Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

bezpražcová basgitara

Started by hopík, 20. Máj , 2006, 13:32:12

rastis

waldo42 - tak "vynasiel" bezprazcovu basu Jaco Pastorius

waldo42

dostal som totiz od kamosa krk fender,vykmasem tie draty a bude hmatnik pripraveny.neviem kde ale zozeniem telo.v podstate by mi asi stacila hociaka doska s elektrikou,nech sa na to najprv naucim hrat. :laugh:
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"

pista58

to radsej ten krk fender od teba kupim:-) skoda ho takto nicit ak mu niec nieje:-)
o-yep sro

waldo42

ma to taku dlhsiu hystoriu.to bola komplet basa,telo galaxis krk origo fender.kamos co fusuje do vyroby gitar chcel ten napis odtial vybrat a pouzit na noname-vraj to je na nejakej vrstve dyhy alebo laku ci co ja viem.takze ten krk viem ze je fender ale uz tam nie je napis.neviem ci ti to riesi situaciu
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"

matkosafko

to bol tuning fendra na jolanu?

waldo42

pista58

ako velmi je ten krk zjolanovany?
o-yep sro

waldo42

nie je zjolanovany,akurat odfenderovany :laugh: tam bol len vybraty ten napis a nahradeny inou dyhou

pista58

o-yep sro

waldo42

tak to netusim.mozem to zistit ale chce to cas