max
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 30. Apríl , 2007, 17:25:01 » |
|
Neviem ci uz to niekto hodil sem ale ak hras cez desktop s normalnym monitorom (CRT) a si k nemu blizko, tak to chyta vazby zo snimacmi, a robi to bordel. (len single) Na vyskusanie staci vypnut monitor.
|
|
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2007, 17:25:42 od max »
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 30. Apríl , 2007, 18:12:31 » |
|
No to je pravda - dokazom moze byt moja zabrumena ukazka, co som nechaval vcera. CRT je nepriatel, treba od neho na par metrov a este si najst spravny sklon. A brumia aj HB, ale pri SC je to uplne zle - signal / brum 1:1 a to uz nepomoze ziadny noise gate sveta (ak mi k tej ukazke dobroprajne radili ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 30. Apríl , 2007, 18:52:07 » |
|
...ide ale huci, piska atd.. A pocut tam aj gitaru, alebo to len susti, huci, sumi a piska? Lebo mam z toho prispevku pocit, ze gitara tam nehra. O takom probleme som uz pocul, ale neviem co s tym. Radil by som si skusit iny soft, na zaciatok, napr. DSound RT Player, ten je aj pomerne pekny, demo sa da stiahnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cipatoor
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 01. Máj , 2007, 16:01:19 » |
|
gitaru tam asi nepocut. Ale asi to necham tak, lebo to nemozem rozbehat. Teraz ma napada, ze by som potreboval nejaku zvukovu kartu, ktora podporuje ASIO s nizkou latenciou pre ten program. Mam zaujem kupit nejaku, ale tu by mi stacila aj nejaka obycajna za 2000,-Sk ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 01. Máj , 2007, 16:03:39 » |
|
Ja mam realtek ac97 jak ty a ide mi to v pohode.Chce to cas a trpezlivost ako som uz spomenul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 01. Máj , 2007, 16:07:50 » |
|
mrkni clanky na uvodnej strane fora. rastis tam ma velmi dobre napisane co a ako v tvojom pripade.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Jún , 2007, 15:19:15 » |
|
gitaru tam asi nepocut. Ale asi to necham tak, lebo to nemozem rozbehat. Teraz ma napada, ze by som potreboval nejaku zvukovu kartu, ktora podporuje ASIO s nizkou latenciou pre ten program. Mam zaujem kupit nejaku, ale tu by mi stacila aj nejaka obycajna za 2000,-Sk ? okej vsetko pozapajaj zapni si v: - ovladaci panel>Sound effect manager> tam si zapni Line IN - ovladaci panel>Zvuky a zvukove zariadenia> Hlasitost zariadenia *upresnit*>Moznosti>Vlastnosti>Zaznam>OK>tam zaskrtni LINE IN alebo Vystup alebo daco take.. Good Luck
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. Jún , 2007, 16:24:27 » |
|
Line In musi byt zapnute v nahravani a vypnute v prehravani vo windowsackom mixpulte, to je cele.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 07. Október , 2007, 12:49:41 » |
|
Teraz trosku poprem, co tu hlasam posledny rok. Trochu viacej som sa povrtal v GR2 a napriek predchadzajucim opakovanym znechuteniam som si niektore simulacie celych aparatov celkom oblubil. Mozno to kazdy vie a teraz budem objavovat Ameriku... Vsetky tie simulacie mi totiz vzdy zneli strasne nemastne, mdlo a nahovno. Finta je, ze kazdemu aparatu sa da zobrazit zadna strana a tam su tie klucove gombiky - bias, response, saq a vac. Sice som vedel uz davno, ze tam ta moznost je, ale len tot nedavno som sa s tym pohral a zazrak je na svete. Sranda je, ze kazdy aparat vyzaduje ine nastavenie a ulohu zohravaju ine nastavovaky, ale kazdy sa da pomerne znacne vylepsit. Treba si ovsem stale kontrolovat input a output urovne, lebo GR2 sa da dostat velmi rychlo do neprijemnej limitacie. Cela ta sada zadnych nastavovakov mi pride dolezitejsia, ako samotne korekcie aparatu. Samozrejme DiBox DiBox DiBox - bez toho nema cenu cokolvek solichat... Zaroven by ma zaujimalo aspon hrube vysvetlenie tych funkcii - bias, response, saq a vac - co sa s tym ma vlastne docielit, pretoze priznam sa, ze ja s tym krutim len podla ucha bez nejakeho konkretneho zameru. Sranda je, ze trebars TwinReverb sa da dostelovat az do akejsi samooscilacie... Uz je vonku GR3, takze som zvedavy. V kazdom pripade este nedavno som myslel, ze na aparaty Amplitube 2 , na boxy GR2 ale teraz mi pride Amplitube2 ako uplna nuda (teda ak aj tam nahodou nie su nejake funkcie, ktore som nepostrehol ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 07. Október , 2007, 13:05:35 » |
|
tak s tymto si ma prekvapil,ja som vobec netusil,ze tam je aj nejaky zadny panel inak urobili teraz aj Amplitube,kde budu cisto metalove zvuky..maju o tom info na stranke..ktovie,ako to bude hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 07. Október , 2007, 13:41:12 » |
|
Ja som to tiez objavil davno, ale radsej som sa s tym nebabral, aby som nedo.ral viac ako je pripustne.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 07. Október , 2007, 14:15:28 » |
|
Mne sa z GR2 pacil ten Vox, aj ked neviem, ci to s nim nieco ma spolocne. Rovnako ten Fender, co tam je. Teraz ale doma hravam cez Revalver, paci sa mi najviac. Ta Mesa, Bassman a ten druhy Fender. Neriesim, ci sa to podoba, neviem posudit, ale ked chcem cisty higain, dam si Mesu. Ked chcem kusok bordelu v zvuku, tak nakopnem nejaky ten "Fender". A super su potenciometre Distrortion a Crunch na simulaciach reproboxov. Da sa tych nastavit, ako skresluju repraky a ako sa spravaju, ked su prebudene. Da sa spravit aj kvazi taky zvuk, ako ked ide z repraku vyskocit membrana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 07. Október , 2007, 16:23:29 » |
|
Teraz trosku poprem, co tu hlasam posledny rok. Trochu viacej som sa povrtal v GR2 a napriek predchadzajucim opakovanym znechuteniam som si niektore simulacie celych aparatov celkom oblubil.
nejake nahravky zvukov, ktore ta presvedcili by neboli odveci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 07. Október , 2007, 16:51:13 » |
|
Keď si dáš v GR do toho "magnetofónu"resp.prehrávača-nahrávača nejakú sekvenciu ktorá je tam,tak budeš prekvapený ako to hrá.Mám dojem akoby mu dosť záležalo na tom aký gitarový signál mu pustíš do vstupu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 07. Október , 2007, 16:58:14 » |
|
to urcite, tie ich vzorky hraju vzdy lepsie, ako moje. tiez asi nebude DiBox ako DiBox. by ma zaujimalo, ako to hra s ich original pedalom.
co je to v skutocnosti ten "saq" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|