Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

bezpražcová basgitara

Started by hopík, 20. Máj , 2006, 13:32:12

kubriel

locksmith napísal:
Quotehopík napísal:
QuoteLen to nie je fretless, to je pražcova basa,

to nieje to iste?:woohoo:

citaj poriadne
www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING

Locksmith

no fajnm, zdalo sa mi ze tam bolo \'to nieje fretless, to je bezpracova basa\'. :silly:

pista58

ja by som si velmi rad nejaku bezprazcovu basu vyskusal,ale vzdy ked som bol v obchode a nejaka tam bola, tak som nemal chut sa strapnovat a siahol som po prazcovej klasike. ale ako hovori maly dracik \"AJ TAK RAZ BUDEM POZIARNIKOM\"!

hopik: bude mat vyznacene prazce alebo vobec nic?
o-yep sro

hopík

Chcem urobit na vrchu ciarky kde su pražce. a klasike oznacenie kruzkami.
Zda sa mi ta plocha príliš krasna na to aby som do nej nieco rezal.

hopík

depesak napísal:
QuoteS piezzom v bezprazci nemam ziadne skusenosti, daval som vzdy len magneticke HB. Drevo mam radsej neexoticke, ale mahagon by tam mal byt. A este javor a trocha toho jasena. Prilozime ebenovy hmatnik a bezprazec je hotovy. Tazke exot dreva pridavaju na moj vkus vela hornych stredov. Potom je basa vhodna na solovanie a menej na ulohu, pre ktoru bola vymyslena.
Ten mahagon by si pouzil kde?

depesak

Na pribeznej base by som dal lahsi mahagon spolu s javorom na krk a k tomu jasenovy zvysok tela. Alebo telo jasen s mahagonom a k tomu prisrobovat javorovy krk... Su rozne moznosti a pochybujem, ze by som ich na nahravke rozoznal.

Martinlm

Inak pripadne napis nieco o tej basgitare, co si mal na koncerte v piatok. Taka mensia basa vo farbe dreva.

pista58

no to by aj mna zaujimalo kamil ze na com si to hral- inac chalanom z chiki liki tie nastroje od teba hraju neskutocne dobre- piatok toho bol zase dokazom.

Naposledy upravil pista58, : 28.05.2006 o 22:07
o-yep sro

kubriel

visnak je perfektny basak. mozno to bude aj tym...

ale longhorn sa mi pacil viac :cheer:

Naposledy upravil kubriel, : 28.05.2006 o 22:12

depesak

Mladenci z chikiliki su riadni borci a perfektni ludia. Maju tvorbu tonu vrodenu.
V piatok som hral na base s menzurou skratenou o 1 prazec. Je to mily nastroj, ale struny na normalnu menzuru tam moc nepasuju. Musia byt vyssie, aby nedrncali a potom je to trochu nepohodlne. Los eksperimentos.

kubriel

ale ked natiahnes dake .55 na normalnu menzuru, tak je to fajn nie?

depesak

Este som  55ky neskusil. Keby to nebolo dobre, tak neviem co potom s tymi strunami. Na take lodne lana som este nehral.

MageZ

kubriel: 55ky sa mozu hodit, ked hodne podladujes. Inak neviem.

hopík

Rastis
Depesak
ake magnetické snímače sú podla vás vhodné na bezpražec.
Radsej by som použil jeden a kvalitný . Este nie som rozhodnuty uplne pre tie piezo

Naposledy upravil hopík, : 29.05.2006 o 18:11

MageZ

Bartolini sa velmi casto zvyknu osadzat na bezprazce.