Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 16:23:13
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zodrate prazce...:(  (Prečítané 10141 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #45 kedy: 23. Máj , 2010, 18:35:29 »

Nalejme si "čistého vína" koľkí tu na fóre budú počuť rozdiel niekoľkých, povedzme napr. 5 centov? Alebo sa opýtam ináč. Nájde sa tu vôbec taký aspoň jeden (nielen) gitarista?
Samozrejme, ze je to pocut :) dokonca s tym mam skuesnosti. To je to iste ako ked kupis nekvalitnu ladicku co ma toleranciu neviem aku a pocujes ze nemas naladenu gitaru a su to fakt centiky. A hlavne ze su intervaly ktore su ovala nachylnejsie na ladenie a tam to fakt dost pocut.
Ale o tomto sa da polemyzovat az ked ma clovek vyladene oktavy rovny hmatnik atd.
Zaznamenané

muziker
nováčik
*
Príspevkov: 31

« Odpoveď #46 kedy: 23. Máj , 2010, 19:13:20 »

Samozrejme, ze je to pocut :) dokonca s tym mam skuesnosti. To je to iste ako ked kupis nekvalitnu ladicku co ma toleranciu neviem aku a pocujes ze nemas naladenu gitaru a su to fakt centiky. A hlavne ze su intervaly ktore su ovala nachylnejsie na ladenie a tam to fakt dost pocut.
Ale o tomto sa da polemyzovat az ked ma clovek vyladene oktavy rovny hmatnik atd.

Trochu si odbočil.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #47 kedy: 23. Máj , 2010, 22:21:08 »

vobec nie :) to je to iste ako ked nema niketo na 100 percent naladenu gitaru, to je to iste so zbrusenymi prazcami.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.