garde
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 19. August , 2011, 19:58:43 » |
|
....a pekne si dal tú basu, tie rýchle party by som nedal ani keby... ....
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2011, 20:00:07 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 19. August , 2011, 20:10:22 » |
|
....a pekne si dal tú basu, tie rýchle party by som nedal ani keby... .... ...a brnkatkom som hral....to mi vas bubenik furt vyhadzoval na oci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 19. August , 2011, 20:12:30 » |
|
....terajší, či predošlí a čo tu vlastne vysedávaš, dnes je zjazd starých hudobných telies v LV, či nie si v LV ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 19. August , 2011, 20:17:58 » |
|
....terajší, či predošlí a čo tu vlastne vysedávaš, dnes je zjazd starých hudobných telies v LV, či nie si v LV .... ....Cico... Nemozem, mam povinnosti ine...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 20. August , 2011, 13:48:34 » |
|
.. :D a jebem aj ja tie moje songy a tu je hned aj dalsi http://fero.cepo.sk/hydrogen.mp3inak raz na Tvoje rady mozno dam, posledny song je zivy priklad, totiz v tejto mojej teme mi ale v roku 2009 poradil Rastis, aby som nahraval aj basu nazivo a ani nie za 2 roky tu ho mas . . . nahral som teda do nahravky aj zivu basu,no bude to este riadny oriesok kym ju zvladnem aspon k mojej spokojnosti, treba na tom vediet hrat, treba to vediet mastrovat a vsetko, tazke, tazke, ale zabavne... takze: aj ked na tom momentalne vobec nesejde ale tak basa epiphone thundebird, kombo ampeg ba 112, nahrate mikrofonom gitra LP studio hlava mesa caliber, box - reprak zo skrinkou z marshalla dsl401 basa dobra dalsia rada: bicie nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 20. August , 2011, 14:44:24 » |
|
ha, mal som co hovorit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 20. August , 2011, 14:46:27 » |
|
pustil som si 2 veci.. oba skvele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 20. August , 2011, 15:28:13 » |
|
....ak to nebudeš chcieť komplet nahrať u Rasťa v Seči a ani nemáš elektrické bicie že by si to doma nahral mám v kapele dvoch bubeníkov, v pohode bicie v skúšobni u nás to nahráš....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 20. August , 2011, 17:16:52 » |
|
ok diki, bicie by som tiez chcel skusit nahrat, to je mozno ta najtazsia vec, pospekulujem, pripravim to a mozno vas vyuzijem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 21. August , 2011, 07:29:03 » |
|
....dumal som trocha nad tým a neviem či s tým metalom ti aj keď šikovný no prevažne funky alebo r"n"r-lový bubeníci pomôžu....tuto z fóra "matodrummer" robí niečo podobné, kontaktovať ho by bola možno skôr cesta k úspechu....
....nezávisle od toho budem rád ak sa stretneme....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 21. August , 2011, 09:18:07 » |
|
....neviem presne co myslis, ze by sme sa zanrovo nenasli? ....co som mal moznost s cicom hrat, tak sme si boli zanrovo dost blizko, zahral v pohode a s patricnym efektom hocico, nemal problem ani so zlozitejsimi rytmami...no keby som niekedy chcel poriesit bicie v nahravkach tak oslovim najprv jeho a keby nemal cas, tak by som nabral odvahu a poprosil duriho, no on je uz troska ina trieda bubenika a v poslednej dobe aj gitaristu, takze by som u neho asi moc nepochodil , inak s nim som mal moznost raz kratko jamovat ked cico nemohol a to bola ina parada, okamzite chapal veci, taky maly karol olah, no radost hrat,a vlastne inych bicistov LV osobne ani nepoznam...ale momentalne nepomyslam, aj ked mozno zacinam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 20. September , 2011, 21:33:53 » |
|
...take cudo.... http://kostolani.webzdarma.cz/mp3/radsej_budem_diablom.mp3alebo ak by to neslo odtade stiahnut tak to mam aj na http://www.mkmb.sk/frakos/uplne posledny song "radsej budem diablom" Skusal som tak, ze gitara nahrata linkou ibanez s470 -> fulltone fulldrive2 -> carl martin Plexitone ->speaker simulator nastaveny v Behringer dsp2024P -> PC basa tiez linkou epiphone thunderbird -> compresor bayger -> di box behringer GI100 -> PC Musel som mastrovat na sluchatkach AKG 240 lebo som to mohol len po nociach robit, preto aj gitara a basa linkou...este som to nepocul ani na reprakoch....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312