Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 06:23:12
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NI GuitarRig2  (Prečítané 34030 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #90 kedy: 25. Október , 2007, 19:47:40 »

skusil som to s nim a bez neho a nevidim ziaden rozdiel, asi tak
Zaznamenané

stoka!
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #91 kedy: 25. Október , 2007, 20:05:09 »

Tak som si stiahol demo GR3 a musim vam povedat,ze je to parada.Ked tuknte na gombik learn tak sum skoro uplne zmizne a tie spatne vazby atd,neviem ci to tak funguje aj u GR2 lebo mi to prave zacalo blbnut,ale takto je ta GR3 paradna.A paradne su uz tie presety co su prednastavene.Odporucam to demo.Vsetko tam funguje len akurat po polhodine sa vypne
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #92 kedy: 25. Október , 2007, 20:20:22 »

...Ked tuknte na gombik learn tak sum skoro uplne zmizne

to funguje aj u 2ky

miso_kolo - tiez som skusal Morley wah. neni truebypass, tak som logicky usudil, ze bude robit co ma. ale tiez som nejake vyrazne zlepsenie s nim v ceste nespozoroval
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #93 kedy: 03. November , 2007, 22:44:42 »

Tak som si stiahol demo GR3 a musim vam povedat,ze je to parada.Ked tuknte na gombik learn tak sum skoro uplne zmizne a tie spatne vazby atd,neviem ci to tak funguje aj u GR2 lebo mi to prave zacalo blbnut,ale takto je ta GR3 paradna.A paradne su uz tie presety co su prednastavene.Odporucam to demo.Vsetko tam funguje len akurat po polhodine sa vypne

a daju sa ti ulozit presety?
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #94 kedy: 04. November , 2007, 22:34:35 »

Nie,nedaju
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #95 kedy: 04. November , 2007, 22:40:22 »

tak to uz mas dve veci ha ha ha
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 12. November , 2007, 13:35:54 »

takze zohnal som si konecne krabicku,ktora mala sluzit ako DiBox. Skusal som tie Rastisove presety,co sem dal. Je uplne jedno,ci hram cez krabicku,cez POD alebo uplne rovno do zvukovky,tie presety su strasne prehlusene a pokial nedam Output pod -33dB,tak to stale klipuje. Co sa tyka zvuku,tak je tam rozdiel medzi tym,ked dam gitaru priamo do zvukovky a ked hram cez Pod alebo tu krabicku. V druhom pripade je zvuk hutnejsi,viac skresleny a farebnejsi. Ale rozdiel medzi Podom a krabickou je uplne minimalny,cize z toho vyplyva,ze POD je tiez vlastne DiBox.

Akurat neviem,preco mi tie presety hraju tak strasne nahlas. Ked dam ten output na -33dB,tak uz to na outpute neklipuje,ale ked som si vsimol Master Volume v sekcii CABINETS & MICS tak to je tam uplne na max a je to stale v klipe,ani sa to nepohne,dokial uplne neprestanem hrat.

Ked zoberiem napr. preset Vox,tak mi to nehra ani nahodou tak,ako Rastisovi. Takze uz fakt neviemm,co mam vyskusat  ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 12. November , 2007, 14:44:29 »

...tie presety su strasne prehlusene a pokial nedam Output pod -33dB,tak to stale klipuje...

Akurat neviem,preco mi tie presety hraju tak strasne nahlas. Ked dam ten output na -33dB,tak uz to na outpute neklipuje,ale ked som si vsimol Master Volume v sekcii CABINETS & MICS tak to je tam uplne na max a je to stale v klipe,ani sa to nepohne,dokial uplne neprestanem hrat.

tie inputy a outputy NIE SU SUCAST PRESETU. V tych mojich presetoch su vyhulene boxy naplno, mam pocit ze to vtedy hra inac a lepsie. TO DA ROZUM, ZE KED TO JE VYHULENE, ZE TO KLIPUJE, STIAHNEM OUTPUT. TO DA ROZUM, ZE KED TO JE PREVALENE UZ NA VSTPUE, STIAHNEM INPUT Si píš!!!

..... je to stale v klipe,ani sa to nepohne,dokial uplne neprestanem hrat.

to ze to tam ma nejaku internu indikaciu cohosi neznamena, ze je to v klipe. v klipe sa rozumie ze to prekracuje pomyselnych 0db a ide to do digitalneho skreslenia. na to tam je parameter output, ktory si treba vzdy nastavovat individualne.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 12. November , 2007, 14:47:17 »

ved som potom ten output stiahol,na -33 a uz to neklipovalo..ale ten zvuk nebol ani zdaleka taky,ako tvoj. Mne ten Vox ovela viac skresloval,bolo to podobne tym ukazkam,co dal Martinlm

na akej gitare si to nahraval? mozno ja mam viac skreslenia preto,lebo mam humbucker.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #99 kedy: 12. November , 2007, 14:49:57 »

ved som potom ten output stiahol,na -33 a uz to neklipovalo..ale ten zvuk nebol ani zdaleka taky,ako tvoj. Mne ten Vox ovela viac skresloval,bolo to podobne tym ukazkam,co dal Martinlm

na akej gitare si to nahraval? mozno ja mam viac skreslenia preto,lebo mam humbucker.

Humbucker DiMarzio Fast Track II. A ten input tam mas naco, ked Ti to kresli ? Vsak cca viem, ako asi kresli JCM, ako asi kresli AC30, tak si ten input nastavim adekvatne tak, nech nerobim z TwinReverbu hi-gain
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #100 kedy: 12. November , 2007, 15:07:49 »

vidim, ze budes musiet poslat vladovi foto tvojej plochy ako to mas nastavene ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #101 kedy: 12. November , 2007, 15:09:52 »

vidim, ze budes musiet poslat vladovi foto tvojej plochy ako to mas nastavene ha ha ha

ta ukazka AC30 odnaposledy je z tej presetovej banky, co som nechaval. input a output si musi nastavit kazdy sam, to nie je sucastou presetu (logicky). je to hrane na gitare s HB, cez krabicku DOD. vsjo.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #102 kedy: 12. November , 2007, 15:12:39 »

ved ok...mne to vysvetlovat nemusis. myslim, ze rozdiel moze byt aj v samotnych DI boxoch. ina frekvencna charakteristika a samozrejme gitara
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #103 kedy: 12. November , 2007, 15:13:02 »

ked niekto nevie takuto jednoduchu vec ako zahrat na gr2 tak dobru vlastnu nahravku co si sam spravi tak najskor o 5 rokov.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #104 kedy: 12. November , 2007, 15:21:13 »

ta veta bola taka hlboka, ze som ju skoro nepochopil ha ha ha pis ciarky, lepsie sa to potom cita :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.031 sekund, 23 otázok.