Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 16:49:11
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NI GuitarRig2  (Prečítané 34104 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« kedy: 17. Máj , 2006, 18:34:37 »

vie niekto v tomto robiť ?
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 17. Máj , 2006, 18:48:20 »

Co konkretne potrebujes ?
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 17. Máj , 2006, 18:49:00 »

nejako mi to stále hučí ,aj keď nehrám
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #3 kedy: 17. Máj , 2006, 19:03:05 »

akú máš zvukovku?
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 18. Máj , 2006, 19:10:28 »

rady napísal:
Citácia
akú máš zvukovku?

tá čo je na doske - 8 kanálová - REALTEK AC97 SOUND

ale to asi zvukovou nebude , lebo ukazuje hlasitosť INPUT A OUTPUT ,aj keď nehrám

Naposledy upravil PalinkoZa, : 18.05.2006 o 20:12
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 19. Máj , 2006, 13:19:08 »

Neda sa radit. Musis napisat ovela viac - co huci, ako huci, co znamena, ze huci, kedy to este nerobi a kedy uz hej, ake kable, aky vstup na zvukovke, aky driver....

\"Nejako mi stale huci\" je akoby som telefonoval obvodnemu \"Nejako sa citim divne, co mam robit ?\"...
Zaznamenané
Melvin
nováčik
*
Príspevkov: 60

« Odpoveď #6 kedy: 20. August , 2006, 10:38:25 »

Ja mam tiez AC97 a tiez to susti jak sproste, asio drivery mam s lagom 32 sec. takze na hranie Stand alone mozem zabudnut tak som tam musel pacnut ASIO4all a tam to susti jak sproste ,ale mozem hrat realtimovo. Inac zaujmalo by am ci sa s tym vobec da volaco spravit. NIako to zredukovat alebo co. Ked zacnem hrat tak ten sumot, chrapot  zanikne v gitare ale ked prestanem hrat tak to je miestami neznesitelne...:unsure:
Zaznamenané

DArk SiDE of my guitar Si píš!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 20. August , 2006, 14:22:48 »

Melvin - hras do mic in alebo line in ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 20. August , 2006, 17:18:36 »

Neda sa nahodou na tej realtek kdesi nastavit, ci je ten vstup mono mic in, alebo stereo line in ? Teda ak tam nie su na to samostatne diery. Mari sa mi cosi, ze to bude tak. Pretoze je blbost, aby karta nemala line in, skorej by nemala mic in. Rozdiel to samozrejme bude. Mic in je este predzosilovac navyse, takze nasobi vsetky bordely a brumy. Navyse na doskovke je ten preamp uplne nahovno. Ja robim iba s line in...
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #9 kedy: 20. August , 2006, 17:48:55 »

Ja mam tiez Presne tu istu zvukovku a je tam aj line in. A mne to nesusti. Dokonca sa mi podarilo latenciu potlacit na minimum. no potom zistil, ze tie zvuky su v tom GuitarRig uplne na nic...:woohoo:
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #10 kedy: 20. August , 2006, 18:42:07 »

ĄUplne na nič je asi silné slovo.Dá sa to použiť a pri trpezlivosti sa dá na tom v pohode fungovať.Treba mať slušnú zvukovku a pri skreslených zvukoch treba dať -zapnúť vysoké rozlíšenie.Kamoš na ňom robil reklamu pre Gambrinus-možnosť počuť na tv Prima \"BAR reality show\".
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 20. August , 2006, 19:00:25 »

ffamp napísal:
Citácia
Uplne na nič je asi silné slovo.Dá sa to použiť a pri trpezlivosti sa dá na tom v pohode fungovať.Treba mať slušnú zvukovku...

Pisal som o mic in na doskovke Realtek. Vsak aj ty pises, ze treba mat slusnu zvukovku, takze si asi myslel inu, ako doskovku, nie ? Ja hram bezne do line in cez \"di-box\" a s vysledkami som max spokojny, myslim, ze netreba vobec riesit nejake mic iny a pod...
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #12 kedy: 20. August , 2006, 19:10:30 »

Však to je jasné že tá dosková sa na tieto aplikácie vôbec nehodí-to bolo pre midnightrangera určené.A dosť záleží na \"prispôsobovacej\"krabičke.Trebárs na Amplitube sa mi dosť osvedčila škatužka -kópia MXR microamp,na Guitar rig mi viac sedel Boss DD3.Ale tiež pokukávam po nejakej slušnejšej karte-asi M-audio Fast Track Pro,aj keď na nej sa mi instrument vstup moc nepozdával,ale mal som ju len krátko doma.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #13 kedy: 20. August , 2006, 22:03:37 »

to rastis:ten mikrofonovy zosik sa da softwareovo vypnut aj zapnut.je to pocut okamzite.mam ho samozrejme vypnuty.ale nic ako rozlisenie mic a line in tam nieje....no hra to...
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #14 kedy: 10. November , 2006, 21:23:02 »

mam taky problem ze ked idem nahravat druhu stopu-solo tak je to pocut velmi slabo a ten doprovod je hlasno...skusal som stiahnut hlas prvej stopy a pridat na druhej u furt to nahra potichu..kua stym nastavovanim + - volume som skusal skoro vsetko....kto vie ako nato?.....jedine tak je to dobre ked na jednom tapedecku nahram jednu a na druhom zas druhu gitaru...a ked pustim play na obidvoch naraz je to ok...ale ako to potom ulozit,ked mi to ulozi len z jedneho?Smútim Smútim
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.