 40 ks. Naposledy upravil rudy, : 10.05.2006 o 09:17
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|